Esély a verseny trófeájának megtervezésére

hirdetes

Volvo Ocean Race trófea

Volvo Ocean Race
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 A Volvo Ocean Race 2010. június másodikán hirdette ki hivatalos pályázatát a verseny trófeájának megtervezésére, melyet a magasba tarthat a 2011-2012-es verseny győztes csapata. A verseny szervezői arra hívják fel a tervezőket és az ügynökségeket, hogy csatlakozzanak ennek a trófeának a létrehozásához, mely magába foglalja a világ egyik legfárasztóbb sportversenyének lendületét és örökségét

 37 éves történelme alatt, 148 csapattal mely átlépte a rajtvonalat most és az elmúlt 3 eseményen a Volvo Ocean Race a világ leghíresebb versenyei közé tartozik.  Sok vitorlázó tér vissza akár öt, hat, hét alkalommal is azért, hogy megküzdjenek az anyatermészettel és a profi riválisokkal.

A díj,  a 39.000 tengeri mérföld megtétele végén melyet a világ legelrettentőbb óceánjain tesznek meg a versenyzők, a hőn áhított trófea , mellyel joggal kérkedhet bárki ellenfelei előtt. Nem csak a trófeát ítélik oda az összesített verseny győztesének, készül egy egyedi, úgynevezett világkörüli túra trófea is. A végső helye, ahol állandó kiállítás keretében megtekinthető a verseny székhelyén, Alicante-ben, Spanyolországban lesz.

hirdetes

Hogy többet megtudjon a pályázati eljárásról, valamint a Volvo Ocean Race korábbi trófeáiról, küldje el cége profilját a newtrophy@volvooceanrace.com e-mail címre 2010 június 11-ig.

Forrás: www.volvooceanrace.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Diabétesz kezelése

A cukorbetegség vagyis diabétesz   A diabétesz, a glükóz zavara, melynek oka a... Tovább

Trimarán

Trimarán - háromtestü hajó, a középsõ test mindig hosszabb a ké Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes