Egy csivava- shitzu keverék nyerte meg a Világ Legcsúnyább Kutyája versenyt

hirdetes

Csúnyaságverseny kutyáknak

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az idei Világ Legcsúnyább Kutyája versenyét egy csivava-shitzu keverék kutyus nyerte. Gazdája nagyon büszke házi kedvencére, viszont a pénznyereményt nem magára szándékozik költeni.

A Világ Legcsúnyább Kutyája

Az idén megrendezett Világ Legcsúnyább Kutyája versenyt egy csivava- és shitzu-keverék kutyus nyerte, Peanut. Bár a látszat csal, hisz Penaut valóban nem egy szépség, viszont egy ugyanolyan hűséges és szerethető állat, mint kinézetre szebb fajtársai. A kutyus bizarr külsejét a még kölyökkorában szerzett égési sérülések tették ilyenné, viszont azóta Penaut teljesen felépült és mára teljesen egészséges. Büszke gazdája, Holly Chandler elmesélése alapján a kutyus nagyon barátságos és vidám. Tehát ne tévesszen meg senkit a bizarr külső! Holly egyébként egy éve fogadta örökbe a Penautot egy menhelyről.

 

A Világ Legcsúnyább Kutyája

Az idei csúnyaság versenyen azonban elég erős volt a mezőny, ugyanis Penautnak volt egy nagy vetélytársa, Quasimodo. Ez a kutyus annyira csúnya volt, hogy a gazdája szerint a gyerekek sikítva menekülnek előle, amikor meglátják az utcán.

 

A verseny végén Holly és különleges külsejű kedvence egy trófeával és 1500 dollárral lett gazdagabb.  Viszont Hollynak a verseny után még vannak tervei. A nyereményt ugyanis nem magára, vagy Penautra fogja költeni, hanem a kutyus sorstársaira. A pénzből állni fogja azoknak a kutyáknak az orvosi számláit, akik ugyanúgy segítségre szorulnak, mint egykor Penaut. Elvégre Penaut se volt valami jó állapotban, amikor elhozta a menhelyről.

 

Egy másik, csúnyaságversenyen induló kutya:

A Világ Legcsúnyább Kutyája

A Világ Legcsúnyább Kutyája verseny immáron huszonhatodik alkalommal lett megrendezve. A versenyen bármilyen kutya indulhat, a lényeg, hogy csúnya legyen. Versenyezhetnek keverékek, fajtiszta kutyák, sőt, még fogyatékossággal rendelkező ebek is. A verseny amúgy elég népszerű: idén Kaliforniában, a verseny helyszínén legalább két-háromezren voltak.

Forrás: nlcafe.h

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Vitorlázók figyelem! Hamarosan indul a Volvo High Tech Regatta!

2018-06-30

Vitorlázók figyelem! Hamarosan indul a Volvo High Tech Regatta!

A Volvo High Tech Regatta vitorlás versenyen ismét összemérhetik tudásukat a vitorlázás szerelmesei! A hazai vitorlázók egyik kedvenc versenyét idén is megrendezik! Ha szeretnél részt venni a versenyen indulóként, de ha csak nézőként látogatnál el, akkor mindenképp olvasd el cikkünket, melyben minden részletet összefoglaltunk a versenyről!

Ez a háromtestes vitorlás lesz a 2018-as Hamilton Island Race Week egyik sztárja

2018-07-03

Ez a háromtestes vitorlás lesz a 2018-as Hamilton Island Race Week egyik...

A legnevesebb ausztrál vitorlásverseny, a Hamilton Island Race Week 150. nevezője egy Vietnamban készült trimarán. Az amerikai dizájnú hajóval egy új-zélandi hajós indul. Ez a hajó nem más, mint a Romanza, ami egy 18,2 méter hosszú, háromtestes vitorlás. Sok reményt fűznek a hajóhoz, amellyel elindulnak az idei ausztrál versenyen is!

A 2018-as Race to Alaska (R2AK) döntő pillanata

2018-07-04

A 2018-as Race to Alaska (R2AK) döntő pillanata

2018. június 24-én lelkes szurkolók tömege gyűlt össze az alaszkai Ketchikan városában, hogy figyelemmel kísérjék a Race to Alaska (R2AK) első befutóit. Az Alaskan Fish House tulajdonosa szintén túlórázott, hiszen a záróra után is nyitvatartott kapuit a verseny érdekében! Cikkünkben a Federal’s Team Sail Like a Girl csapatról írtunk!

A Safram nyerte a 2018-as Kékszalagot!

2018-07-27

A Safram nyerte a 2018-as Kékszalagot!

A 2018-as Kékszalag nem igazán hozott meglepetést, maximum annyit, hogy szuperlassúságban tudtak közlekedni a hajók. Nézzük, ki nyerte a 2018-as Kékszalagot!

verseny

Szótár

Aerodinamika

Az aerodinamika a légerőtan idegen megfelelője. Tovább

Evező

Az evező, vagy másnéven pádli a vitorláshajók tartozéka. A kenu evezőjéhez hasonló, egy... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes