Vitorlázó csajok gyülekezzetek!

hirdetes

Vitorlázó csajok gyülekezzetek!

hun001
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vitorlázó csajok, gyülekezzetek! A Facebook-on Hajós lányok címmel elindult egy kezdeményezés, amelynek célja  közösséggé formálni a vitorlázó lányokat.

De mire is jó ez? Az oldal tanácsokat, tippeket ad a hölgy vitorlázóknak, legyen szó versenysportról vagy akár életstílusról, bármiről, ami a nőkhöz és a vitorlázáshoz köthető. Az oldal másik célja bemutatni, felkarolni a női csapatokat, illetve lehetőséget biztosítani a kommunikációra, hogy a hölgyek megtalálhassák csapatukat, illetve új egységek jöhessenek létre.

Az elmúlt években a nagyhajókon megjelentek lánycsapatok. Számos példát lehetne említeni, csak néhányat emelnék ki belőle: Sudár regatta, Scholtz22, Asso99, Extreme25. Bízunk benne, hogy a női egységek száma egyre növekszik majd.

hirdetes

 

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a vegyes, női-férfi párosok is, ez leginkább a katamarán osztályokat érinti, mivel 2016-tól az olimpián vegyes párosok indulhatnak.
Egy szó mint száz, vitorlázó nők és vitorlázónők! Rengeteg vitorlázási, versenyzési lehetőség áll előttetek, csak kattintsatok a LIKE gombra!

 

Találkozzunk a fedélzeten! 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Aliga - Club Aliga

Club Aliga Vitorláskikötő bemutatása: A Club Aliga kikötő a Balaton keleti... Tovább

Navigáció

 Hajózástan, helyzetmegállapítás+hajóvezetés. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 137

Átlagos értékelés: 5.0