Afrikai luxusházával dicsekszik a csődbe ment 50 Cent

hirdetes

Afrikai házával dicsekszik a csődbe ment 50 Cent

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Úgy tűnik, nem kell annyira sajnálni 50 Centet. A Grammy-díjas rapper pénzügyei zavarosak ugyan, egy afrikai medencés villára azonban még a csődvédelem ellenére is futotta neki.

50 Cent

Instagramján mutatta be legújabb házát 50 Cent amerikai rapper, annak ellenére, hogy júliusban csődöt jelentett az Egyesült Államokban. A rapper posztolta a videót, amelyen a munkások épp takarítják a medencét és azt írta:  "Majdnem kész az afrikai kecóm. A valaha volt legőrültebb házavatót fogom itt megrendezni."

 

A sztár nem részletezte, hogy Afrikában pontosan hol található az új ingatlan, de ezt írta: „Később elmagyarázom, ember, elég jól élek". Az afrikai házról közzétett videó azonnal elterjedt az interneten és mindenki azt kérdezgeti, hogy lehet a rappernek új háza, amikor csődbe ment.

 

A 50 Cent művésznéven dolgozó Curtis James Jackson a Forbes magazin idei listája szerint a világ negyedik leggazdagabb hip-hop előadója, vagyona májusban 155 millió dollár (mintegy 43 milliárd forint) volt.

 

Stratégiai lépés

 

Júliusban jelentett csődöt, miután az egyik rivális rapper, Rick Ross barátnője, Lastonia Leviston megnyerte az ellene indított pert. A connecticuti bíróság 5 millió dollár (mintegy 1,4 milliárd forint) kártérítést ítélt meg nőnek, akinek tudta és beleegyezése nélkül hozta nyilvánosságra 50 Cent a róla készült szexvideót. Leviston ügyvédei szerint 50 Cent súlyos érzelmi válságot okozott a nőnek a videó közlésével, sőt egészen az öngyilkosság szélére sodorta őt. A híres előadó a döntés után csődvédelmet kért, amit később „üzletstratégiai lépésként” aposztrofált.

Forrás

50 Cent

Mindenesetre a mostani kimutatások szerint a rapper havi bevétele 185 ezer dollár körül van, 25 millió dollárja van különféle eszközökben, viszont emellett 33 millió dolláros adóssága, illetve 1 millió dollárnyi gyerektartási elmaradása van.

 

Az Egyesült Államokban a csődvédelem bevett szokás, ilyenkor a csődvédelem alá vett személy átszervezheti üzleti érdekeltségeit, és közben nem hajthatják be tőle a követelést.

 

Van miből rázni a rongyot

 

50 Cent új, afrikai háza már csak azért is érdekes, mert a csődvédelem miatt szigorú kontroll alá kerültek pénzügyei. A Grammy-díjas előadó pénzügyei elég zavarosak, de az biztos, hogy van érdekeltsége üdítőgyárban, luxusfehérneműben és bányákban is.

 

Az már korábban is kiderült, hogy több tízmillió dollárt szakított, amikor a Coca-Cola 2007-ben megvásárolta a VitaminWatert, amelyben a rappernek jelentős üzletrésze volt.

 

50 Cent egyébként imádja megosztani fényűző életét, egyszer például névreszóló Porschéjával büszkélkedett a Twitteren.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonszemes Hunyady József Vitorláskikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján Balatonszemesnél található a Balatoni... Tovább

Bumvilla

Bumvilla – a bum alátámasztására szolgáló összecsukható favilla Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 233

Átlagos értékelés: 4.7

divat