Magyarok kerültek fel a dobogó legtetejére a 29-es hajóosztály U17-es világbajnokságon: gratulálunk Széll Pannának és Schneider Brúnónak a csodás győzelemért!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Magyar aranyérem a 29-es hajóosztály U17-es világbajnokságon

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Magyar aranyérem a 29-es hajóosztály U17-es világbajnokságon


2023/08/07
NA

Az angliai Weymouthban megrendezett 29-es hajóosztály U17-es világbajnokságon hatalmas sikert ért el a magyar vitorlázás következő generációja. A fiatal tehetségek közül a Széll Panna és Schneider Brúnó alkotta vegyes páros diadalmaskodott, és aranyérmes címet nyertek a versenyen. A Magyar Vitorlás Szövetség örömmel tudatja, hogy a fiatalok a bevezetett open (nyílt) kategóriában végig veretlenek maradtak, és megkoronázták munkájukat a dobogó legfelső fokán.

Magyarok  a dobogó tetején a 29-es hajóosztály U17-es világbajnokságon

Nem várt siker: az aranyérem mindenkit meglepett

A Spartacus vitorlás egyesület összeállított párosa, Széll Panna és Schneider Brúnó, egy olyan sikert ért el, amelyre talán kevesen számítottak. Az újonnan bevezetett Open kategóriában nem csak megméretették magukat a többi tehetséges fiatal ellen, de diadalmaskodtak is, elnyerve az U17-es világbajnoki címet.

 

A fiatalok csodálatra méltó teljesítménye nem csak a verseny szigorú követelményeire és a többi versenyző elleni felkészültségükre utal, hanem arra is, hogy az új Open kategória hozzájárul a vitorlázás hajóosztályok jövőjének formálásához. A fiatalok külön kategóriában való értékelése és az Open kategória létrehozása lehetővé teszi, hogy a tehetséges új generációk teljes mértékben kibontakozhassanak, és a nemek közötti korlátok nélkül mérethessék meg magukat a világbajnokságokon.

 

Az időjárás sem kedvezett a versenyzőknek

A verseny honlapján közzétett eredmények és beszámolók világosan mutatják, hogy Széll Panna és Schneider Brúnó erőfeszítései nem csak saját sikereiket szolgálják, hanem a vitorlázás fejlődését és jövőjét is. A fiatalok diadalma egyben az elhivatott edzők és a Spartacus vitorlás egyesület kitartó munkájának is a gyümölcse, akiknek támogatása és iránymutatása nélkül talán nem születhetett volna meg ez a kimagasló eredmény. 

 

A versenynek további kihívást jelentett az időjárás, amely nem csak a versenyzőket, de az egész mezőnyt próbára tette. A 25 ország 205 párosának részvétele mellett az időjárás is komoly nehézségeket és bonyodalmakat okozott a verseny alatt, így a győzelem még értékesebbé és megdicsőítette Széll Panna és Schneider Brúnó teljesítményét.

 

Széll Panna és Schneider Brúnó sikere kiemelkedő

Széll Panna és Schneider Brúnó sikere a vitorlázás szerelmeseinek és támogatóinak egyaránt okot ad az ünneplésre és a büszkeségre. Az Open kategória bevezetése új lendületet adott a sportágnak, és megmutatta, hogy a fiatalok hihetetlenül tehetségesek és képesek nagy dolgokra, amikor megkapják a lehetőséget. Gratulálunk a Spartacus párosának a gyönyörű győzelemhez és bízunk benne, hogy további sikeres pályafutás vár rájuk a vitorlázás izgalmas világában!

 

 

forrás: https://hunsail.hu/


hírKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Izobárok

Izobárok: Az időjárási térképeken az azonos légnyomású pontokat összekötő vonalak.

Nautic 330 Club vitorlás hajó

A Nautic 330-as 2005-ben megjelent, még inkább családközpontú koncepciója. A hajótest 15...

Leegierig

Leegierig - a széltõl elforduló hajót hívjuk így

Schwert

Schwert (ejtsd: svert) - jolle leengedhetõ uszonya, oldalsodródás ellen

Céges évzáró rendezvény

A céges évzáró rendezvény esetén kifejezetten fontos a tökéletes helyszín megtalálása,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.