notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

6 luxus utazási trend

hirdetes

6 luxus utazási trend

Szita Lili
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Luxus utazási trendek 2013. Egyre népszerűbbek a folyami hajókázások, egyre keresettebbek a valóban All-Inclusive opciók, és igen igen fizetni már kifizethetjük a szuborbitális űrutunkat.

Luxus utazási trendek

 

Folyami hajózás

A folyókon való hajókázások úgy tűnik egyre népszerűbbek, és nem csak Európában. Még mindig inkább az idősebb emberek körében elterjedt, de egyre nagyobb a fiatal ügyfélkör érdeklődése is. Ennek a trendnek a kiaknázására sokan fejlesztésekbe fogtak, ami pl. azt jelenti, hogy a hajókon WIFI biztosításával, illetve kerékpár tárolók kiépítésével igyekeznek a fiatalos igényeket kiszolgálni.
 

Egyre fiatalabb, és egyre befolyásosabb utazóközönség

Igen jelentős növekedés figyelhető meg a 40-55 év közötti utazók körében, már ami a szervezett utak iránti érdeklődést illeti. Sok utazásszervező szerint egyre elterjedtebb az, hogy fiatal, sikeres családok gyerekekkel kalandos utazásokat terveznek. Azt akarják, hogy gyermekeik minél korábban megismerhessék az utazások nyújtotta élményeket, illetve nem akarnak lemondani saját utazási vágyaikról sem, csak azért, mert már vannak gyermekeik.

Ismeretlen, felfedezetlen helyek

hirdetes
Bhutan vezet jelenleg az ilyen, új helyszínek megismerésére vágyó utazóközönség listáján. Bhután évszázadokig a világtól elzártan létezett, és most hihetetlen fejlődés jellemzi az országot, 50 hotel épült csak mostanában itt. Az olyan luxus márkák, mint az Aman, és a Taj már rendelkeznek itt ingatlanokkal. Más országok, amelyeket mostanában kezdenek felfedezni a turisták: Kolumbia, Oroszország, Vietnám, Kambodzsa, és az elkövetkező 10 évben várhatóan Dél –Amerika tovább tündököl Peru, Ecuador, és Argentína eddig is népszerű utazási célpontjaival.

Űrutazás

Már évek óta másról sem hallani, de most már valóban közel állunk hozzá. A Virgin Galactic azon vállalatok egyike, amelyik szuborbitális űrjáratok beindításán dolgozik, a tesztelések utolsó fázisaiban tart, már 500 lefoglalt hellyel rendelkezik. Az űrutazási szektor nagyságát 600 millió és 1,6 milliárd dollár közötti összegre becsülik az első tíz évben. A Virgin Atlantic egyelőre 10 millió dollárt realizált az előre eladott helyekből.
hirdetes

Egyre több All-Inclusive opció

Az utazások már most is egyre jellemzőbben ilyen formában kerülnek értékesítésre, elég sok a frusztrált utas ugyanis, akik nem örülnek a mindenféle egyéb, tervezetten felüli kiadásnak. Legyen benne minden kiadás, ami csak szóba jöhet, csomagajánlatokat várnak tehát el egyre inkább a turisták. 

Újdonságok a luxus utazási irodáktól

Az Abercrombie és Kent, ami egyet jelent a luxus utazás fogalmával, olyan új világkörüli utakat indított, amelyek jóval olcsóbbak eddigi átlagos útjaiknál – a maximum 17 fős csoportos út során, érintik Indiát, Perut, Horvátországot, Afrikát és Ausztráliát, a szálláshelyeket olyan hotelek biztosítják, mint a Fairmont, Hyatt Regency, Marriott és az Intercontinental. 
 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fockroller

A fockroller meghatározását lásd az orrvitorla becsavaró szótárszónál. Tovább

Kalóz vitorlás hajó

Kalóz vitorlás hajó története 1937-ben a Német Vitorlás Szövetség egy 10m2-es... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 4.9

utazás