notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Már 4 évesen kiderült, hogy tehetsége van a fotózáshoz

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 4 évesen kimutatkozott a tehetsége a fotózáshoz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 évesen kimutatkozott a tehetsége a fotózáshoz


2014/11/12
Petra

Hawkeye Huey még csak négy éves, de már most rengeteg követője van az Instagramon, akik mind a fotóit csodálják. Édesapja szerint mindig sikerül megragadnia a lényeget fotóin. Talán ezt nevezik született tehetségnek.

Tehetség
Hawkeye Huey még csak négy éves, viszont már most olyan fényképeket készít, mintha már több éve gyakorolta volna. Bár azt is mondhatjuk, hogy volt kitől örökölnie a tehetségét, ugyanis az édesapja nem más, mint a National Geographic egyik fotósa, Aron Hawkey. Egy nap az édesapja adott a fiának egy olyan fényképezőgépet, ami a fotózás után egyből kinyomtatja a képet. Ez a profi fényképezőgép azóta is a fiú nyakában lóg és lélegzetelállító képeket örökít meg vele. Aron szerint a fiú zseniálisan megragadja a lényeget, a mögöttes tartalmakat, így nemcsak hogy gyönyörű portrékat készít, de azoknak a portréknak érzelmi töltete is van. Arra viszont nem képes bármelyik fotós, hogy ezt az érzelmi mondanivalót megragadja, csak az igazán tehetségesek.

Tehetség

Amikor Aron felfigyelt a fia tehetségére, csinált neki egy Instagramot, ahol megosztotta az általa készített képeket. A fotók nagy sikert arattak és a fiúnak egyre több követője lett, akiknek a száma elérte a 36 ezret. Aron eldöntötte, hogy segíteni fog a fiának a tehetsége kibontakoztatásával, ezért amikor csak lehetősége nyílik rá, elviszi magával különböző helyszínekre, hogy a fiú megörökítse azokat. Közben tanítja is, de sose mondja meg, hogy mit csináljon. Helyette inkább arra törekszik, hogy segítsen neki kibontakoztatni a tehetségét és a személyiségét.

Tehetség

Aron rengeteg fotózni való helyszínre elvitte a fiát. Ellátogattak Kalifornia különböző helyeire, ahol Huey kipróbálhatta magát: rodeó versenyre, hegyvidékre és egy városba, ahol hihetetlen érzelmi töltettel rendelkező portrékat készített emberekről. Elképesztő, hogy ez a fiú 4 évesen milyen jól ráérzett a fotózásra és hogy milyen mesterien ragadja meg a lényeget képein. Erre valóban nem sok mindenki képes. Viszont az más kérdés, hogy vajon megmarad-e ez a tehetség felnőtt korára is, vagy csak ilyen fiatalon rendelkezik azzal az érzékenységgel, amit belevisz a képeibe?

 

Tehetség

Sokszor hallhattunk olyan emberekről, akik gyerekkorukban még tehetségesek voltak valamiben, viszont ez a tehetség a felnőtté válás során valahogy elveszett. Viszont ha ennek a tehetséges gyereknek sikerül megőriznie ezt a nagyfokú érzékenységet, ami nélkül nem lehet igazán sokatmondó képeket csinálni, akkor biztos, hogy nagy jövő vár rá.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Pillangóvitorla

Pillangóvitorla: a spinakker magyar neve

gyógyszerkiadó

gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam

Manőver

A hajóval végrehajtott mûveletek, mozdulatok neve.

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.

Kikötőmester

A kikötő hajókkal és hajósokkal foglalkozó mindenese.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.