notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Már 4 évesen kiderült, hogy tehetsége van a fotózáshoz

hirdetes

4 évesen kimutatkozott a tehetsége a fotózáshoz

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hawkeye Huey még csak négy éves, de már most rengeteg követője van az Instagramon, akik mind a fotóit csodálják. Édesapja szerint mindig sikerül megragadnia a lényeget fotóin. Talán ezt nevezik született tehetségnek.

Tehetség

Hawkeye Huey még csak négy éves, viszont már most olyan fényképeket készít, mintha már több éve gyakorolta volna. Bár azt is mondhatjuk, hogy volt kitől örökölnie a tehetségét, ugyanis az édesapja nem más, mint a National Geographic egyik fotósa, Aron Hawkey. Egy nap az édesapja adott a fiának egy olyan fényképezőgépet, ami a fotózás után egyből kinyomtatja a képet. Ez a profi fényképezőgép azóta is a fiú nyakában lóg és lélegzetelállító képeket örökít meg vele. Aron szerint a fiú zseniálisan megragadja a lényeget, a mögöttes tartalmakat, így nemcsak hogy gyönyörű portrékat készít, de azoknak a portréknak érzelmi töltete is van. Arra viszont nem képes bármelyik fotós, hogy ezt az érzelmi mondanivalót megragadja, csak az igazán tehetségesek.

Tehetség

Amikor Aron felfigyelt a fia tehetségére, csinált neki egy Instagramot, ahol megosztotta az általa készített képeket. A fotók nagy sikert arattak és a fiúnak egyre több követője lett, akiknek a száma elérte a 36 ezret. Aron eldöntötte, hogy segíteni fog a fiának a tehetsége kibontakoztatásával, ezért amikor csak lehetősége nyílik rá, elviszi magával különböző helyszínekre, hogy a fiú megörökítse azokat. Közben tanítja is, de sose mondja meg, hogy mit csináljon. Helyette inkább arra törekszik, hogy segítsen neki kibontakoztatni a tehetségét és a személyiségét.

Tehetség

Aron rengeteg fotózni való helyszínre elvitte a fiát. Ellátogattak Kalifornia különböző helyeire, ahol Huey kipróbálhatta magát: rodeó versenyre, hegyvidékre és egy városba, ahol hihetetlen érzelmi töltettel rendelkező portrékat készített emberekről. Elképesztő, hogy ez a fiú 4 évesen milyen jól ráérzett a fotózásra és hogy milyen mesterien ragadja meg a lényeget képein. Erre valóban nem sok mindenki képes. Viszont az más kérdés, hogy vajon megmarad-e ez a tehetség felnőtt korára is, vagy csak ilyen fiatalon rendelkezik azzal az érzékenységgel, amit belevisz a képeibe?

 

Tehetség

Sokszor hallhattunk olyan emberekről, akik gyerekkorukban még tehetségesek voltak valamiben, viszont ez a tehetség a felnőtté válás során valahogy elveszett. Viszont ha ennek a tehetséges gyereknek sikerül megőriznie ezt a nagyfokú érzékenységet, ami nélkül nem lehet igazán sokatmondó képeket csinálni, akkor biztos, hogy nagy jövő vár rá.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fénymásoló bérlés

Nagyobb összegű beruházás és hitelfelvétel nélkül olyan készüléket használhat, ha a... Tovább

Balatonberényi Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének délii partján található a Balatonberényi Magyar Tenger... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 178

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív