Nemes gesztus: 20 autót ajánlott fel a Toyota a koronavírus elleni védekezéshez, de nem ő az egyetlen

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Nemes gesztus: 20 autót ajánlott fel a Toyota a koronavírus elleni védekezéshez, de nem ő az egyetlen

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nemes gesztus: 20 autót ajánlott fel a Toyota a koronavírus elleni védekezéshez, de nem ő az egyetlen


2020/04/07
VN

Ha egy valami pozitívumot ki kellene emelnünk a koronavírus sok-sok szörnyű hatása mellett, akkor az biztosan az a páratlan összefogás lenne, amit nemcsak a magánemberek, pici közösségek körében tapasztalunk, hanem a nagy cégek részéről is. Mindenki ott próbál segíteni, ahol tud, kivenni a részét a koronavírus elleni küzdelemből, így tesz a Toyota magyarországi képviselete is, akik 20  autóval támogatják a mentők mindennapi ádáz küzdelmeit.

A Toyota is beszállt a koronavírus elleni küzdelembe

A Toyota is beszállt a koronavírus elleni harcba

Nemcsak a nagy autógyárak tudják segíteni a járvány elleni küzdelmet, bár Európa szerte több gyár is felajánlotta a segítségét, valamint Amerikában is az autógyárak szalagjairól gördülnek le a lélegeztetőgépek, hanem az autókereskedések is. Sajnos a folyamatos mintavétel, betegellátás, betegszállítás miatt most különösen terheltek a mentőautók. A Toyota éppen ezért úgy döntött, hogy 20 különböző járművüket ajánlják fel az Országos Mentőszolgálatnak a veszélyhelyzet idejére. A felajánlott gépjárművek között van kisbusz, valamint teherautó is, amiket hatékonyan fel tudnak használni a járvány miatt kialakult feladatokban, például a szükséges eszközök, minták, valamint munkaerő szállítására.

 

Csökkentik a mentőautók leterheltségét

Ezzel a 20 személygépkocsival csökkentik az ebben az időszakban különösen terhelt mentőautókat, ami valóban nagy segítség. Mérlegelve az egész rendszert, az a döntés született, hogy a kiskunhalasi járványkórházba és a segélyszervezetekhez fognak kerülni az adomány autók, hiszen itt veszik a legnagyobb hasznát vélhetően. Egészen pontosan a kiskunhalasi kórház 6 autót kap a dolgozók szolgálatba járásának segítésére, a különböző segélyszervezetek pedig 8 teherautót használhatnak az adományok célba juttatásához.

 

Nem egyedi a felajánlás

Nem egyedi eset ez a neme s felajánlás, a Volkswagen hazai márkakereskedése is 2 autót ajánlott fel a Szent László Kórháznak, egy Caravelle-t és egy dobozos Transportert, amiket gyógyászati eszközök szállítására, valamint orvosok és ápolók utaztatására használnak fel. A márka továbbá 3D nyomtatás segítségével masznak való alapanyagokat is gyárt üzemeiben. Ezen kívül a Share Now nevezetű autómegosztó portál is felajánlotta tíz prémium kategóriás személygépkocsiját a járvány elleni védekezéshez, a benzinköltséget pedig az OMV állja. Az autók között van Mini Cooper, BMW 2-es Active Tourerek és BMW X1 is. De az autómegosztó portál ételadományokat is nagyon szívesen szállít a saját kontójára. Tényleg nagyon jó látni, hogy mindenki ott segít, ahol tud. Ha te is szeretnél, de még nem találtad meg a módját, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe: így veheted ki te is részedet a koronavírus elleni küzdelemben.
 


autó érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonboglár Hajóállomás

A kikötőt 1890-ben helyezték üzembe. Tájolása: NY. A személyhajók a kikötőmedence...

Nut

 Az árbocon és a bummon lévő horony, vájat, csatorna neve, amibe a vitorlát húzzuk bele.

Vidéki rendezvényhelyszín

Egy vidéki rendezvényhelyszín remek otthont adhat egy esküvő, egy üzleti rendezvény vagy...

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő.

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.