6 luxus utazási trend

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 6 luxus utazási trend

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

6 luxus utazási trend


2012/12/13

Luxus utazási trendek 2013. Egyre népszerűbbek a folyami hajókázások, egyre keresettebbek a valóban All-Inclusive opciók, és igen igen fizetni már kifizethetjük a szuborbitális űrutunkat.

Luxus utazási trendek

 

Folyami hajózás

A folyókon való hajókázások úgy tűnik egyre népszerűbbek, és nem csak Európában. Még mindig inkább az idősebb emberek körében elterjedt, de egyre nagyobb a fiatal ügyfélkör érdeklődése is. Ennek a trendnek a kiaknázására sokan fejlesztésekbe fogtak, ami pl. azt jelenti, hogy a hajókon WIFI biztosításával, illetve kerékpár tárolók kiépítésével igyekeznek a fiatalos igényeket kiszolgálni.
 

Egyre fiatalabb, és egyre befolyásosabb utazóközönség

Igen jelentős növekedés figyelhető meg a 40-55 év közötti utazók körében, már ami a szervezett utak iránti érdeklődést illeti. Sok utazásszervező szerint egyre elterjedtebb az, hogy fiatal, sikeres családok gyerekekkel kalandos utazásokat terveznek. Azt akarják, hogy gyermekeik minél korábban megismerhessék az utazások nyújtotta élményeket, illetve nem akarnak lemondani saját utazási vágyaikról sem, csak azért, mert már vannak gyermekeik.

Ismeretlen, felfedezetlen helyek

Bhutan vezet jelenleg az ilyen, új helyszínek megismerésére vágyó utazóközönség listáján. Bhután évszázadokig a világtól elzártan létezett, és most hihetetlen fejlődés jellemzi az országot, 50 hotel épült csak mostanában itt. Az olyan luxus márkák, mint az Aman, és a Taj már rendelkeznek itt ingatlanokkal. Más országok, amelyeket mostanában kezdenek felfedezni a turisták: Kolumbia, Oroszország, Vietnám, Kambodzsa, és az elkövetkező 10 évben várhatóan Dél –Amerika tovább tündököl Peru, Ecuador, és Argentína eddig is népszerű utazási célpontjaival.

Űrutazás

Már évek óta másról sem hallani, de most már valóban közel állunk hozzá. A Virgin Galactic azon vállalatok egyike, amelyik szuborbitális űrjáratok beindításán dolgozik, a tesztelések utolsó fázisaiban tart, már 500 lefoglalt hellyel rendelkezik. Az űrutazási szektor nagyságát 600 millió és 1,6 milliárd dollár közötti összegre becsülik az első tíz évben. A Virgin Atlantic egyelőre 10 millió dollárt realizált az előre eladott helyekből.

Egyre több All-Inclusive opció

Az utazások már most is egyre jellemzőbben ilyen formában kerülnek értékesítésre, elég sok a frusztrált utas ugyanis, akik nem örülnek a mindenféle egyéb, tervezetten felüli kiadásnak. Legyen benne minden kiadás, ami csak szóba jöhet, csomagajánlatokat várnak tehát el egyre inkább a turisták. 

Újdonságok a luxus utazási irodáktól

Az Abercrombie és Kent, ami egyet jelent a luxus utazás fogalmával, olyan új világkörüli utakat indított, amelyek jóval olcsóbbak eddigi átlagos útjaiknál – a maximum 17 fős csoportos út során, érintik Indiát, Perut, Horvátországot, Afrikát és Ausztráliát, a szálláshelyeket olyan hotelek biztosítják, mint a Fairmont, Hyatt Regency, Marriott és az Intercontinental. 
 

 


utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Csomó, Knots

A csomó, vagy knots a sebesség mértékegysége, 1 tengeri mérföld/óra, azaz 1,85 km/óra.

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett...

BAVARIA VISION 46

 A Bavaria 46 Vison bemutatása A giebelstadti hajógyár legújabb modelljét a Bavaria...

Vorstag

A Vorstag (forstág) az árbocot előre merevítő drótkötél.

Állókötélzet

Az állókötélzet, az árbocot négy irányban tartott fém sodronykötelek összefoglaló...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.