3+1 elképesztő sporteredmény

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 3+1 hihetetlen világrekord, amikre épeszű ember nem is gondol

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3+1 hihetetlen világrekord, amikre épeszű ember nem is gondol


2020/09/19
Marx Károly
3+1 hihetetlen világrekord, amikre épeszű ember nem is gondol
4 hihetetlen rekord

Maraton futás gumiabroncsokkal

Abban az esetben, ha a maraton lefutása nem elég kielégítő a futás megszállottjainak, akkor van még pár lehetőségük. Ilyenek ötlet például a maraton lefutása, miközben zsonglőrködünk vagy babakocsikat adogatunk egymásnak, de olyan ötlet is van, hogy kettő darab gumiabronccsal fussuk le a maratont. A legutóbbi ötlet Mikeal Ball fejéből pattant ki, amit 2013-ban meg is valósított, ugyanis 4 óra 24 perc alatt lefutotta a maratoni távot a texasi Austin Maratonon úgy, hogy közben két gumiabroncsot cipelt magával.

 

50 méter gyaloglás, miközben a lábunk között focilabda van

A gyaloglás már önmagába véve is egy igen különös mozgásfajtának mondható, de ha mindezt úgy csináljuk, hogy egy focilabda van a két lábunk között, akkor válik igazán viccessé. Egy kínai egyetemista, Zhang Shuang három teljes évet készült arra, hogy megpróbálja elkészíteni ezt a rekordot. 2019 áprilisában a China West Normal University épületében elkészült ez a rekord, ami máig nem dőlt meg.


A különböző sport világrekordok száma egyáltalán nem merül ki ennyiben, ugyanis az embert mindig hajtja az a vágy, hogy megdöntse az akkori rekordot, vagy egy új sportban fitogtassák a tudásukat vagy az erejüket. Ami talán az egészben a legérdekesebb, hogy nem az a nagy dolog, hogy valakinek akad egy őrült ötlete, hanem az, hogy ezzel az ötlettel az illető foglalkozik, nem kevés időt és energiát szán arra, hogy megvalósítsa azt, amit a fejéből pattant ki. Esetenként olyan rekordokkal is szembe találhatjuk magunkat, mint például az indiai faültetési rekord. Ez a rekord úgy készült el, hogy India középső részén fekvő államban 12 óra alatt 66750 ezer fát ültettek el az ottélők. Ez nem csak egy olyan rekord, amit jól esett véghez vinni az ott élő embereknek, hanem a Földre is nagyon jó hatással van.


sportKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Művészeti előadás

A művészeti előadás a művészetek teljes körét átfogó bemutató, beszélgetés, s egyfajta...

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest

Sloop vitorlás

            ...

Balatonfűzfő - BS Fűzfő Kikötő

A balatonfűzfői BS Fűzfő Kikötő közforgalmú,a csatorna keleti partján 116 hajó...

Johannes Polgar

Született: 1977.augusztus 25. Olpe, Németország Magasság: 183 cm Súly: 75...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.