Íme, a világ legdrágább samponja: Truffle by Fuente

hirdetes

A világ legdrágább samponja: Truffle by Fuente

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Azt gondolnánk, ez a sampon a szarvasgomba miatt ilyen méreg drága, de ez csak részben igaz. Magas piaci árát összetevőinek köszönheti, amik miatt a sampon intelligensen reagál a hajra. Ugyanis olyan összetevőkből áll, amikre még álmainkban se gondoltunk volna.

Sampon

Víz és fehérje - nagyrészt ezek táplálják a hajat. Ez a különleges és drága sampon szarvasgomba-kivonatot tartalmaz, ami a világ legdrágább gombája. Nem is véletlen, hogy ez az egyik legdrágább hajápoló termék. Egy optimális hajápolónak biztosítania kell a haj megfelelő táplálását. Nem mindenki tudja, de a szarvasgomba háromnegyed része vízből áll, ezért már eleve jó nedvességtartalommal bír. De nem ez az egyetlen oka annak hogy a szarvasgomba-kivonatból készült sampon ilyen drága, hisz akkor már készülhetett volna uborka-sampon is, ami százszázalékos víztartalommal bír. A szarvasgomba viszont olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, ami rendkívül fontos a haj számára, mint például a vas és a B5 vitamin. Ezzel az uborka már nem tudna lépést tartani. Viszont a Truffle by Fuente nem feltétlenül a szarvasgomba miatt ilyen drága, hanem egyéb összetevői miatt is, mint a gyémántpor és az űrből származó meteorit por, amik szinte csodát művelnek a hajjal.

Sampon

Nem véletlenül nevezik ezt a fajta sampont intelligens samponnak, ugyanis ezeknek a csöppet sem átlagos, sőt, mégcsak nem is erről a bolygóról származó összetevőknek köszönhetően a sampon úgymond intelligensen reagál a különböző hajtípusokra. Habár a hajtípusokat más-más kategóriákba osztják, mégis valahol mindenki egyedi, vagyis ahány hajtípus, annyi ember. Így ez a sampon egyedileg állítja vissza a haj kondícióját. Talán ezért se lepődünk meg, ha egy 250 milliliteres flakonért 175 eurót is elkérhetnek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Algagátló festék

Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely megakadályozza a vízi... Tovább

Backstag

A backstag meghatározását lásd az oldalsó hátramerevítő szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 121

Átlagos értékelés: 4.8

divat