Hamarosan indul a második leghosszabb balatoni borhét, a Zánkai Bornapok!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!


2018/06/30
CsA

A várva várt Zánkai Bor-hétvégék idén is várják érdeklődő vendégeket borházakkal és egyéb izgalmas programokkal. Olvasd el cikkünket és láthatod miért érdemes idén nyáron Zánkára utazni!

Zánkai Bornapok

A Zánkai Bornapokról

 

A Zánkán már hagyománnyá vált Zánkai Bornapok 2018-ban is visszatérnek, megannyi izgalmas programmal együtt. A Zánkai Bornapok a balatonfüredi borhetek után a második leghosszabb borhét a Balaton északi partján.

 

Az idelátogatókat számos kulturális és gasztronómiai program várja Zánkán, mint: a hagyományőrző néptáncosok fellépése, a táncház, az operett előadások, a musicalek és még sorolhatnánk. Emellett, nem hiába hívják a Zánkai Bornapokat, bor napoknak, hiszen mindennap lehetőség van az igazi hazai, balatoni borok kóstolására.

 

A Zánkai Bornapok három hétvégén át zajlanak le és minden nap más és más programmal rukkoltak elő a szervezők. Zánkán a Bor-hétvégék programja. A balatoni estéken több előadó is szórakoztatja a kedves vendégeket, és hogy a hangulat biztosan jó legyen a borházak által felkínált különleges borokból lehet kóstolgatni. 

 

A Zánkai Bornapok több héten keresztül nyújtanak lehetőséget a szórakozásra. Ha te is szereted a hangulatos balatoni estéket és a finom borokat, érdemes elolvasnod cikkünket, ahol megtekintheted részletes program összefoglalónkat.

Zánkai Bornapok

Hamarosan érkezik a 2018-as Zánkai Bornapok

 

Hamarosan elérkezik a 2018-as Zánkai Bornapok ideje megannyi izgalmas programlehetőséggel! Ha kíváncsi vagy, hogy idén milyen programokon vehetsz részt és kik szórakoztatják a közönséget este, akkor olvasd végig cikkünket!

 

Helyszín

Zánka, Strand, nagysátor

 

Idő

július 14 (szombat) - július 15 (vasárnap)

július 20 (péntek) -21 (szombat) -22 (vasárnap)

július 27 (péntek) – július 28 (szombat)

 

Ár

A rendezvényre ingyenes a belépés!

 

Résztvevő borházak: Canter Borház, Dobosi Pincészet, Gergely Borház, Kőróka Pince, Lídia Borház, Soma Borpince

 

Július 14. (szombat)

19.00: Felvonulás a Faluháztól – Lovasok, fúvósok, mazsorettek, borlovagok, népdalkör, néptáncosok, táncosok, színjátszók, Zánka népe

19:30 Borhét Nyitó – Zánkai Színjátszókör

19:35 Zánka Borhét Megnyitó – Borlovag avatás

20:30 Soltész Rezső

22:00 Griff Utcabál

 

Július 15. (vasárnap)

20:00 Népdal és néptánc est – Magyar Tenger Népdalkör, Batsányi János Vegyes Kórus Tapolca, Gyenesdiási Népdalkör, Lesencetomaji Citera Zenekar, Bokafogó Néptáncegyüttes

 

Július 20. (péntek)

20:30 Gasztro-Bor Show

21.00 M.É.Z Ír est sztepptáncosok közreműködésével

 

Július 21. (szombat)

19.00 Gasztro-Bor Show

19.30 Apácák a pácban – Zánkai Nevesincs Színjátszókör és a Magyar Tenger Népdalkör

20.30 Tördemic Néptáncegyüttes műsora

21.00 Baby Gabi

22.00 HelloKids utcabál

 

Július 22. (vasárnap)

20:30 Gasztro-Bor-Show

21:00 Abrakad ABBA koncert

 

Július 27. (péntek)

20:30 Gasztro-Bor-Show

21:30 The Bits Beatles Emlékzenekar

 

Július 28. (szombat)

19.30 Operett-Musical Voices Társulat

20.15 Copacabana Schow

21.00 Szabó Ádám

22.00 Rulett Utcabál

 

A három hétvégén át tartó mulatság ideje alatt a Zánkai kirakodó vásár is nyitva tart. A felsorolt programlehetőségek izgalmas élményeket nyújtanak a kikapcsolódni vágyó vendégeknek a Zánkai Bornapok során. Ha Zánka közelében jársz júliusban semmiképp ne felejts el részt venni legalább az egyik bornapon.


Balaton gasztronómia utazás



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Ábrahámhegy kikötője

A TVSK kikötője a Balaton nyugati medencéjének északi partján található. 100 cölöpös...

Sloop vitorlázat

A legelterjedtebb egyárbocos vitorlázat: nagyvitorla (gross) és orrvitorla (fock).

Log

Log - hajósebességet mérõ müszer

Babázás

Babázás: Kötélvég összefonása.

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.