10 város, ahol az egekben van a lakások ára

hirdetes

10 város, ahol a legdrágábbak a lakások

Király Réka
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A luxus ingatlanpiac folyamatos és látványos növekedést ért el az utóbbi időben. Úgy tűnik, a gazdagok egyre nagyobb figyelmet fordítanak az ingatlanokra – ezért most összegyűjtöttem Nektek azt a 10 várost, ahol a legdrágábbak a lakások. Íme:

Lakás

10. Sydney, Ausztrália


Ebben a csodálatos városban egy átlagos és szép ingatlan 19,400 négyzetláb. Az átlagos ára egy négyzetlábnak 880 dollár, így tehát ha van egy számológép kéznél, nem nehéz kiszámolni: egy átlagos lakás 17,072,000 $ - és ez még csak a lista vége.

Lakás

2005 óta az árak 176%-al növekedtek – jelenleg az átlagos ár 970 $ / négyzetláb, egy átlagos ingatlan pedig 6,800 dollár.

Lakás

Ez a lenyűgöző város 232 %-os növekedést mutatott az utóbbi években az ingatlanpiacon, ami azt jelenti, hogy 1820 dollár egy négyzetláb. Az átlagos lakások mérete 12,300 négyzetláb.

Lakás

Sanghajban egy átlagos lakás 5,400 négyzetláb, így tehát egy négyzetláb 2,125 dollárra jön ki.

Lakás

A 6. helyet a listán New York City foglalja el – bár az utóbbi években egyre lejjebb kerül a listán, még így is elég szépen megkérik a lakások árait. Bár csökkennek az árak, egy négyzetláb ára még így is 4100 $, egy átlagos otthon pedig 6,500 négyzetláb.

Lakás

Az orosz fővárosban egy átlagos rezidencia 4,600 négyzetláb. Ha valakit az időjárás nem ijeszt el, akkor bizony egy négyzetlábért 4,250 $ kell fizetnie.

Lakás

A magas adók az országban elriasztják a gazdag embereket – négyzetlábonként 4,400 $ kell fizetniük a vásárlóknak, egy átlagos lakás pedig 10,800 négyzetláb, ami azt jelenti, hogy nem olcsók az ingatlanárak!

Lakás

2005 óta a luxuslakások ára 107%-al megnövekedet – az átlagos árak: 5,300 $ / négyzetláb. Egy átlagos luxuslakás mérete 7,900 négyzetláb.

Lakás

Tokió világszerte híres a drága lakásairól – több egymást követő évben is vezette a listát és most büszkén foglalja el a második helyet: 7600 $ / négyzetlábbal. Az átlagos lakások viszonylag kicsik, de ha luxus ingatlanról van szó, akkor kicsit más a helyzet, ugyanis egy álomotthon 16,000 négyzetláb.

Lakás

Igen, Kínának két városa van a listán, méghozzá az egyik az első helyen! A látványos gazdasági növekedésnek köszönhetően egy négyzetláb 11.000 $. Az átlagos mérete egy luxuslakásnak 5,200 négyzetláb, ami azt jelenti, hogy aki ide készül költözni, legyen a zsebében legalább 57.2 millió dollár.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

Tippek a téli vitorlázáshoz

2019-01-16

Tippek a téli vitorlázáshoz

Akár tetszik, akár nem, a tél végérvényesen beköszöntött, és ha a hó még nem is ért ide, a mínuszok már nagyon is a hétköznapok részeivé váltak. Ez azonban nem kell, hogy feltétlenül a vitorlázható időszak végét jelentse – a téli hajózás nagyon is lehetséges, csak sokkal több dologra kell odafigyelni közben.

utazás

Szótár

Gerenda

A gerenda a vihart hozó kékeslilás, sötét, egyenes vonalú felhőképződmény. A gerenda... Tovább

Programok Eger

Programok Eger közelében? Nem nehéz a választás, hiszen ebben a gyönyörű városban minden... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 133

Átlagos értékelés: 4.9