notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

44 stock fotó, ami remélhetőleg megváltoztatja a nőkkel kapcsolatos nézeteinket

hirdetes

Olvasd el a cikket és azonnal megváltozik a nőkről alkotott véleményed

Dénes Bernadett
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Getty Image hétfőn indította a „Lean In Gyűjteményt” a LeanIn.org-gal együtt, több mint 2500 képet szerepeltetve olyan nőkről, akik nem mindennapi munkát végeznek, életet élnek.

 

Egy nem mindennapi nő

 

A projekt akkor kezdődött, amikor Pam Grossman, a vizuláis trendek igazgatója a Getty Image-nál, egy tanulmányt rendelt, ami követné a lányok és nők ábrázolásának a változásait a médiában.  A tanulmány egy kiállítássá vált, amit Grossman később Sheryl Sandberggel osztott meg és a Lean In csapattal a Facebook székhelyén, Palo Altoban, Kaliforniában tavaly ősszel.

 

"Ez egy nagy szenvedélyes projekt mindannyiunk számára, és olyan elegáns, mint amilyennek hangzik annak köszönhetően, hogy a nőkről lenyűgöző képeket mutatunk be az embereknek. Azt gondoltuk, hogy talán meg tudjuk változtatni a világot", mondta Gossman a BuzzFeed-nek.

 

Egy lány, aki imádja a hokit


hirdetes
Grossman szerint mindenki a Getty Image-nál „abszolút támogató”, a gyűjtemény szerkesztésének a folyamata és igazságos elosztása nem volt vitamentes. A szerkesztő csapat Grossmanból, a LeanIn. org közreműködő szerkesztőből, Jessica Bennettből és két másik Getty Image-es művészeti vezetőből (egy férfiből és egy nőből) állt.


A szerkesztő főleg arra hangolt, ahogyan a nézők észlelik a nőket a képeken.”A legfontosabb dolog számunkra, hogy úgy érezd a nő képviseli önmagát, nem pedig a kép történik vele, de ő a főszereplője a saját történetének – mindannyiukat a saját képük hősének kellene éreznünk”, nyilatkozta Grossman.
 

Továbbá „Gondosan ügyeltünk arra, hogy meggyőződjenek a képek sokszínűségéről, nemcsak a versennyel kapcsolatban, hanem korban, családi helyzetekben és karrierben is”, mondta Bennett. A gyűjteményt jellemzi még, hogy férfiak is aktívan részt vesznek benne nem hagyományos férfi szerepekben.     


Grossman azt reméli, hogy minden hónapban új képeket tehetnek a projekthez.

„Reményeim szerint a fényképészeink látni fogják ezeket a történeteket és még inkább ösztönözni fogja őket az alkotásra (nőkről pozitív képek készítésre)”.

 

Apa a dada :)

 

Forrás: http://www.buzzfeed.com/ashleyperez/stock-photos-that-hope-to-change-the-way-we-look-at-women

Egy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nőEgy nem mindennapi nő
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Ciklon

A ciklon egy légköri képződmény, melynek középpontjában alacsony légnyomás uralkodik,... Tovább

Frühstart

A frühstart a korai rajt a versenyeken. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 167

Átlagos értékelés: 4.9

kiállítás kreatív