Az étterem Ibizán található, Spanyolország buliszigetén, a Földközi-tengeren elterülve. Itt egy madridi férfi, Paco Roncero a két Michelin-csillag tulajdonos séf készíti el nekünk az 1500 euróra rúgó, azaz 460 ezer (!!) forintos menüt. Romero egy igazi, kulináris gasztronómiai élményben részesíti az elit társadalomból kikerülő ide érkező embereket.

Egyszerre 12 ember befogadására szakosodott maximum az étterem, és minden kívánságukat egy húsz főből álló személyzet lesi, az ételcsodákat pedig maga a séf szolgálja fel számukra.
Minden vendég egy olyan felejthetetlen élményben részesül, mely által igazi Föld körüli utazást tehetnek a gasztronómia világában anélkül, hogy megmozdulnának.

És hogy még exkluzívabbá tegyék az egészet, a legmodernebb hang, valamint fénytechnika teszi még színesebbé és varázslatosabbá az itt eltöltött időt, páratlan zenei és fényeffektusokkal, lebegő tányérokkal, gleccserként recsegő asztallal, és százával felröppenő gyönyörű lepkékkel.

A vacsora összesen két és fél órás, ezalatt az idő alatt a felszolgálók is folyamatosan más és más öltözetben jelennek meg a 360 fokos kivetítőkkel körbevett étteremben.

Az itt felszolgált étterek árai tényleg brutálisan és kiemelkedően magasak, hiszen az addig a világ legdrágább éttermeként számon tartott kiotói Kitcho étteremben is maximum csak 450 euróra rúgott egy vacsora ára.
Összességében nézve tényleg páratlan és makulátlan felszolgálásban részesülhetünk, mindenesetre a Sublimotion nagyon megosztó étterem a társadalom körében, ami teljességgel megérthető.

