Volvo Ocean Race - Bouwe Bekking interjú, Telefonica Blue

hirdetes

Volvo Ocean Race – Bouwe Bekking interjú

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Exkluzív interjú Bouwe Bekking-el, aki csapatával elsőként ért Fernando de Noronha-hoz 2009. április 16.-án 19:58-kor. Ezzel 4 pontot szereztek a hatodik szakaszon, ami Rio de Janeiro-ból indult és Bostonba tart.

Volvo Ocean Race - Telefonica Blue és Bouwe Bekking csapata

Impossible is nothing

Nem rossz, hogy újabb 4 pont van a zsebünkben. Sajnálatos azonban számunkra, hogy a listavezetők egy magabiztos másodikat mentek, keveset hibáztak és nem lassabbak, mint mi, de az előny az előny és óriásit dob rajtunk lelkileg, hogy tudjuk, meg tudjuk őket verni! Nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Ha folyamatosan nyomás alatt tartjuk őket, talán ejtenek egy-két hibát. Jó nagy előnyünk van Kenny és csapatával szemben (Puma). A csapattársainkat, a Telefónica Black-et csak az ellenőrző pont körül tudták megelőzni a negyedik helyen. Azt hihetnénk, hogy csak szerencséjük volt, de amikor számít és küzdeni kell, csodákra képesek. Nagyon erős csapat!

hirdetes

Irány Boston!

Nos, 3500 mérföldnyire vagyunk az Egyesült Államoktól és Boston-tól. Ott csak a repülőteret ismerem, jó lesz megismerkedni egy újabb várossal. Érdekes lesz látni a különbséget Baltimore és Boston közt. Mindkettő nagyváros de vonzzák a tömeget, ha valamilyen vitorlás esemény van. Mindig úgy gondoltam, hogy az Annapolisban eltöltött pár nap nagyszerű volt, nagy tömeg gyűlt össze, akik értettek a vitorlázáshoz és érdekelte is őket a dolog.

De még mindig több, mint 12 nap, mire Boston-ba érünk, viszont jó lesz olyan országba menni, ahol minden működik és problémák nélkül tudsz kommunikálni.

Üdv!
Bouwe
 

Forrás: sailinganarchy.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Árboctalp

Árboctalp: Az árboc alsó, a fedélzeten vagy gerincen rögzített része. Tovább

Megfeneklés

 Sekély vízben történõ fennakadás. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 168

Átlagos értékelés: 4.8