Egy csivava- shitzu keverék nyerte meg a Világ Legcsúnyább Kutyája versenyt

hirdetes

Csúnyaságverseny kutyáknak

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az idei Világ Legcsúnyább Kutyája versenyét egy csivava-shitzu keverék kutyus nyerte. Gazdája nagyon büszke házi kedvencére, viszont a pénznyereményt nem magára szándékozik költeni.

A Világ Legcsúnyább Kutyája

Az idén megrendezett Világ Legcsúnyább Kutyája versenyt egy csivava- és shitzu-keverék kutyus nyerte, Peanut. Bár a látszat csal, hisz Penaut valóban nem egy szépség, viszont egy ugyanolyan hűséges és szerethető állat, mint kinézetre szebb fajtársai. A kutyus bizarr külsejét a még kölyökkorában szerzett égési sérülések tették ilyenné, viszont azóta Penaut teljesen felépült és mára teljesen egészséges. Büszke gazdája, Holly Chandler elmesélése alapján a kutyus nagyon barátságos és vidám. Tehát ne tévesszen meg senkit a bizarr külső! Holly egyébként egy éve fogadta örökbe a Penautot egy menhelyről.

 

A Világ Legcsúnyább Kutyája

Az idei csúnyaság versenyen azonban elég erős volt a mezőny, ugyanis Penautnak volt egy nagy vetélytársa, Quasimodo. Ez a kutyus annyira csúnya volt, hogy a gazdája szerint a gyerekek sikítva menekülnek előle, amikor meglátják az utcán.

 

A verseny végén Holly és különleges külsejű kedvence egy trófeával és 1500 dollárral lett gazdagabb.  Viszont Hollynak a verseny után még vannak tervei. A nyereményt ugyanis nem magára, vagy Penautra fogja költeni, hanem a kutyus sorstársaira. A pénzből állni fogja azoknak a kutyáknak az orvosi számláit, akik ugyanúgy segítségre szorulnak, mint egykor Penaut. Elvégre Penaut se volt valami jó állapotban, amikor elhozta a menhelyről.

 

Egy másik, csúnyaságversenyen induló kutya:

A Világ Legcsúnyább Kutyája

A Világ Legcsúnyább Kutyája verseny immáron huszonhatodik alkalommal lett megrendezve. A versenyen bármilyen kutya indulhat, a lényeg, hogy csúnya legyen. Versenyezhetnek keverékek, fajtiszta kutyák, sőt, még fogyatékossággal rendelkező ebek is. A verseny amúgy elég népszerű: idén Kaliforniában, a verseny helyszínén legalább két-háromezren voltak.

Forrás: nlcafe.h

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatongyörök Horgász Egyesület

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Horgász Egyesület... Tovább

Bum

A bum meghatározását lásd a nagyvitorlarúd szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 221

Átlagos értékelés: 5.0

verseny