notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

3 álommunka, amit biztos nem utasítanál vissza

hirdetes

3 munka, amit biztos elvállalnál

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Milyen is az igazi álommunka? Erre a kérdésre mindenkinek más kép villan be a fejébe. Viszont fogadni mernék, hogy a legtöbb ilyen álomképben szerepel a lazulás, a luxus, a kényelem és az utazás. A most bemutatott három munkának ezek mind fontos részei és nem mondanám, hogy a szerencsés munkavállalóknak túlságosan elege lenne ebből az életmódból!

3 szerencsés ember, akik álmaik munkáját végezhetik

Nemzetközi bevásárló

 

Florence Romuald mondhatni megfogta az Isten lábát! Ugyanis ő az a szerencsés jelentkező, akit a letsbuyt.com tízezer ember között választott ki egy különleges feladatra. A letsbuyt.com egy olyan internetes oldal, ami árak összehasonlításával foglalkozik. És hogy lehet a leginkább megtapasztalni az árak közötti különbséget? Hát vásárlással! Florencenek tehát nincs más dolga fél éven keresztül, mint vásárolgatni különböző városokban New Yorktól Párizsig. Sőt, a szerencsés munkavállaló még Tokióba is eljutott. Mindeközben luxusszállodákban tölti az éjszakáit és természetesen a legjobb éttermeket is meglátogatja. A hölgy a shoppingoláshoz tízezer eurós keretet kapott, ami 3 millió forintnak felel meg, az időkeret pedig fél év. Pedig biztos meg tudná szokni ezt a munkát!

 

3 szerencsés ember, akik álmaik munkáját végezhetik

Denise Duffield-Thomas igazán szerencsés, mert a Runaway Bride and Groom ír utazási iroda kilencven ország harmincezer jelentkezője közül választotta ki egy igencsak jövedelmező és izgalmas feladatra. Ez az álommunka neki is csak fél évig tart, viszont ez az időszak garantáltan megéri a belefektetett időt és energiát minden szempontból! Ráadásul a feladatok se túl nehezek: a hölgynek tesztelnie kell azokat a luxusszállodákat és éttermeket, ahova majd a frissen egybekelt párok mennek nászútra, akik az utazási irodához fordulnak. Ehhez pedig a Denisenek nem kell mást tennie, mint elmenni 12 országba és mindent kipróbálnia, ami egy nászút része lehet: kifeküdni  legszebb tengerpartokra, bejárni a legromantikusabb városokat és a legjobb éttermekben étkeznie. Viszont erre a kalandos utazásra nem egyedül vállalkozott. Hisz hogy lehetne igazi nászúttesztelő partner nélkül? Ezért a párja is csatlakozott hozzá, akivel együtt élvezhetik a mézesheteket.

 

Az álommunka elnyerésében viszont nemcsak a szerencse játszott közre, hanem az a bizarr, mégis romantikus ötlet, amivel Denise előrukkolt. Hisz mivel mással lehetne igazán hitelesen tesztelni a nászutakat, mint egy igazi esküvővel? Így a pár az utazás összes helyszínén megújította fogadalmát, ami azt jelenti, hogy igazi szertartásokon vettek részt.

 

Ez a munka egyszerűen csodálatos, de a fizetés sem elhanyagolható. Ráadásul az alapfizetésen kívül a pár húszezer eurós keretet kapott az utazáshoz, ami 5,5 millió forintnak felel meg.

 

3 szerencsés ember, akik álmaik munkáját végezhetik

Chloé Doutre-Rousselnek szó szerint a csokoládé az élete. Ma már az angol és a francia csokoládéosztály vezetője. De munkája nemcsak kóstolgatás szempontjából élvezetes: Chloé körbeutazta a világot, hogy különféle csokoládékat szerezzen be; emellett csokoládészemináriumokat tart és eladókat képez ki csokoládéboltokban.

 

Chloé csokoládé iránti rajongása már gyerekkorában elkezdődött, mintha már akkor is ennek a hivatásnak élt volna: végigkóstolgatta a különböző márkákat és összehasonlította őket. Úgy látszik, gyerekkori álma vált valóra ezzel a különös és irigylésre méltó munkával.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Farkiképzés

A hajók farának kiképzése elsősorban a vízvonalak záródása és a hajó megfelelő... Tovább

Salona 37

Salona 37 vitorlás hajó bemutatás A Salona 37 vitorlás hajó követi az előző modellek... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 152

Átlagos értékelés: 4.9

tenger,óceán