A Balaton Fesztivál utolsó napja is tartogat meglepetéseket Balatonkenesén!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!


2018/07/01
CsA

2018. június 29.-én elkezdődött a Balaton egyik legjobban várt fesztiválja, a Balaton Fesztivál. Ha lemaradtál a fesztivál első napjáról, nem kell csüggedned, hiszen a hétvégén még rengeteg programon vehetsz részt! Olvasd el cikkünket és megtudhatod, hogy mi vár még rád a hétvége folyamán!

Balaton Fesztivál

Balaton Fesztivál

 

A Balaton Fesztivál egy évente megrendezésre kerülő fesztivál Balatonkenesén. A rendezvény 2018. június 29.-én kezdődött és július 1.-éig tart. Ezen a fesztiválon nem csak zenére, de a gyönyörű környezetre és a gasztronómiai érdekességekre is nagy hangsúlyt fektetnek.

 

Számos program várja a vendégeket

 

Tematikus zenei programok, különleges street food ételek és italok, családi élmények és különböző vásárok várják az érdeklődőket.

 

A Balaton Fesztivál a Széchényi Parkban kerül megrendezésre, amely több mint 25.000 nm nagyságú, hatalmas terület. A park a Balaton közvetlen közelében található, a kenesei móló és a strand mellett.

 

A Balaton Fesztivált ajánljuk a családoknak, az időseknek, a fiataloknak, a zenehallgatóknak, a sörrajongóknak, a borimádóknak, a fesztivál-fanoknak, a gasztro-függőknek és mindenkinek, aki imádja a fesztiválhangulatot!

 

A Balaton Fesztivál 2018-ban is felejthetetlen élményekkel várja kedves látogatóit! Olvasd tovább cikkünket és tudd meg, hogy milyen programok várnak még rád a Balaton partján!

 

Még ma látogass el a Balaton Fesztiválra!

 

Felejthetetlen programokkal készülnek a szervezők a három napos fesztivál során, ahol kicsik és nagyok is megtalálják a számukra legérdekesebb programokat. Olvasd tovább cikkünket és tudj meg minden részletet!

 

Helyszín

Balatonkenese

 

Időpont

Június 29. – Július 1.

 

Ára

Hihetetlenül hangzik, de a fesztiválra való belépés ingyenes!

 

Programok

Június 29. (péntek)

Music Killers DJ-k: Andy Kraft, Nigel Stately, Nara, Antonyo, Lauer

 

Június 30. (szombat)

Hamisítatlan retro hangulat: Dj Dominique, Splash, Dj Náksi, Csordás Tibi/Fiesta, Ámokfutók, Kerozin, Animal Cannibals

 

Július 1. (vasárnap)

A legnagyobb világslágerekkel: Varnyú Country, Chain Bridge Pop, Mokka Tribute, Blue Cold Jalapeños/Red Hot Chili Peppers Tribute, Dogs n' Roses/Guns N’ Roses Tribute

 

És hogy ezen kívül még min vehetsz részt?

 

Rekordkísérleten, UV partyn, kézműves sör és fagyikóstoláson, Balaton kalózhajózásom, motorcsónakos száguldáson, családi és gyermekprogramokon!

 

Úgy gondoljuk, hogy az imént említett programok biztosítják minden kedves látogató szórakozását,jó kedvét, ezért ajánljuk, hogy ha a Balaton környékén járnak, akkor mindenképp látogassan el a Balaton Fesztiválra!


Balaton gasztronómia utazás



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán.

Sott

Minden olyan kötelet, amellyel vitorlákat húzunk be, sott-nak hívunk. Ezek alapján van fock...

Backstag

A backstag meghatározását lásd az oldalsó hátramerevítő szótárszónál.

Raffica

Raffica vitorlás hajó A hajót Bruce Farr tervezte a Libera hajóosztály...

Videoton Yacht Club, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Videoton Yacht Club ...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.