10 híresség, akiket örökbe fogadó szülők neveltek fel.

hirdetes

10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy saját szülei mellett nevelkedjen, de ez nem állította meg az alábbi hírességeket abban, hogy nevüket az egész világ megismerje. A következőkben néhány híres személyt sorolunk fel, akiket gyermekkorukban örökbe fogadtak.

Íme 10 világhírű ember, akiket örökbe fogadtak

Steve Jobs

 

Steve Jobs nevét kevesen nem ismerik. Ő volt az Apple egyik társalapítója és halála után a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb cégét hagyta maga mögött. Jobs volt a modern világ egyik legnagyobb elméje.

 

San Franciscóban született, szülei pedig úgy döntöttek, hogy megválnak tőle, így került az örökbe fogadható gyermekek közé. Jobs tudta, hogy nem vérszerinti szüleivel él, ennek ellenére azonban igyekezett mindenből a legtöbbet kihozni – amire technológiai birodalma a tökéletes példa.

 

John Lennon

 

John Lennon a nagynénje és a nagybátyja szárnyai alatt nőtt fel, mert édesapja a hadseregben szolgált. A zene világában igazi legendának számító nevet ma már világszerte ismerik.  Lennon személyesen már nem lehet közöttünk, de rajongók milliói gondoskodnak arról, hogy munkássága örök életet élhessen.

 

Marilyn Monroe

 

A néhai modell, énekesnő és bálványozott színésznő ugyan csak 10 évig szerepelt a köztudatban, azonban emléke cseppet sem halványodott az elmúlt évtizedek során. Monroe szintén nevelőszülők és közeli rokonok között nőtt fel.

 

Jamie Foxx

 

Miután szülei elváltak, Jamie-t nagymamája fogadta be és nevelte tovább. Felnőtt korára sikeres színésszé, énekes-dalszövegíróvá, humoristává és producerré vált. Számos díjra, köztük a legjobb férfi szereplőnek járó Golden Globe-ra is büszke lehet. Zenéjével az Egyesült Államok Top 10 listájába is bejutott, muzikális tehetségét pedig egy Grammy díjjal jutalmazták.

hirdetes

 

Nicole Richie

 

Nicole Richie Lionel Richie örökbefogadott lánya. Nicole hírnevét a The Simple Life című TV sorozatnak köszönheti, amelyben gyerekkori barátnőjével, Paris Hiltonnal közösen szerepeltek. Nicole egyébként divattervezőként és szerzőként is ténykedik.

 

hirdetes

Lapozz a következő oldalra a cikk folytatásért!

Íme 10 világhírű ember, akiket örökbe fogadtak

Faith Hill

 

Faith Hill több mint 40 millió lemezt adott el világszerte, de ezzel nem ér véget személyes teljesítményeinek listája. Hill valójában sikeres színésznő is, annak ellenére, hogy születése óta nem saját szülei nevelték őt.

 

Tim McGraw

 

Rögtön Faith Hill mellett említenénk meg a művésznő férjét, Tim McGraw-t is, aki a véletlenül szintén örökbefogadott gyermekként nevelkedett, ámbár csak félig (sokáig nem tudta, hogy édesanyja párja valójában nem vérszerinti apja). Feleségéhez hasonlóan egy szintén sikeres zenészről van szó, akinek 13 albumából 10 első helyezést ért el a toplistákon.

 

Nicole Polizzi

 

Nicole-tól hathónapos korában váltak meg szülei, de nem engedte, hogy ez a tény megrendítse karrierében. Kitartásáért hírnév lett a jutalma – több talkshow-ban is megjelent, és ő volt a Jersey Shore című amerikai valóságshow Snookija is.

 

Truman Capote

 

Truman Capote nyolcéves kora óta foglalkozott írással. Alkotásai közül az Amazon az in Cold Blood című könyvet emelte ki és helyezte azon alkotások közé, amelyeket az embernek muszáj elolvasnia halála előtt. Az amerikai író, drámaíró és forgatókönyvíró élete során számos színdarabot, rövid történetet és regényt alkotott.

 

Edgar Allan Poe

 

Edgar Allan Poe a költészettörténelem egyik legjelentősebb alakja. Miután édesapja elhagyta a családját, édesanyja pedig egy évvel később sajnálatos módon elhunyt, nevelőszülők vették át gondozását. Habár mindössze 40 évet élt és 1849-ben hunyt el, alkotásai a mai napig népszerűek az irodalom és a költészet kedvelőinek köreiben.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Nautic 311 vitorlás hajó

A Nautic 311 cruiser/ racer a sportos vitorlázást preferálja. A család legkisebb tagja, ezzel... Tovább

Fine dining étterem Budapest

  A fine dining kifejezés egyre elterjedtebb Magyarországon. Akik ezt a műfajt kedvelik,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 126

Átlagos értékelés: 4.7