A sportok szerelmeseinek kedvezve idén is indul a Mozdulj Balaton!

hirdetes

2018-ban is megrendezésre kerül a Mozdulj Balaton! a sportolni vágyók örömére!

CsA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Rengeteg sportlehetőségen lehet részt venni idén is a Balaton környékén, így aki aktívan szeretne pihenni a nyaralás során, az könnyedén meg is teheti! Ha te is imádsz mozogni és kíváncsi vagy, hogy ezt hol teheted meg a Balaton partján, akkor olvasd el cikkünket!

Hamarosan itt a Mozdulj Balaton!

A Mozdulj Balaton programsorozatról

 

A „Mozdulj Balaton!” sportos programsorozat először 2004-ben lett megszervezve a Balaton Fejlesztési Tanács, a Gyermek, Ifjúsági és Sport Minisztérium hozzájárulásával. Ekkor még csak kilenc balatoni település csatlakozott a „Mozdulj Balaton!” programhoz, de mára ez sokkal nagyobb számra növekedett. Idén már harmincnégy település, harminchét stranddal csatlakozott a "Mozdulj Balaton!" rendezvénysorozathoz.

 

A programok célja

 

A Mozdulj Balaton sportos programsorozatának célja, hogy fejlődjenek a Balaton-közeli települések strandjain lévő sportlétesítményeket és egyre több sportolásra megfelelő helyszínt tudjanak biztosítani. A cél emellett, hogy a meglévő létesítményekben a sportszereket korszerűsítsék és folyamatosan új és különleges sportprogramot lehessen létrehozni.

hirdetes

 

A „Mozdulj Balaton!” programsorozat során főleg olyan sportlehetőségek kerülnek listára, amelyek kicsik és nagyok számára is könnyedén elsajátíthatók és a Balaton adta lehetőségeket kihasználják. Így a legtöbb helyen felfedezhető: a strandröplabda, strandkézilabda, strandfoci, streetball, tollaslabda, petanque és vízi sport játszóhelyek. 

hirdetes

 

Tollaslabda

 

A „Mozdulj Balaton!” sportprogram lehetőséget nyújt a versenylázban égő vendégeknek is, így gyakori, hogy a könnyed játék helyett egyes sportágakban igazi, izgalmas versenyeket is szerveznek.

 

Focilabda

 

Ha ki szeretnéd használni a Balatoni strandok adta lehetőségeket és sporttal eltölteni a szabadidőt, akkor olvasd tovább cikkünket és megtudhatod, hogy hol és mikor teheted ezt meg!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton érdekességek sport utazás verseny

Szótár

Pillangóvitorla

Pillangóvitorla: a spinakker magyar neve Tovább

Elegáns rendezvényhelyszín Budapesten

A Világ Legszebb Kávéházában joggal érezheti úgy az ember, hogy megtalálta rendezvényének... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes