notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

tóth mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az Alinghi, a 33. Amerika Kupa címvédője örömmel jelenti be, hogy a Hublot a csapat szponzora a 33. Amerika Kupára. A Hublot egy svájci, luxus órákat gyártó cég. 

 

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

33. Amerika Kupa 2010 - Alinghi & Hublot, Ernesto Bertarelli & Jean-Claude Biver

Ernesto Bertarelli, az Alinghi elnőke és Jean-Claude Biver, a Hublot vezetője rövid tájékoztatót tartott az Alinghi genovai bázisán, Olaszországban, hogy kihirdessék ezt az uniót a svájci profik közt. A két cégnek sok közös vonása van, folyamatosan hajszolják a precíz tökéletességet és a technológia maximális fejlesztését.  "Gyakran kérdezik tőlem, mi a fontosabb, a technológia vagy az ember? Mindig azt mondom, hogy nincs technológia ember nélkül és az együttműködés, amit ma bejelentettük, az szintén ezt szimbolizálja. Örömmel köszöntjük a Hublotot és megkülönböztetett figyelemmel Jean-Claude Biver-t a csapat szponzoraként, ez azt a tényt erősíti, hogy a technológia az emberekért van, azokért, akik megértik mit is jelent ez. Üdvözlöm őket az Alinghi családjában és a 33. Amerika Kupa fedélzetén!" nyilatkozta Ernesto Bertarelli.

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - A Hublot

A Hublotot 1980-ban alapították és az egyedinek számító, hajóablak szerű külső borítás miatt azonnal nagy befolyása lett az óragyártásra. Ők voltak az első svájci óragyártók, akik egy nemesfémet (arany) gumival párosítottak, ez a design azonnal megfogta az embereket és azóta is garantálja nekik a folyamatos sikert. Jean-Claude Biver 2004-ben vette át a cég vezetését és új magaslatokba emelte.

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - Jean-Claude Biver

Jean-Claude így kommentelte a két vezető svájci cég fúzióját: "Szerencsések vagyunk, hogy láthattuk az Alinghi 5 vízre tételét és első útját a Genfi tavon. Az Alinghi 5 megérdemli a "Svájcban készült" címet. A svájci emberek, velem együtt nagyon lelkesek és támogatják a csapatot. Különösen büszke vagyok arra, hogy a Hublot az első, aki a csapat hivatalos szponzora lett és örülök, hogy képesek vagyunk támogatni a csapatot, hogy ismét megnyerje az Amerika Kupát."
 

 

33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora33. Amerika Kupa 2010 - a Hublot az Alinghi szponzora

További képek

Forrás: vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 151

Átlagos értékelés: 4.9