notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés

tóth mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A GGYC újra jogi úton próbál az SNG és az Alinghi fölé kerekedni. Ez a nyolcadik jogi eljárás, amit két éven belül Larry Ellison és a BMW Oracle Racing Team kezdeményez. Az SNG továbbra is sportszerűtlennek ítéli a kihívók magatartását.

33. Amerika Kupa 2010 - Újabb pereskedés

33. Amerika Kupa 2010 fórum itt!

33. Amerika Kupa 2010 - Újra jogi eljárást indított a BMW Oracle 

"Két éven belül a nyolcadik jogi eljárást indítja Larry Ellison és a Golden Gate Yacht Club (GGYC) az Amerika Kupa címvédője, az SNG és az Alinghi csapat ellen. Ezzel továbbra is azt bizonyítják, hogy a legnagyobb presztizsű vitorlás versenyt, az Amerika Kupat a bíróságon és nem a vízen akarják megnyerni. Miután nem sikerült kijátszani a Deed of Gift által lefektetett tényeket, Ellison most újabb alaptalan állításokkal próbálja meg kivenni az SNG kezéből a kupát", mondta Fred Meyer az SNG igazgató helyettese. "Mint az Amerika Kupa kétszeres győztese és az eddigi legsikeresebb Amerika kupa rendezője (Valencia, Spanyolország, 2007), az SNG és az Alinghi továbbra is küzdeni fog a jogaiért és a szabályokért, hogy az egész világon népszerűsítsék a vitorlázást. Reméljük, hogy a GGYC befejezi ezt a sportszerűtlen magatartást és Ras al-Khaimah vizein folytatja a versenyt 2010 februárjában vagy enged más csapatokat versenybe szállni a kihívó ciméért," tette hozzá Meyer.

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - Brad Butterworth

Az Alinghi kormányosa Brad Butterworth a következőket nyilatkozta: "A BMW Oracle-nek ki kéne tisztítani a sportszerűtlen fejét egy nagy adag sós vízzel és napsütéssel és a vízen versenyezni a Kupáért. Ha ez nem megy, akkor félre kéne állni, hogy más csapatok szállhassanak versenybe a kihívó címéért."

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - Csak PR fogás?

"Ez a húzásuk szemben áll az Amerika Kupaval, az Egyesült Arab Emirátusokkal, az országok közti kapcsolatokkal és a jogi eljárásokkal. Ez nem más, mint egy PR fogás. Alapvetően a GGYC nem akar a vizen versenyezni az SNG ellen, miután kizárt 19 másik klubbot a kihivő címért való versenyből, ezzel több száz vitorlázótól és résztvevőtől vette el a lehetőséget a versenyzésre", nyilatkozta Barry Ostrager, az SNG vezető ügyvédje.

 

Forrás: vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Transat Jaques Vabre

Transat Jaques Vabre vitorlás verseny történet A Transat Jaques Vabre egy olyan vitorlás... Tovább

Csörlő

A csörlő a kötélbehúzást megkönnyítő szerkezet. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 103

Átlagos értékelés: 4.7