Egy női ruha lett a világ legdrágább ruhája. Mitől olyan drága? Több mint 50 drágakövet és 13 kilót kell magán viselnie annak, aki befizet a világ jelenlegi legdrágább ruhájára, egymilliárd forintért.

hirdetes

Íme, a világ legdrágább ruhája

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy női ruha lett a világ legdrágább ruhája. Mitől olyan drága? Több mint 50 drágakövet és 13 kilót kell magán viselnie annak, aki befizet a világ jelenlegi legdrágább ruhájára, egymilliárd forintért. Attól nem kell tartani, hogy egy ugyanilyen darab fog szembe jönni velünk az utcán.

Íme, a világ legdrágább ruhája

 

 

 

 

 

 

 

A legdrágább ruha

 
Debbie Wingham autodidakta divattervező 18 évesen kezdte a szakmáját, egy évvel később pedig már saját bemutatótermet nyitott a Londonban. Az elmúlt években olyan hölgyek hordták a ruháit, mint Kate Winslet és Hilary Swank
 
Legújabb ruháját a Monte Carlo-i Milliárdosok Klubjában mutatta be, majd világkörüli turnéra indult vele. Legutolsó állomása az Ukrán Divatshow volt, ahol különlegessége ellenére megoszlanak a vélemények legújabb ruhakölteményéről, melyet fél évig készült.
hirdetes
 
A világ legdrágább ruhája, Debbie Wingham
 

Miért ez a legdrágább ruha?

 
A fekete ruhát összesen 50 darab, kétkarátos fekete gyémánt borít. A díszítés többi részét gyöngyök és fehéraranyba foglalt fehér gyémántok alkotják.
hirdetes
A ruhaköltemény ára
Eme egyedülálló ruhadarab 3,5 millió fontért (nagyjából 1,25 milliárd forint) megvehető. A tulajdonosnak azonban a pénztárca mellett némi testedzéssel is készülnie kell, az egész ruha ugyanis több mint 13 kilogrammot nyom. Valamit valamiért…
 
A világ legdrágább ruhája, Debbie Wingham
 
 
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 129

Átlagos értékelés: 5.0

divat