Egy világ körüli út gyógyította ki a depresszióból a fotóst

hirdetes

Világ körüli út gyógyította ki a depresszióból

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A depresszió rengeteg embert érint és nagyon nehéz belőle kilábalni, azonban ennek a fotósnak sikerült, mégpedig egy világ körüli út segítségével!

Depresszió

Michael Loffer is áldozata lett annak a pszichés betegségnek, ami manapság egyre több embert érint. A depresszióból nem egyszerű kigyógyulni, előfordulhat, hogy évekig is eltart a folyamat, legrosszabb esetben pedig az ember egész életében küzd ellene. Azonban Michael a szerencsésebbek közé tartozik, ugyanis megtalálta a módját annak, hogyan lábaljon ki a betegségből: világ körüli útra ment és csodálatos képeket készített. Ha az ember nem fél a környezetváltozástól és kilép a komfort zónájából, az néha csodákra képes!

 

Kambodzsában készült:

Kambodzsa

Depresszió

Michael a Redditre töltötte fel a képeit, ahol kapott hideget és meleget. Sokan megvádolták azzal, hogy könnyű úgy kigyógyulni a depresszióból, hogyha az embernek van pénze egy világ körüli útra. Jogos az irigység, hisz rengeteg ember van, akiknek nincs semmi lehetőségük, viszont Michael példája pont arra szolgál tanulságot, hogy nem szabad elsőre ítélni. A fotós ugyanis mindig a legolcsóbb megoldásokat választotta, ami azt jelenti, hogy sok esetben stoppolt, a legolcsóbb helyeken szállt meg és szinte semmire nem költött. De akkor mivel készítette ezeket a zseniális fotókat? Ebbe is sokan belekötöttek. Viszont a gép se volt drága: egy 20 ezer forintos Nikon fényképezőgépet vitt magával és ezzel örökítette meg élményeit. Az út három évig tartott és ez idő alatt rengeteg szép dolgot látott, ami kimozdította a holtpontról.

 

Szerintem nagy bátorság kellett ahhoz, hogy valaki egyedül vállalkozzon egy ilyen útra és ilyen szinten kilépjen a saját komfort zónájából. De mint látható, meg van az eredménye, mert Michael új emberként tért vissza.

 

Machu Picchu, Peru:

Machu Picchu, Peru

Nepál:

Nepal

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Rund Um

Rund Um vitorlás verseny történet 1998 óta Rund Um élőben is nyomon követhető az... Tovább

Nautic 330 Sport

A Nautic 330-as cég legújabb és legsikeresebb típusa. Igazi performance cruiser. A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 236

Átlagos értékelés: 4.7

utazás