10 gyönyörű természeti csoda novemberi búskomorság ellen

hirdetes

10 gyönyörű természeti csoda a novemberi melankólia ellen

Roly
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az ősznek meg van a maga szépsége, bár ez a novemberről annyira nem mondható el. Már lehullottak a színes falevelek, amik olyan széppé varázsolták ezt az évszakot és már csak a csupasz ágak maradtak, meg a mindennapos köd. Most mutatunk 10 természeti csodát és napsütötte, trópusi tájat, ahol egész évben süt a nap és ami biztosan jobb kedvre derít ebben a búskomor időszakban.

10 természeti csoda

További képek

Ki ne szenvedne a nyár végi melankólia alattomos nyomásától? A fáradtságtól és kedvtelenségtől az emberek legtöbbje szenved ebben az időszakban. Persze vannak olyan szerencsés és erős emberek, akiket elkerül ez a fajta búskomorág, de azért a legtöbben megérezzük azt. 

 

Ennek sok más tényező mellett az egyik oka az, hogy vizuálisan már nem olyan szemet gyönyörködtető a táj, ahol éljük a mindennapjainkat, így tulajdonképen a természettel együtt mi is leeresztünk egy picit. 

 
Képgalériánkban most lehetőségetek nyílik egy kicsit gyönyörködni a világ legszebb tájaiban, hogy egy kicsit jobb kedvre derüljetek!
10 természeti csoda

A Csendes-óceán keleti részén fekszik ez a szigetcsoport, mely különleges vadvilágáról híres. Darwin is Galapagos segítségével fogalmazta meg a természetes kiválasztódás elméletét.

10 természeti csoda

A vörösben és zöldes árnyalatokban tündöklő elképesztő jelenség a Föld légkörébe behatoló protonoknak és elektronoknak köszönheti létrejöttét. Áldjuk érte azokat a protonokat!:)

10 természeti csoda

A 9000 négyzetkilométeres parkban található a Föld összes gejzírének kétharmada! Nem mellesleg ez a világ első nemzeti parkja, 1872-ben hozták létre.

10 természeti csoda

A világ leghíresebb szurdoka az egyesült államokban húzódik 446 kilométer hosszan. Mindenki ismeri mégsem lehet soha megunni!

10 természeti csoda

Ez a korallzátony 250 ezer négyzetkilométernyi területen fekszik. Ezzel ez a UNESCO világörökség legnagyobb helyszínének számít. 3400 különálló korallzátony alkotja...

10 természeti csoda

Ezen a délnyugat-kínai tájon, varázslatos természeti formák dominálnak. Barlangok, folyók, szikla alakzatok hazája ez. Ezt a vidéket -nem hiába- rengeteg turista látogatja.

10 természeti csoda

Ez a vízesés 4 kilométeres ívet ír le, és mintegy 275 vízesés alkotja. Gyönyörű...

10 természeti csoda

Az Andok hegycsúcsai között található a Titicaca-tó. 3820 méterrel fekszik a tengerszint felett. Ezzel ez a világ legmagasabban fekvő, még hajózható tava.

10 természeti csoda

A Mount Everest a Himalája hegység legmagasabb hegycsúcsa. Egész pontosan 8850 méter magas és a világ egyik legszebb és legmisztikusabb helyszíne!

10 természeti csoda

Az új-mexikói, hómezőkhöz hasonló, szikrázóan fehér portenger az egykor a területet borító tenger visszahúzódása során hátrahagyott gipsznek köszönheti különleges szépségét.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Nautic 330 Sport

A Nautic 330-as cég legújabb és legsikeresebb típusa. Igazi performance cruiser. A... Tovább

Code-lobogó

Code-lobogó: a klasszikus jelzõlobogó-ábécé Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.9

utazás