Színtrend 2022 tavaszára, így kövesd az idei trendeket!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Tavaszi trendkalauz 2022 – Hello élénk színkavalkád!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tavaszi trendkalauz 2022 – Hello élénk színkavalkád!


2022/03/10
ZH

Akármilyen üzlet mellett sétálunk el, a kirakatokban feltűnő és élénk színek köszönnek vissza, sokszor a legvadabb összeállításokban. Köszöntsük a tavaszt élénk színekbe bújva mi is, és intsünk búcsút a hűvös szeleknek! Mutatom hogyan!

2022 divatszínei

2022 divatszínei

Öltözékünk színeit általában aszerint választjuk, ki hogy miaz ami jól áll nekünk és mi az ami tetszik, de minden évben vannak meghatározó színek, amik irányítják a trendet. A Pantone Color Institute trend-előrejelző és színtanácsadó cég minden szezonra elkészíti színirányzatait egy pallettán, nem volt ez most se másképp. A 2022-es év az optimizmusé, amit a divatszabályok felrúgásával ünnepelhetünk. Idén lehetőségünk van különféle tónusokkal és színhasználattal kifejezni érzéseinket! Nézzük milyen kirobbanó színekben leszünk igazán trendik idén tavasszal!

 

1.    Ütős pink

Szenvedély, romantika és játékosság egy színben, amivel igazán jó indítani a tavaszt! Az árnyalatok keverésével most megengedett egy rikító pink kabátot viselnünk púderes rózsaszín nadrággal, vagy egy korall színű pulóverrel, a lényeg, hogy a természet játékossága és vidámságunk tükröződjön viseletünkön is. A színek keverésénél figyelni kell az összhangra, de mivel ez a szabályok felrúgásának az éve, idén nem eshetünk túlzásokba!

 

2.    Mennyei kék

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy őket mire emlékezteti a kék szín tavasszal, minden bizonnyal a tiszta égboltot, a lágyan hullámzó tengert, és a békességet adnák válaszul. Az árnyalatok keverése idén minden színnél megengedett, így kékből is választhatunk légies anyagokat intenzív kék árnyalatokban, amik energiát, ragyogást és intenzitást sugároznak majd rólunk. Vagy választhatunk hűsítő és békességet sugalló színkombinációkat is, amivel nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnhetünk.

 

3.    Feltűnő sárga

Az idei szezon uralkodó színe lesz a napsárga, ami jöhet minden mennyiségben! Legyen az kabát, ruha, felső vagy szoknya, ami rajtad van, ha ebben a színben viseled megtelik derűvel a helység, ahova belépsz és nem csak Te, de környezetedre is pozitív hatást gyakorolsz vele tudatalatt. Furcsa párosnak tűnhet, de igazi trend követőként párosítsd ezt az üde színt egy nyugtató szürkével. Több árnyalat sikkes a sárgából is ne csak a napsárga, de jöhetnek a lágyabb vajra emlékeztető árnyalatok, és a pasztell verziók is.

 

4.    Élénk narancs

Hamár sárgánál tartunk akkor ne felejtsük el a narancsszíneket sem, amit nem csak maga árnyalataival, de társíthatod a pinkkel, a barnával vagy akár a pasztell kék ruhadarabjaiddal is!

 

5.    Zöldellő kikelet

Ezek a derűs színek nem csak látványra néznek ki jól a zord és hosszú telünk után, de lelkünket is megmelengeti, mint a nap erős sugarai. A télen is divatos zöld színt tavasszal a legvibrálóbb színekben viseljük!

 

6.    Dahlia Lila 

A pasztell lilák mellett, itt is előtérbe kerülnek az élénkebb, dinamikusabb és vibrálóbb lila árnyalatok, viselhetjük rétegezve őket, de más színekkel is jól passzolhat, mint például a pink vagy a zöld. Merjünk bátrak lenni és kísérletezzünk a színek kombinálásával!

 

7.    Natúr színek

A visszafogottabb személyiségeknek nem kell megijednie, nem kell mindenáron magunkat erőteljes színekbe öltöztetnünk, ha az nem passzol személyiségünkhöz! A nude és barna tónusok továbbra is fennt maradnak a divatszínek palettáján, de divatdiktátorok akkor leszünk, ha itt is kombináljuk az árnyalatokat. Jöhet a kakaó, a kávé vagy a homokszín egyben és külön-külön is! 

 

 

Az utóbbi években igen sok negatív esemény zajlott le körülöttünk, amik befolyásolták hangulatunkat és érzéseinket is, így adjunk esélyt 2022-nek! Legyen ez egy megújulás lelkünknek is csakúgy, mint a természetnek, viseljünk vidám és pozitív energiákat sugárzó színeket!
 


divat érdekesség hír luxus



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Fuxolás

A fuxolás, bandázsolás, babázás két kötél tartós összefonása, egymáshoz való tartós rögzítése.

Kipufogófüst színe

A kipufogófüst színe számos hibára utalhat egy autó esetében. Éppen ezért, ha az autód...

Kutter

A kutter vitorlázatot használó hajók két orrvitorlát használnak egymás mögött, plussz...

Kenese - Balatonfői Yacht Club (BFYC)

A  Kenesei Balatonfői Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása: A Balaton keleti...

Belső hely

Belső hely – versenyben a pályajel kerülésekor a külsõ hajó köteles helyet adni a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.