Tippek férfiaknak és a boltoknak is

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 2020-as őszi divattippek férfiaknak, és a boltoknak is!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

2020-as őszi divattippek férfiaknak, és a boltoknak is!


2020/09/28
Marx Károly
2020-as őszi divattippek férfiaknak, és a boltoknak is!
Divattippek

Készlet

Egy versenyhelyzetben nagyon fontos szempont a raktárakból szállítható termékek száma. Ez leginkább a rövidebb ideig tartó, szezonális divattermékekre igaz. Aki nem képes egy szezon csúcsidőszakában az igényeknek eleget tenni a darabszámokkal, annak bizony meg fog gyűlni a baja a jövőben. 

 

Mindent bele!

A gyengébb időszakokban igen fontos szerepet kap a teljes mértékű marketingtevékenység a vásárlás ösztönzés érdekében. Ám legtöbbször a drága televíziós reklámok és a közösségimédia-kampányok nem vezetnek túl nagy sikerhez, hacsak ezek nem egy üzleti partner segítségével valósul meg. Árkedvezmény, nyereményjáték. Ilyenkor ezek a lehető legjobb lépések. 

 

Más gondolkodású ütemezés

Már nem divat a megszokott beskatulyázott szezonokban való gondolkodás. Az a lényeg, hogy mindig egy adott alkalomhoz vagy eseményhez alkalmazkodjuk, ahogy a vásárló igényei is előkerülnek. Például egy júniustól egészen szeptemberig tartó átmeneti időszak rengeteg lehetőséget nyújt a különböző rendezvények, fesztiválok miatt. Ilyenkor szóba jöhetnek a hosszú-, illetve rövidszárú nadrágok, pólók, pólóinget, de még pulóverek is. 

 

Koncentráltág

Kezeljük a lehető legegyszerűbben a dolgokat és csak azzal a kérdéssel foglalkozzunk, ami valóban fontos. Ez a gondolkodásmód a siker egyik kulcsa. Mindig válasszunk ki egy termékcsoportot és azzal foglalkozzunk, majd ha azzal elértük a célunkat, akkor válasszunk egy másikat, de egyszerre mindig csak eggyel foglalkozzunk. Mindegy, hogy régi vagy új a termékcsoport a lényeg, hogy csak a jó ötletekbe fektessünk energiát. 

 

Tűnjön ki a terméked!

Olyan legyen az öltözéked, ami szép és ötletes. Legyen meghatározó, jól forgalmazható a termékpalettád és ezt megfelelően mutasd be, A legtöbb boltban azt figyelhetjük meg, hogy az őszi átmeneti időszakokban mindig igények pólók, pólóingek, ingek és hosszú ujjú pólók sorakoznak a polcokon, pultokon, de még az asztalokon is. 


divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kutter

A kutter vitorlázatot használó hajók két orrvitorlát használnak egymás mögött, plussz...

Állókötélzet

Az állókötélzet, az árbocot négy irányban tartott fém sodronykötelek összefoglaló...

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő.

Belső hely

Belső hely – versenyben a pályajel kerülésekor a külsõ hajó köteles helyet adni a...

Félszeles vitorlázás

Félszeles vitorlázás során félszélben halad a hajó, a hajó hossztengelye a valóságos...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.