33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora


2009/08/28

Forrás: vitorlazas.hu

Az Alinghi, a 33. Amerika Kupa címvédője örömmel jelenti be, hogy a Hublot a csapat szponzora a 33. Amerika Kupára. A Hublot egy svájci, luxus órákat gyártó cég. 

 

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

33. Amerika Kupa 2010 - Alinghi & Hublot, Ernesto Bertarelli & Jean-Claude Biver

Ernesto Bertarelli, az Alinghi elnőke és Jean-Claude Biver, a Hublot vezetője rövid tájékoztatót tartott az Alinghi genovai bázisán, Olaszországban, hogy kihirdessék ezt az uniót a svájci profik közt. A két cégnek sok közös vonása van, folyamatosan hajszolják a precíz tökéletességet és a technológia maximális fejlesztését.  "Gyakran kérdezik tőlem, mi a fontosabb, a technológia vagy az ember? Mindig azt mondom, hogy nincs technológia ember nélkül és az együttműködés, amit ma bejelentettük, az szintén ezt szimbolizálja. Örömmel köszöntjük a Hublotot és megkülönböztetett figyelemmel Jean-Claude Biver-t a csapat szponzoraként, ez azt a tényt erősíti, hogy a technológia az emberekért van, azokért, akik megértik mit is jelent ez. Üdvözlöm őket az Alinghi családjában és a 33. Amerika Kupa fedélzetén!" nyilatkozta Ernesto Bertarelli.

33. Amerika Kupa 2010 - A Hublot

A Hublotot 1980-ban alapították és az egyedinek számító, hajóablak szerű külső borítás miatt azonnal nagy befolyása lett az óragyártásra. Ők voltak az első svájci óragyártók, akik egy nemesfémet (arany) gumival párosítottak, ez a design azonnal megfogta az embereket és azóta is garantálja nekik a folyamatos sikert. Jean-Claude Biver 2004-ben vette át a cég vezetését és új magaslatokba emelte.

33. Amerika Kupa 2010 - Jean-Claude Biver

Jean-Claude így kommentelte a két vezető svájci cég fúzióját: "Szerencsések vagyunk, hogy láthattuk az Alinghi 5 vízre tételét és első útját a Genfi tavon. Az Alinghi 5 megérdemli a "Svájcban készült" címet. A svájci emberek, velem együtt nagyon lelkesek és támogatják a csapatot. Különösen büszke vagyok arra, hogy a Hublot az első, aki a csapat hivatalos szponzora lett és örülök, hogy képesek vagyunk támogatni a csapatot, hogy ismét megnyerje az Amerika Kupát."
 

 

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzoraKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett...

Bavaria 31 cruiser

Bavaria 31 cruiser, technikai adatok Nettó ár: 55 000 EUR Hossza: 9,76...

Viharfock

Viharfock - a legkisebb méretü orrvitorla

Rolex Middle Sea Race

Rolex Middle Sea Race történet A Rolex Middle Sea Race egy klasszikus, magas presztizsű...

Banque Populaire V

Banque Populaire V vitorlás hajó,trimarán A Banque Populaire V jelenleg a legnagyobb...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.