Kutyás gazdik figyelem! Irány a Dog Beach Fest!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Elérkezett a Dog Beach Fest! Látogass el Balatonra és pancsolj együtt kis kedvenceddel!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Elérkezett a Dog Beach Fest! Látogass el Balatonra és pancsolj együtt kis kedvenceddel!


2018/06/28
CsA

Kutyás Gazdik figyelem, hiszen kis kedvencetek idén is veletek együtt élvezheti a nyaralást, pancsolást! Idén nyáron is Balatonra érkezik a kutyák számára megrendezésre kerülő Dog Beach Fest! Ha azt szeretnéd, hogy négylábú barátod is úgy élvezze a nyaralást, mint Te, akkor olvasd el cikkünket és megtudhatod milyen programokban vehetsz részt a Dog Beach Festen kedvenceddel!

Dog Beach Fest

Az idei Dog Beach Fest

 

„A kutya az ember legjobb barátja!” – tartja a mondás, amelyet a Dog Beach Festival meg is erősít, hiszen ez a fesztivál valóban a kiskedvencek élete köré van építve. A várva várt kutyás rendezvény, a Dog Beach Fest az idei évben június 29-e és július 1-je között kerül megszervezésre.

 

A kutyás fesztivál helyszíne: Fonyód

 

A fesztivál három napon át tart, így biztos lehetsz benne, hogy a három nap során részt tudsz venni olyan programon, amelyet együtt élvezhettek kis barátotokkal. Ami az idén is garantált a Dog Beach Festen az a jókedv, a versenyek, a kutyás pancsolás, de ezenkívül komoly előadások is várják a gazdikat, ahol az állattartás fontos szabályairól és a praktikákról hallhatnak az idelátogatók.

 

 

 

Ha a kutyád kedveli a vizet és szívesen úszkál, akkor a Balaton remek alkalmat biztosít arra, hogy ezt megtehesse. Az idei évben is izgalmas programokkal várja érdeklődőit a Dog Beach Fest! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor olvasd tovább cikkünket és tájékozódj a Dog Beach Fest részletes programáról és válogass kedved szerint!

 

A Dog Beach Fest részletes programja

 

Péntek

17:30 Kutyaiskola bemutató – Camelot Kutyás Sport Egyesület

18:00 SUPdog – állószörf kutyával, a fonyódi SupPort bemutatója

 

Szombat

10:00 Dr. Kádár Tamás állatorvos előadása – aktuális témák: nyári veszélyek, melyekre minden gazdinak figyelni kell (szívférgesség, hőguta, kullancsveszély)

 

11:00 Kalap Jakab Zsolt gyerekkoncertje

 

12:00 „Platinum” Kutyaúszó verseny – Két távon és két kategóriában mutathatják meg a vízimádó kutyusok, ki a lesz a Beach leggyorsabb négylábú úszója!

 

13:00 „Kutya – gyerek – zene”. Vincze Tímea kutyás bemutatója

 

14:00 „Keresd a csontot” – játék két- és négylábú gyerekeknek! A strand területén 25 db Kutyabarát.hu feliratú játékcsontot rejtenek el, melyet a gyerekeknek kutyájuk segítségével (instrukcióink alapján) kell megtalálni. A legtöbbet összegyűjtő gyerek jutalomban részesül!

 

15:00 Gabor Nyakas The Dog Coach interaktív előadása – Gábor előadásából olyan használható elemeket sajátíthatnak el az emberek, hogy még a legkeményebb szituációkban is képesek legyenek irányítani kutyájukat a gazdik.

 

16:00 Szépségverseny – Idén is lehet nevezni a „Dog Beach Fest királya és királynője” elismerő címekért, ahol a legvagányabb fiú- és lánykutyákat keressük!

 

17:00 Kutyaiskola bemutató – Six Feet Egyesület

 

17:30 SUPdog – állószörf kutyával, a fonyódi SupPort bemutatója

 

18:00 Trükkverseny – A Dog Beach Fest elengedhetetlen programjai közé tartozik a trükkverseny, ahol a rendezvény zsűri döntése alapján kiderül, ki lesz a „Beach legtrükkösebb kutyája”!

 

19:00 Tombolasorsolás és a versenyek eredményhirdetése

 

Vasárnap

13:30 Kutyaplacc – interaktív beszélgetés a felelős kutyatartásról – moderátor: Sziládi-Kovács Tibor

16:00 Kalap Jakab Zsolt gyerekkoncertje

17:00 SUPdog – állószörf kutyával, a fonyódi SupPort bemutatója

 

Az imént említett programok közül biztos akad olyan rendezvény,amelyen kedvenced és persze Te is szívesen résztvennétek, tehát ne habozz és látogass el a Dog Beach Festre!


Balaton utazás



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Groupama 3

Groupama 3 vitorlás hajó bemutatása A Groupama 3 maxi trimarán 2004 decemberében...

Fuxolás

A fuxolás, bandázsolás, babázás két kötél tartós összefonása, egymáshoz való tartós rögzítése.

Árboc

Az árboc a vitorlázat tartóoszlopa.

470

470 vitorlás hajó története Francia tervezésű olimpiai osztály, Montrealban szerepelt...

Kiel

A kiel(ejtsd: kíl) a hajó tőkesúlya. A kielt nem lehet felhúzni, a hajót ellensúlyozza,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.