6 luxus utazási trend

hirdetes

6 luxus utazási trend

Szita Lili
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Luxus utazási trendek 2013. Egyre népszerűbbek a folyami hajókázások, egyre keresettebbek a valóban All-Inclusive opciók, és igen igen fizetni már kifizethetjük a szuborbitális űrutunkat.

Luxus utazási trendek

 

Folyami hajózás

A folyókon való hajókázások úgy tűnik egyre népszerűbbek, és nem csak Európában. Még mindig inkább az idősebb emberek körében elterjedt, de egyre nagyobb a fiatal ügyfélkör érdeklődése is. Ennek a trendnek a kiaknázására sokan fejlesztésekbe fogtak, ami pl. azt jelenti, hogy a hajókon WIFI biztosításával, illetve kerékpár tárolók kiépítésével igyekeznek a fiatalos igényeket kiszolgálni.
 

Egyre fiatalabb, és egyre befolyásosabb utazóközönség

Igen jelentős növekedés figyelhető meg a 40-55 év közötti utazók körében, már ami a szervezett utak iránti érdeklődést illeti. Sok utazásszervező szerint egyre elterjedtebb az, hogy fiatal, sikeres családok gyerekekkel kalandos utazásokat terveznek. Azt akarják, hogy gyermekeik minél korábban megismerhessék az utazások nyújtotta élményeket, illetve nem akarnak lemondani saját utazási vágyaikról sem, csak azért, mert már vannak gyermekeik.

Ismeretlen, felfedezetlen helyek

hirdetes
Bhutan vezet jelenleg az ilyen, új helyszínek megismerésére vágyó utazóközönség listáján. Bhután évszázadokig a világtól elzártan létezett, és most hihetetlen fejlődés jellemzi az országot, 50 hotel épült csak mostanában itt. Az olyan luxus márkák, mint az Aman, és a Taj már rendelkeznek itt ingatlanokkal. Más országok, amelyeket mostanában kezdenek felfedezni a turisták: Kolumbia, Oroszország, Vietnám, Kambodzsa, és az elkövetkező 10 évben várhatóan Dél –Amerika tovább tündököl Peru, Ecuador, és Argentína eddig is népszerű utazási célpontjaival.

Űrutazás

Már évek óta másról sem hallani, de most már valóban közel állunk hozzá. A Virgin Galactic azon vállalatok egyike, amelyik szuborbitális űrjáratok beindításán dolgozik, a tesztelések utolsó fázisaiban tart, már 500 lefoglalt hellyel rendelkezik. Az űrutazási szektor nagyságát 600 millió és 1,6 milliárd dollár közötti összegre becsülik az első tíz évben. A Virgin Atlantic egyelőre 10 millió dollárt realizált az előre eladott helyekből.
hirdetes

Egyre több All-Inclusive opció

Az utazások már most is egyre jellemzőbben ilyen formában kerülnek értékesítésre, elég sok a frusztrált utas ugyanis, akik nem örülnek a mindenféle egyéb, tervezetten felüli kiadásnak. Legyen benne minden kiadás, ami csak szóba jöhet, csomagajánlatokat várnak tehát el egyre inkább a turisták. 

Újdonságok a luxus utazási irodáktól

Az Abercrombie és Kent, ami egyet jelent a luxus utazás fogalmával, olyan új világkörüli utakat indított, amelyek jóval olcsóbbak eddigi átlagos útjaiknál – a maximum 17 fős csoportos út során, érintik Indiát, Perut, Horvátországot, Afrikát és Ausztráliát, a szálláshelyeket olyan hotelek biztosítják, mint a Fairmont, Hyatt Regency, Marriott és az Intercontinental. 
 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Sudár Regatta vitorlás hajó

Sudár Regatta Skandináv vonalvezetésű egységes osztályhajó. Magyarországon 1985 óta... Tovább

Michel Desjoyeaux

Michel Desjoyeaux vitorlázó életrajz   Nemzetiség: Francia Születési idő:... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes