A sportok szerelmeseinek kedvezve idén is indul a Mozdulj Balaton!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 2018-ban is megrendezésre kerül a Mozdulj Balaton! a sportolni vágyók örömére!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

2018-ban is megrendezésre kerül a Mozdulj Balaton! a sportolni vágyók örömére!


2018/06/27
CsA

Rengeteg sportlehetőségen lehet részt venni idén is a Balaton környékén, így aki aktívan szeretne pihenni a nyaralás során, az könnyedén meg is teheti! Ha te is imádsz mozogni és kíváncsi vagy, hogy ezt hol teheted meg a Balaton partján, akkor olvasd el cikkünket!

Hamarosan itt a Mozdulj Balaton!

A Mozdulj Balaton programsorozatról

 

A „Mozdulj Balaton!” sportos programsorozat először 2004-ben lett megszervezve a Balaton Fejlesztési Tanács, a Gyermek, Ifjúsági és Sport Minisztérium hozzájárulásával. Ekkor még csak kilenc balatoni település csatlakozott a „Mozdulj Balaton!” programhoz, de mára ez sokkal nagyobb számra növekedett. Idén már harmincnégy település, harminchét stranddal csatlakozott a "Mozdulj Balaton!" rendezvénysorozathoz.

 

A programok célja

 

A Mozdulj Balaton sportos programsorozatának célja, hogy fejlődjenek a Balaton-közeli települések strandjain lévő sportlétesítményeket és egyre több sportolásra megfelelő helyszínt tudjanak biztosítani. A cél emellett, hogy a meglévő létesítményekben a sportszereket korszerűsítsék és folyamatosan új és különleges sportprogramot lehessen létrehozni.

 

A „Mozdulj Balaton!” programsorozat során főleg olyan sportlehetőségek kerülnek listára, amelyek kicsik és nagyok számára is könnyedén elsajátíthatók és a Balaton adta lehetőségeket kihasználják. Így a legtöbb helyen felfedezhető: a strandröplabda, strandkézilabda, strandfoci, streetball, tollaslabda, petanque és vízi sport játszóhelyek. 

 

Tollaslabda

 

A „Mozdulj Balaton!” sportprogram lehetőséget nyújt a versenylázban égő vendégeknek is, így gyakori, hogy a könnyed játék helyett egyes sportágakban igazi, izgalmas versenyeket is szerveznek.

 

Focilabda

 

Ha ki szeretnéd használni a Balatoni strandok adta lehetőségeket és sporttal eltölteni a szabadidőt, akkor olvasd tovább cikkünket és megtudhatod, hogy hol és mikor teheted ezt meg!

Hamarosan itt a Mozdulj Balaton!

Kiváló alkalom a sportok szerelmeseinek

 

Idén is rengeteg lehetőség kínálkozik a sportok szerelmeseinek Balaton több pontján is. A továbbiakban kiderül, hogy mikor és melyik strandokon élheted át a sportolás örömét a gyönyörű napsütésben!

 

Időpontok

2018. július 7, 14, 21, 28.

2018. augusztus 4, 11, 18 + 2 programnap

 

A programsorozatok délután, 14 órakor kezdődnek el, de ez helyszínenként változó lehet, így az adott strandon érdemes érdeklődni!

 

Helyszínek

Ábrahámhegy – Községi strand

Alsóörs – Községi strand

Badacsonytomaj – Badacsony strand

Balatonakali – Községi strand

Balatonakarattya – Bercsényi strand

Balatonalmádi – Wesselényi strand

Balatonberény – Községi strand

Balatonboglár – Platán strand

Balatonederics – Községi strand

Balatonfenyves – Balatonfenyves-alsói szabadstrand

Balatonföldvár – Keleti strand

Balatonfüred – Kisfaludy strand, Esterházy strand

Balatonfűzfő – Tobruk strand

Balatongyörök – Községi strand

Balatonlelle – Napfény strand

Balatonmáriafürdő – Központi strand

Balatonőszöd – Községi strand

Balatonszárszó – Községi strand, Móricz Zs. utcai strand

Balatonszemes –Berzsenyi utcai strand, Hullám strand

Balatonszepezd – Községi Strand

Balatonudvari – Fizető strand

Balatonvilágos – Aligai strand

Csopak – Községi strand

Fonyód – Sándor-telepi strand

Gyenesdiás – Diás strand

Keszthely – Városi strand

Révfülöp – Császtai strand

Siófok – Ezüstparti strand

Szántód – Községi strand

Szigliget – Községi strand

Tihany – Hajóállomás strand

Vonyarcvashegy – Lidó strand

Zamárdi – Kossuth utcai szabadstrand

Zánka – Községi strand

 

A sportolás mellett nem szabad elfelejteni, hogy ezeken a strandokon a Balatonban való fürdőzés is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt, ha a kimerítő játék után felfrissülnél egy kicsit.

 

Fürdőző gyerekek


Balaton sport utazás verseny



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Frontális vihar

A frontális vihar a hidegfronttal érkező, gyakran zivatarral együttjáró vihar, mely több...

IMOCA 60-foot

A Vendée Globe hajója: 60-foot IMOCA A 60 lábas IMOCA hajót a nyílt óceánokra,...

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán.

Hajótest szélessége

A hajótest szélessége a hajótest legnagyobb, keresztirányban és vízszintesen mért mérete...

Ejtés

A szélhez viszonyított olyan irányváltoztatás, melynek során a haladási irány és a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.