33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés


2009/10/28

Forrás: vitorlazas.hu

A GGYC újra jogi úton próbál az SNG és az Alinghi fölé kerekedni. Ez a nyolcadik jogi eljárás, amit két éven belül Larry Ellison és a BMW Oracle Racing Team kezdeményez. Az SNG továbbra is sportszerűtlennek ítéli a kihívók magatartását.

33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés

33. Amerika Kupa 2010 fórum itt!

33. Amerika Kupa 2010 - Újra jogi eljárást indított a BMW Oracle 

"Két éven belül a nyolcadik jogi eljárást indítja Larry Ellison és a Golden Gate Yacht Club (GGYC) az Amerika Kupa címvédője, az SNG és az Alinghi csapat ellen. Ezzel továbbra is azt bizonyítják, hogy a legnagyobb presztizsű vitorlás versenyt, az Amerika Kupat a bíróságon és nem a vízen akarják megnyerni. Miután nem sikerült kijátszani a Deed of Gift által lefektetett tényeket, Ellison most újabb alaptalan állításokkal próbálja meg kivenni az SNG kezéből a kupát", mondta Fred Meyer az SNG igazgató helyettese. "Mint az Amerika Kupa kétszeres győztese és az eddigi legsikeresebb Amerika kupa rendezője (Valencia, Spanyolország, 2007), az SNG és az Alinghi továbbra is küzdeni fog a jogaiért és a szabályokért, hogy az egész világon népszerűsítsék a vitorlázást. Reméljük, hogy a GGYC befejezi ezt a sportszerűtlen magatartást és Ras al-Khaimah vizein folytatja a versenyt 2010 februárjában vagy enged más csapatokat versenybe szállni a kihívó ciméért," tette hozzá Meyer.

33. Amerika Kupa 2010 - Brad Butterworth

Az Alinghi kormányosa Brad Butterworth a következőket nyilatkozta: "A BMW Oracle-nek ki kéne tisztítani a sportszerűtlen fejét egy nagy adag sós vízzel és napsütéssel és a vízen versenyezni a Kupáért. Ha ez nem megy, akkor félre kéne állni, hogy más csapatok szállhassanak versenybe a kihívó címéért."

33. Amerika Kupa 2010 - Csak PR fogás?

"Ez a húzásuk szemben áll az Amerika Kupaval, az Egyesült Arab Emirátusokkal, az országok közti kapcsolatokkal és a jogi eljárásokkal. Ez nem más, mint egy PR fogás. Alapvetően a GGYC nem akar a vizen versenyezni az SNG ellen, miután kizárt 19 másik klubbot a kihivő címért való versenyből, ezzel több száz vitorlázótól és résztvevőtől vette el a lehetőséget a versenyzésre", nyilatkozta Barry Ostrager, az SNG vezető ügyvédje.

 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Navigáció

 Hajózástan, helyzetmegállapítás+hajóvezetés.

Pünkösd

Mikor van Pünkösd?   Pünkösd a húsvétot követő ötvenedik nap, mozgó...

Saját testsúlyos edzés

 Saját testsúlyos edzés

Bavaria 31 cruiser

Bavaria 31 cruiser, technikai adatok Nettó ár: 55 000 EUR Hossza: 9,76...

Alsó él

Alsó él: A vitorla alsó, a fedélzettel nagyjából párhuzamos éle.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.