Hazánk sokszínű fesztiválja - íme a Babel Sound!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Idén is érkezik Balatonboglárra a Babel Sound Interaktív Világzenei Fesztivál!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Idén is érkezik Balatonboglárra a Babel Sound Interaktív Világzenei Fesztivál!


2018/06/26
CsA

2018-ban már 8. alkalommal kerül megrendezésre a Babel Sound Interaktív Világzenei fesztivál Balatonbogláron. A Babel Sound nem egy hagyományos fesztivál, éppen ezért egy igazán különleges szórakozási lehetőségről van szó, méghozzá a Balaton partján. Ha érdekel, hogy miről is szól ez a fesztivál és milyen programokkal várják a kultúra szerelmeseit, akkor olvasd el cikkünket!

Balatonboglári kilátó

A Babel Soundról

 

A Babel Sound egy 2011 óta minden évben megrendezésre kerülő balatoni fesztivál. A Babel Sound különlegességét az adja, hogy a világ legkülönbözőbb pontjairól érkeznek a művészek és a legkülönlegesebb előadásokkal szórakoztatják az idelátogatókat. Közel 40 országból érkeztek már a rendezvényre fellépők, aminek köszönhetően rengeteg nemzetközi zeneprojekt kelt szárnyra.

 

A Babel Sound különlegessége és célja

 

A Babel Sound fesztivál előnye, hogy más fesztiválokhoz hasonlóan nincs fullasztó tömeg, nagyon változatos a zenei világ és megismerkedhetsz más kultúrák szokásaival, öltözködésével, tánc kultúrájával, zenéjével és konyhájával egyaránt.

 

A Babel Sound célja, hogy a legkülönbözőbb kultúrák találkozhassanak és átadhassanak egymásnak új információkat és együtt élhessék át a zene, a tánc és a gasztronómia örömét.

 

Babel Sound fesztivál

 

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, ha nem akarsz nagy tömegben szórakozni, ha érdekelnek a különböző kultúrák, ha kíváncsi vagy, hogy idén mivel rukkolnak elő a szervezők és kik fogják szórakoztatni az idelátogatókat, akkor olvasd tovább cikkünket!

 

Egy igazán sokszínű fesztivál

 

A világ egyik legsokszínűbb fesztiválja, a Babel Sound fesztivál visszatér! Az eddigi évekhez hasonlóan, idén sem fognak unatkozni a művészetek imádói, hiszen rengeteg előadó és program fogja szórakoztatni a közönséget. Olvass tovább és tudd meg a Babel Sound fesztivál részleteit!

 

 

Időpont

2018. július 16. – 22.

 

 

Helyszín

Balatonboglár, Parti sétány

 

Ár

INGYENES.

Ugye milyen meglepő? Nem átverés, ugyanis az egész fesztiválon való részvétel ingyenes.

 

Idén is összegyűlik a világ apraja-nagyja, hiszen rengeteg ország művésze gyűlik össze, hogy ismét egy felejthetetlen nyári fesztivált alkossanak.

 

Ezeknek az országoknak az előadói érkeznek Balatonboglárra: Albánia, Argentína, Ausztria, Bulgária, Chile, Guinea, Görögország, Hollandia, India, Izland, Marokkó, Olaszország, Spanyolország, Szenegál, Szerbia, Törökország és Ukrajna.

 

Hazai előadók is részt vesznek a fesztiválon, úgy mint: Meszecsinka, a Holddalanap, a Chalaban és a DzsinnKalaDzsi is.
Több helyszín biztosítja, hogy mindenki ízlésének megfelelő előadót hallgathasson, ezért idén így alakul a helyszínek és fellépők listája:

 

CSAVARGŐZÖS SZÍNPAD – Balaton csavargőzös műemlékhajó, Balatongolári kikötő

Tribidabo, ToSoDa Projekt, Sequence Quartet, Guillermo Rizzotto Trio, The Khat Banda Zeitun.

 

NAGYSZÍNPAD – Platán Strand

Ogun Afrobeat, Balkan Paradise Orchestra, HolddalaNap, Ibrahima Cissokho & Mandingue Foly, BOC, Ot Azoj, Nakany Kanté, La Fanfarria del Capitán, Hora de Joglar, Vrelo, Ras Muhamad & Budapest Riddim Band, Heiða Björg & the Kaos.

 

NAGYSÁTOR – Platán Strand

Évkerék Társulat, Novena Animata, Group Duduk, Dzsinkaladzsi, Percussí O No + Cumie Palankalama, Oi Dipnoi, Fugato Orchestra, I Beddi, Mintamókus, Maria Keck & De Cobre, Ex Auro Quartet, Giovanni Seneca Quartet, Maria Mazzotta & Redi Hasa, Fado Violado, Celina da Piedade, Rembetico, Chalaban.

 

SZIMPLA ROMKOCSMA – BABELCAMP

Kardos Dániel, Meszecsinka, Miramundo, Bilal Karaman Trio, Meshinda, Akash Bhatt, TranceUntes, Naked, Los Chocolatinos, Golosa La Orquesta, Neuquén Groove Project, Pasaje Universo, Fatou Gozlan & Duo Darbar.

 

A zenés programokon túl, színházi előadások, táncelőadások, gyermekműsorok, kiállítások, gasztronómiai bemutatók szórakoztatják a kedves vendégeket. Emellett nem utolsó sorban a balatoni fürdőzés is remek élményt nyújt, ezért érdemes idén is ellátogatni a Babel Sound fesztiválra!


Balaton utazás



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Backbord-szabály

Backbord-szabály: különböző oldali irányú széllel hajózó vitorlások találkozásánál...

Hétvége Bécsben

Hétvége Bécsben

Jolle

A jolle uszonyos(svert), kabin nélküli sportvitorlás. Például: 420,470, Finn Dinghi, Cadet.

Raum

A raum másnéven háromnegyed szél. A hátszél és a kreuz között foglal helyet a...

Luvgierig

Luvgierig - a szél felé forduló hajót hívjuk így
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.