Egy világ körüli út gyógyította ki a depresszióból a fotóst

hirdetes

Világ körüli út gyógyította ki a depresszióból

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A depresszió rengeteg embert érint és nagyon nehéz belőle kilábalni, azonban ennek a fotósnak sikerült, mégpedig egy világ körüli út segítségével!

Depresszió

Michael Loffer is áldozata lett annak a pszichés betegségnek, ami manapság egyre több embert érint. A depresszióból nem egyszerű kigyógyulni, előfordulhat, hogy évekig is eltart a folyamat, legrosszabb esetben pedig az ember egész életében küzd ellene. Azonban Michael a szerencsésebbek közé tartozik, ugyanis megtalálta a módját annak, hogyan lábaljon ki a betegségből: világ körüli útra ment és csodálatos képeket készített. Ha az ember nem fél a környezetváltozástól és kilép a komfort zónájából, az néha csodákra képes!

 

Kambodzsában készült:

Kambodzsa

Depresszió

Michael a Redditre töltötte fel a képeit, ahol kapott hideget és meleget. Sokan megvádolták azzal, hogy könnyű úgy kigyógyulni a depresszióból, hogyha az embernek van pénze egy világ körüli útra. Jogos az irigység, hisz rengeteg ember van, akiknek nincs semmi lehetőségük, viszont Michael példája pont arra szolgál tanulságot, hogy nem szabad elsőre ítélni. A fotós ugyanis mindig a legolcsóbb megoldásokat választotta, ami azt jelenti, hogy sok esetben stoppolt, a legolcsóbb helyeken szállt meg és szinte semmire nem költött. De akkor mivel készítette ezeket a zseniális fotókat? Ebbe is sokan belekötöttek. Viszont a gép se volt drága: egy 20 ezer forintos Nikon fényképezőgépet vitt magával és ezzel örökítette meg élményeit. Az út három évig tartott és ez idő alatt rengeteg szép dolgot látott, ami kimozdította a holtpontról.

 

Szerintem nagy bátorság kellett ahhoz, hogy valaki egyedül vállalkozzon egy ilyen útra és ilyen szinten kilépjen a saját komfort zónájából. De mint látható, meg van az eredménye, mert Michael új emberként tért vissza.

 

Machu Picchu, Peru:

Machu Picchu, Peru

Nepál:

Nepal

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Árkádia Hotel Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az Árkádia Hotel kikötője.... Tovább

kemencés ételek

  Kemencés ételek a házias Dunyha Étteremben, valódi melegséggel, ínycsiklandó... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes