44 stock fotó, ami remélhetőleg megváltoztatja a nőkkel kapcsolatos nézeteinket

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Olvasd el a cikket és azonnal megváltozik a nőkről alkotott véleményed

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Olvasd el a cikket és azonnal megváltozik a nőkről alkotott véleményed


2014/02/25

Getty Image hétfőn indította a „Lean In Gyűjteményt” a LeanIn.org-gal együtt, több mint 2500 képet szerepeltetve olyan nőkről, akik nem mindennapi munkát végeznek, életet élnek.

 

Egy nem mindennapi nő

 

A projekt akkor kezdődött, amikor Pam Grossman, a vizuláis trendek igazgatója a Getty Image-nál, egy tanulmányt rendelt, ami követné a lányok és nők ábrázolásának a változásait a médiában.  A tanulmány egy kiállítássá vált, amit Grossman később Sheryl Sandberggel osztott meg és a Lean In csapattal a Facebook székhelyén, Palo Altoban, Kaliforniában tavaly ősszel.

 

"Ez egy nagy szenvedélyes projekt mindannyiunk számára, és olyan elegáns, mint amilyennek hangzik annak köszönhetően, hogy a nőkről lenyűgöző képeket mutatunk be az embereknek. Azt gondoltuk, hogy talán meg tudjuk változtatni a világot", mondta Gossman a BuzzFeed-nek.

 

Egy lány, aki imádja a hokit


Grossman szerint mindenki a Getty Image-nál „abszolút támogató”, a gyűjtemény szerkesztésének a folyamata és igazságos elosztása nem volt vitamentes. A szerkesztő csapat Grossmanból, a LeanIn. org közreműködő szerkesztőből, Jessica Bennettből és két másik Getty Image-es művészeti vezetőből (egy férfiből és egy nőből) állt.


A szerkesztő főleg arra hangolt, ahogyan a nézők észlelik a nőket a képeken.”A legfontosabb dolog számunkra, hogy úgy érezd a nő képviseli önmagát, nem pedig a kép történik vele, de ő a főszereplője a saját történetének – mindannyiukat a saját képük hősének kellene éreznünk”, nyilatkozta Grossman.
 


kiállítás kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

470

470 vitorlás hajó története Francia tervezésű olimpiai osztály, Montrealban szerepelt...

Gerenda

A gerenda a vihart hozó kékeslilás, sötét, egyenes vonalú felhőképződmény. A gerenda...

Salona 40

Salona 40 vitorlás hajó bemutatása A Salona 40 a második vitorlás hajó a Salona...

Almádi Öreghegy Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az Almádi Öreghegyi kikötő....

MTB kerékpár

MTB kerékpár
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.