notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Már 4 évesen kiderült, hogy tehetsége van a fotózáshoz

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 4 évesen kimutatkozott a tehetsége a fotózáshoz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 évesen kimutatkozott a tehetsége a fotózáshoz


2014/11/12
Petra

Hawkeye Huey még csak négy éves, de már most rengeteg követője van az Instagramon, akik mind a fotóit csodálják. Édesapja szerint mindig sikerül megragadnia a lényeget fotóin. Talán ezt nevezik született tehetségnek.

Tehetség
Hawkeye Huey még csak négy éves, viszont már most olyan fényképeket készít, mintha már több éve gyakorolta volna. Bár azt is mondhatjuk, hogy volt kitől örökölnie a tehetségét, ugyanis az édesapja nem más, mint a National Geographic egyik fotósa, Aron Hawkey. Egy nap az édesapja adott a fiának egy olyan fényképezőgépet, ami a fotózás után egyből kinyomtatja a képet. Ez a profi fényképezőgép azóta is a fiú nyakában lóg és lélegzetelállító képeket örökít meg vele. Aron szerint a fiú zseniálisan megragadja a lényeget, a mögöttes tartalmakat, így nemcsak hogy gyönyörű portrékat készít, de azoknak a portréknak érzelmi töltete is van. Arra viszont nem képes bármelyik fotós, hogy ezt az érzelmi mondanivalót megragadja, csak az igazán tehetségesek.

Tehetség

Amikor Aron felfigyelt a fia tehetségére, csinált neki egy Instagramot, ahol megosztotta az általa készített képeket. A fotók nagy sikert arattak és a fiúnak egyre több követője lett, akiknek a száma elérte a 36 ezret. Aron eldöntötte, hogy segíteni fog a fiának a tehetsége kibontakoztatásával, ezért amikor csak lehetősége nyílik rá, elviszi magával különböző helyszínekre, hogy a fiú megörökítse azokat. Közben tanítja is, de sose mondja meg, hogy mit csináljon. Helyette inkább arra törekszik, hogy segítsen neki kibontakoztatni a tehetségét és a személyiségét.

Tehetség

Aron rengeteg fotózni való helyszínre elvitte a fiát. Ellátogattak Kalifornia különböző helyeire, ahol Huey kipróbálhatta magát: rodeó versenyre, hegyvidékre és egy városba, ahol hihetetlen érzelmi töltettel rendelkező portrékat készített emberekről. Elképesztő, hogy ez a fiú 4 évesen milyen jól ráérzett a fotózásra és hogy milyen mesterien ragadja meg a lényeget képein. Erre valóban nem sok mindenki képes. Viszont az más kérdés, hogy vajon megmarad-e ez a tehetség felnőtt korára is, vagy csak ilyen fiatalon rendelkezik azzal az érzékenységgel, amit belevisz a képeibe?

 

Tehetség

Sokszor hallhattunk olyan emberekről, akik gyerekkorukban még tehetségesek voltak valamiben, viszont ez a tehetség a felnőtté válás során valahogy elveszett. Viszont ha ennek a tehetséges gyereknek sikerül megőriznie ezt a nagyfokú érzékenységet, ami nélkül nem lehet igazán sokatmondó képeket csinálni, akkor biztos, hogy nagy jövő vár rá.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dakron

A Dakron egy műanyag vitorla anyag.

Fine dining étterem Budapest

  A fine dining kifejezés egyre elterjedtebb Magyarországon. Akik ezt a műfajt kedvelik,...

Balatonaliga Horgász Egyesület Kikötő

A Balatonaligai Horgász Egyesület kikötője a Balaton keleti medencéjének keleti partján...

Fartőke

A fartőke a fából készült hajóknál a gerinc folytatása a fartükör síkjáig. Nagyobb...

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!