A Plázs, Siófok legnépszerűbb szórakozóhelye június közepén nyit!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Hétvégén újra megnyílik az egyik legnépszerűbb balatoni szórakozóhely, a PLÁZS

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hétvégén újra megnyílik az egyik legnépszerűbb balatoni szórakozóhely, a PLÁZS


2018/06/14
CsA

A nyár egyik legmenőbb balatoni szórakozóhelye a siófoki Plázs hamarosan megnyitja kapuit minden szórakozni vágyó fiatal számára. A szervezők nagyon serényen készülnek a nyitásra, ugyanis szebbé varázsolták a szórakozóhely minden szegletét.

Újra nyit a Plázs

Buliparadicsom Siófokon

A siófoki partszakaszt könnyen azonosíthatjuk azzal a homokos területtel, amely a balatoni bulizás paradicsomává vált az évek során. A korábbi Beach Club nevezetű klub 2016-ban új nevet és arculatot kapott Plázs néven, amelyet azóta is folyamatosan szépítgetnek a siófoki bulizók örömére.

 

Fehérhomokos strand kétezer négyzetmétren

A Plázs egy tízezer négyzetméteres területen fekszik, amelyből mintegy kétezer négyzetmétert foglal el a puha, fehérhomokos strand. A napozóstég is kibővült, így még több vendég élvezheti a balatoni napsütést. A hangulatról és a jókedvről két büfé, valamint hét bárpult gondoskodik a kétszáz méter hosszú partszakaszon.

 

Éjjel-nappal zajlik az élet 

A Plázson éjjel-nappal zajlik az élet. Napközben az óriásstég, a medence, a terasz és a napozóágyak kényelmében pihenhetnek a Plázsra látogatók. A fürdőzés mellett igen ízletes ételeket kínál fel a klub, amelyek egészségtudatosabb módon készülnek, mint a megszokott balatonparti zsíros, gyorsételek. Aki egy kis sportra vágyik lehetősége van arra, hogy kipróbálja az állva evezést, amelyet SUP-nak hívnak. Ahogy az éjszaka leszáll indulhat az önfeledt bulizás reggelig. Hétvégente pedig koncertsorozatok kapnak helyet a Plázs eseményei között, ahol igen neves hazai zenekarok szokták szórakoztatni a fiatalokat.

 

Szálláshelyek saját partszakasszal

Ha nem csak egy napra érkezel Siófokra, hanem akár több napon keresztül élveznéd ki a Plázs egyedi hangulatát, rengeteg szuper szálláslehetőség is vár téged a közelben. A saját partszakasszal rendelkező szállások természetesen nagyon vonzóak, így ezeket hamar elkapkodják.

 

Baéatoni Welnlness hotelek a rossz időre

Sajnos sokszor előfordul, hogy a több napos balatoni nyaralást elrontja az időjárás és így le kell mondanod a fürdésről is, hiszen a víz annyira hideg lesz, hogy hiába csalogató a Plázs is, sajnos a nyári forróságot ők sem tudják biztosítani. Emiatt ajánlott számításba venni a wellness szállodákat is a Balaton partján, mivel így akár a rossz idő esetén is biztosított a fürdési lehetőség. Ebből a szempontból a Residence Hotel a lehető legjobb választás a Balaton parti wellness hotelek közül, mivel nem csak a wellness részleget használhatjátok ki, ha esetleg odakint rossz idő van, de ráadásul privát strandjuk is van, így a jó időben is zavartalanul strandolhatsz, ha esetleg a Plázs már túl zsúfolt lenne. 

 

Június közepén nyit a PLÁZS

Idén június 16-én nyitja meg kapuit a siófoki Plázs a Petőfi sétány 3. szám alatt, amelyet Nagystrandnak is neveznek. A szombat esti hangulatról két nevezetes hazai zenekar fog gondoskodni. A továbbiakban összefoglaltuk az este eseményeit és a jegyekkel kapcsolatos információkat.

 

Punnany Massif a Plázson

A pécsi fiatalokból álló, közel 10 éves zenekar nyitja meg a Plázst, akik minden koncertjükön teltházzal büszkélkedhetnek. Legnépszerűbb slágerük az Élvezd már több éve a nyári hangulat egyik himnusza.

 

Ocho Macho a Plázson

A közel 15 éves szombathelyi zenekar igazán különleges atmoszférát teremt koncertjeiken felettébb igényes élőzenéjükkel. Legnépszerűbb slágerük a Jó nekem címet viseli, aminek dallama és szövege szintén sokak ajkát hagyja el egy-egy nyár alatt.

 

A hangulatról továbbá NB rapper is gondoskodik, az est házigazdája pedig DJ Juhász Laci lesz, aki a koncertek utáni hajnalig tartó bulizásért fog felelni.

 

Jegyárak:

 

Super Early Bird: 2 500 Ft

Early Bird: 3 300 Ft

Elővétel: 3 900 Ft

VIP: 7 500 Ft

SILVER VIP: 80 000 Ft (4 fős asztallal)

GOLD VIP: 100 000 Ft (4 fős asztallal)


Balaton kultúra



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Bavaria 31 cruiser

Bavaria 31 cruiser, technikai adatok Nettó ár: 55 000 EUR Hossza: 9,76...

Nautic 330 Club vitorlás hajó

A Nautic 330-as 2005-ben megjelent, még inkább családközpontú koncepciója. A hajótest 15...

Ben Ainslie

Ben Ainslie Háromszoros olimpiai aranyérmes, egyszeres ezüstérmes, a Sport Tiszteletbeli...

Rund Um

Rund Um vitorlás verseny történet 1998 óta Rund Um élőben is nyomon követhető az...

Óvodai dajka tanfolyam

    Ha Ön szereti a gyermekeket és örömmel forgolódik közöttük, és nap mint...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.