10 híresség, akiket örökbe fogadó szülők neveltek fel.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak


2018/04/19
CZs

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy saját szülei mellett nevelkedjen, de ez nem állította meg az alábbi hírességeket abban, hogy nevüket az egész világ megismerje. A következőkben néhány híres személyt sorolunk fel, akiket gyermekkorukban örökbe fogadtak.

Íme 10 világhírű ember, akiket örökbe fogadtak

Steve Jobs

 

Steve Jobs nevét kevesen nem ismerik. Ő volt az Apple egyik társalapítója és halála után a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb cégét hagyta maga mögött. Jobs volt a modern világ egyik legnagyobb elméje.

 

San Franciscóban született, szülei pedig úgy döntöttek, hogy megválnak tőle, így került az örökbe fogadható gyermekek közé. Jobs tudta, hogy nem vérszerinti szüleivel él, ennek ellenére azonban igyekezett mindenből a legtöbbet kihozni – amire technológiai birodalma a tökéletes példa.

 

John Lennon

 

John Lennon a nagynénje és a nagybátyja szárnyai alatt nőtt fel, mert édesapja a hadseregben szolgált. A zene világában igazi legendának számító nevet ma már világszerte ismerik.  Lennon személyesen már nem lehet közöttünk, de rajongók milliói gondoskodnak arról, hogy munkássága örök életet élhessen.

 

Marilyn Monroe

 

A néhai modell, énekesnő és bálványozott színésznő ugyan csak 10 évig szerepelt a köztudatban, azonban emléke cseppet sem halványodott az elmúlt évtizedek során. Monroe szintén nevelőszülők és közeli rokonok között nőtt fel.

 

Jamie Foxx

 

Miután szülei elváltak, Jamie-t nagymamája fogadta be és nevelte tovább. Felnőtt korára sikeres színésszé, énekes-dalszövegíróvá, humoristává és producerré vált. Számos díjra, köztük a legjobb férfi szereplőnek járó Golden Globe-ra is büszke lehet. Zenéjével az Egyesült Államok Top 10 listájába is bejutott, muzikális tehetségét pedig egy Grammy díjjal jutalmazták.

 

Nicole Richie

 

Nicole Richie Lionel Richie örökbefogadott lánya. Nicole hírnevét a The Simple Life című TV sorozatnak köszönheti, amelyben gyerekkori barátnőjével, Paris Hiltonnal közösen szerepeltek. Nicole egyébként divattervezőként és szerzőként is ténykedik.

 

Faith Hill

 

Faith Hill több mint 40 millió lemezt adott el világszerte, de ezzel nem ér véget személyes teljesítményeinek listája. Hill valójában sikeres színésznő is, annak ellenére, hogy születése óta nem saját szülei nevelték őt.

 

Tim McGraw

 

Rögtön Faith Hill mellett említenénk meg a művésznő férjét, Tim McGraw-t is, aki a véletlenül szintén örökbefogadott gyermekként nevelkedett, ámbár csak félig (sokáig nem tudta, hogy édesanyja párja valójában nem vérszerinti apja). Feleségéhez hasonlóan egy szintén sikeres zenészről van szó, akinek 13 albumából 10 első helyezést ért el a toplistákon.

 

Nicole Polizzi

 

Nicole-tól hathónapos korában váltak meg szülei, de nem engedte, hogy ez a tény megrendítse karrierében. Kitartásáért hírnév lett a jutalma – több talkshow-ban is megjelent, és ő volt a Jersey Shore című amerikai valóságshow Snookija is.

 

Truman Capote

 

Truman Capote nyolcéves kora óta foglalkozott írással. Alkotásai közül az Amazon az in Cold Blood című könyvet emelte ki és helyezte azon alkotások közé, amelyeket az embernek muszáj elolvasnia halála előtt. Az amerikai író, drámaíró és forgatókönyvíró élete során számos színdarabot, rövid történetet és regényt alkotott.

 

Edgar Allan Poe

 

Edgar Allan Poe a költészettörténelem egyik legjelentősebb alakja. Miután édesapja elhagyta a családját, édesanyja pedig egy évvel később sajnálatos módon elhunyt, nevelőszülők vették át gondozását. Habár mindössze 40 évet élt és 1849-ben hunyt el, alkotásai a mai napig népszerűek az irodalom és a költészet kedvelőinek köreiben.


érdekesség



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Blokk

A Blokk meghatározását lásd a csiga szótárszónál.

Pilotkönyv

 A vízterület jellegzetességeit és a kikötõket bemutató könyv.

Fonyód Bélatelep Önkormányzat Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Bélatelep Önkormányzat...

Balatonmária Túravitorlás Egyesület

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Túravitorlás Egyesület...

Születésnapi buli helyszín Budapest

Igényes, elegáns, exkluzív születésnapi buli helyszín Budapesten? Megtaláltad! A...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.