Íme, a világ leghangosabban doromboló macskája - Videó!

hirdetes

A világ leghangosabban doromboló macskája

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amikor gazdája örökbe fogadta a szimpatikus fekete-fehér macskát, még fogalma se volt, hogy egy őstehetséggel van dolga és hogy kedvence egyszer még sokra fogja vinni az életben. Most bemutatjuk a világ leghangosabban doromboló macskáját, aki a Guinnes Rekordok Könyvébe is bekerült.

Leghangosabban doromboló macska

Az Angliában élő Tracy Westwood 13 évvel ezelőtt fogadta örökbe Merlin nevű macskáját, akiről akkoriban még nem tudta, hogy egy őstehetség. Ez pedig abban nyilvánul meg, hogy nagyon hangosan dorombol. Ez gazdájának már korábban is feltűnt, ezért letöltött egy telefonos alkalmazást, amivel megmérte, hány decibellel dorombol kedvence. A számok megdöbbentették, ugyanis egy átlagos macska dorombolásra 25 decibel, ezt viszont Merlin messze túlszárnyalta. Ha lapoztok egyet, videón is megnézhetitek, hogyan dorombol.

Leghangosabban doromboló macska

A macska dorombolásának hangereje 67,8 decibel pontosan. Bár a telefonos alkalmazás nem mutatott pontos adatokat, sőt, jóval többet, mint ami a valós eredmény, viszont Merlin dorombolása a Guinness Rekordok szakembere mérése után is messze lekörözte az átlagot. Így került be Merlin a Guinnes Rekordok könyvébe, mint a világ leghangosabban doromboló macskája. Hallgassátok meg ti is, hogy dorombol, nagyon aranyos:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Yawl hajótípus

          Ennél a... Tovább

Kalóz

A Kalóz kétszemélyes, biztonságos jolle. Versenyzéskor ketten használják, de ideális... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 159

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív