notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az önfeledt fesztiválozásért dolgozik a Balaton Sound a Safety First programmal!

hirdetes

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

CsA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ma indult el az egyik legjobb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A szervezők idén is rengeteg programmal és újdonsággal várják a fesztivál szerelmeseit. Az idei fesztiválon kiemelt szerepet tulajdonítanak a biztonságnak, melyet egy új kampánnyal is hirdetnek. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy idén hogyan gondoskodnak majd a biztonságról a szervezők!

Elindult a 2018-as Balaton Sound

A szervezők idei biztonsági törekvéseinek megismerése előtt tekintsük át röviden a Balaton Sound legfontosabb információit!

 

A Balaton Soundról

 

Egész Európában egyedinek számít az a magyar szabadtéri fesztivál, melyet 2007 óta rendeznek meg minden egyes nyáron. A Balaton Sound fesztivált a Sziget Iroda szervezi közvetlenül egy Balaton parti város, Zamárdi vízpartjára, hogy az önfeledt szórakozást még egy hűsítő fürdőzéssel is össze lehessen kötni a nyári nagy melegben. A rendezvény hatalmas területén közel húsz helyszínen több mint háromszáz fellépő szórakoztatja a bulizni vágyó fiatalokat.

 

A Balaton Sound fesztivált a zenei élményeken kívül rengeteg programlehetőség is tovább színesíti. Ilyen népszerű programok például a szépségversenyek, bulihajók, utcaszínházak, vízistégek, vízi és szárazföldi sportok. A fesztiválon a gasztronómia is kiemelt szerepet kap, ugyanis a fiatalok rengeteg bár, büfé és étterem közül válogathatnak egyedi ízlésüknek megfelelően.

 

A Balaton Sound helyszíne

Zamárdi

 

A Balaton Sound időpontja

2018. július 4 – július 8.

 

Fontos a biztonság

 

A Balaton Sound szervezői idén mindent megtettek annak érdekében, hogy a szórakozni vágyók önfeledten élvezhessék a fesztivál hangulatát. 24 órás védelmet és odafigyelést ígérnek a résztvevők számára, amelyre egy új programot és eszközt is kidolgoztak! Ha érdekelnek a részletek lapozz tovább a következő oldalra, ahol minden fontos információt megismerhetsz a kezdeményezéssel kapcsolatban!

hirdetes

 

Balaton Sound – Safety First

 

Az elmúlt években rohamosan megnőtt a fesztivál résztvevőinek száma, így egyre több energiát fordítanak a szervezők a biztonságra.

 

A Safety First egy olyan újító kezdeményezés, ami felhívja a figyelmet a tudatos és ezáltal a biztonságos fesztiválozásra. A program megoldást nyújthat a hasonló, nagyszabású fesztiválok és a különböző szórakozóhelyek leggyakrabban előforduló problémáira. A kezdeményezés része egy olyan önkéntes program is, melyben olyan tenni vágyó fiatalok dolgoznak, akik a fesztiváladta szórakozási lehetőségek mellett időt szakítanak egymásra és a biztonságos szórakozásra is. A törekvések pedig egy azonnali segítséget nyújtó chatbot fejlesztését is lehetővé tették.

 

A Safety First csapata rád is vigyáz

A Safety First csapatok speciális oktatással rendelkező önkéntesekből állnak, akik 6 órás műszakokban dolgoznak. A fesztiválon több helyszínen is jól látható, állandóan nyitvatartó Safety First pontokat helyeztek el, ahol bármilyen biztonsági és egészségügyi szolgáltatást szükség esetén igénybe vehetsz. Az egész fesztivál területén a nap 24 órájában járőröző önkéntesekkel is találkozhatsz.

hirdetes

 

Chatbot – baj esetén így kérj segítséget

A Balaton Sound hivatalos Facebook oldalán nyomj rá az üzenet gombra és máris elindíthatod a chatbottal történő üzenetváltást! A szervezők ígérete szerint a chatbotot olyan egyszerű használni, mintha egy barátoddal csevegnél. A fesztivállal kapcsolatos információkról is érdeklődhetsz, de természetesen bármilyen probléma esetén is a rendelkezésedre áll!

 

A leggyakoribb problémák

A leggyakoribb problémák természetesen nem csak a Balaton Soundon, hanem más fesztiválok és szórakozóhelyek esetében is érvényesek. Ilyen problémák a túlzott alkoholfogyasztás, a kábítószerhasználat, a verekedés vagy a zsebtolvajlás.

 

A probléma ellen Magyarország legmodernebb fesztiválja, a Balaton Sound igen nagy erőkkel lép fel és dolgozik a balesetek csökkentésén annak érdekében, hogy a fesztivál összes látogatója még nagyobb biztonságban érezhesse magát. A program mellett a szervezőkön kívül olyan hazai nevek szólaltak fel, mint Szűcs Gergely műsorvezető, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Metzker Viktória dj és Henry Kettner vlogger.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 226

Átlagos értékelés: 4.9

Balaton divat érdekességek gasztronómia szerelem utazás