Az önfeledt fesztiválozásért dolgozik a Balaton Sound a Safety First programmal!

hirdetes

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

CsA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ma indult el az egyik legjobb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A szervezők idén is rengeteg programmal és újdonsággal várják a fesztivál szerelmeseit. Az idei fesztiválon kiemelt szerepet tulajdonítanak a biztonságnak, melyet egy új kampánnyal is hirdetnek. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy idén hogyan gondoskodnak majd a biztonságról a szervezők!

Elindult a 2018-as Balaton Sound

A szervezők idei biztonsági törekvéseinek megismerése előtt tekintsük át röviden a Balaton Sound legfontosabb információit!

 

A Balaton Soundról

 

Egész Európában egyedinek számít az a magyar szabadtéri fesztivál, melyet 2007 óta rendeznek meg minden egyes nyáron. A Balaton Sound fesztivált a Sziget Iroda szervezi közvetlenül egy Balaton parti város, Zamárdi vízpartjára, hogy az önfeledt szórakozást még egy hűsítő fürdőzéssel is össze lehessen kötni a nyári nagy melegben. A rendezvény hatalmas területén közel húsz helyszínen több mint háromszáz fellépő szórakoztatja a bulizni vágyó fiatalokat.

 

A Balaton Sound fesztivált a zenei élményeken kívül rengeteg programlehetőség is tovább színesíti. Ilyen népszerű programok például a szépségversenyek, bulihajók, utcaszínházak, vízistégek, vízi és szárazföldi sportok. A fesztiválon a gasztronómia is kiemelt szerepet kap, ugyanis a fiatalok rengeteg bár, büfé és étterem közül válogathatnak egyedi ízlésüknek megfelelően.

 

A Balaton Sound helyszíne

Zamárdi

 

A Balaton Sound időpontja

2018. július 4 – július 8.

 

Fontos a biztonság

 

A Balaton Sound szervezői idén mindent megtettek annak érdekében, hogy a szórakozni vágyók önfeledten élvezhessék a fesztivál hangulatát. 24 órás védelmet és odafigyelést ígérnek a résztvevők számára, amelyre egy új programot és eszközt is kidolgoztak! Ha érdekelnek a részletek lapozz tovább a következő oldalra, ahol minden fontos információt megismerhetsz a kezdeményezéssel kapcsolatban!

hirdetes
Elindult a 2018-as Balaton Sound

Balaton Sound – Safety First

 

Az elmúlt években rohamosan megnőtt a fesztivál résztvevőinek száma, így egyre több energiát fordítanak a szervezők a biztonságra.

 

A Safety First egy olyan újító kezdeményezés, ami felhívja a figyelmet a tudatos és ezáltal a biztonságos fesztiválozásra. A program megoldást nyújthat a hasonló, nagyszabású fesztiválok és a különböző szórakozóhelyek leggyakrabban előforduló problémáira. A kezdeményezés része egy olyan önkéntes program is, melyben olyan tenni vágyó fiatalok dolgoznak, akik a fesztiváladta szórakozási lehetőségek mellett időt szakítanak egymásra és a biztonságos szórakozásra is. A törekvések pedig egy azonnali segítséget nyújtó chatbot fejlesztését is lehetővé tették.

 

A Safety First csapata rád is vigyáz

A Safety First csapatok speciális oktatással rendelkező önkéntesekből állnak, akik 6 órás műszakokban dolgoznak. A fesztiválon több helyszínen is jól látható, állandóan nyitvatartó Safety First pontokat helyeztek el, ahol bármilyen biztonsági és egészségügyi szolgáltatást szükség esetén igénybe vehetsz. Az egész fesztivál területén a nap 24 órájában járőröző önkéntesekkel is találkozhatsz.

hirdetes

 

Chatbot – baj esetén így kérj segítséget

A Balaton Sound hivatalos Facebook oldalán nyomj rá az üzenet gombra és máris elindíthatod a chatbottal történő üzenetváltást! A szervezők ígérete szerint a chatbotot olyan egyszerű használni, mintha egy barátoddal csevegnél. A fesztivállal kapcsolatos információkról is érdeklődhetsz, de természetesen bármilyen probléma esetén is a rendelkezésedre áll!

 

A leggyakoribb problémák

A leggyakoribb problémák természetesen nem csak a Balaton Soundon, hanem más fesztiválok és szórakozóhelyek esetében is érvényesek. Ilyen problémák a túlzott alkoholfogyasztás, a kábítószerhasználat, a verekedés vagy a zsebtolvajlás.

 

A probléma ellen Magyarország legmodernebb fesztiválja, a Balaton Sound igen nagy erőkkel lép fel és dolgozik a balesetek csökkentésén annak érdekében, hogy a fesztivál összes látogatója még nagyobb biztonságban érezhesse magát. A program mellett a szervezőkön kívül olyan hazai nevek szólaltak fel, mint Szűcs Gergely műsorvezető, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Metzker Viktória dj és Henry Kettner vlogger.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton divat érdekességek gasztronómia szerelem utazás

Szótár

kutyabarát étterem

Kutyabarát étterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú kedvenceinket.... Tovább

Születésnapi buli helyszín Budapest

Igényes, elegáns, exkluzív születésnapi buli helyszín Budapesten? Megtaláltad! A... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes