Genoa International Boat Show

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Októberben, 60. alkalommal rendezik meg a Genoa International Boat Show-t

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Októberben, 60. alkalommal rendezik meg a Genoa International Boat Show-t


2020/10/01

A genovai nemzetközi hajókiállítást 60. alkalommal rendezik meg, amelyre a tervek szerint 2020. október 1. és 6. között kerül sor. Ez nemcsak a San Giorgio híd rekordidő alatt befejezett befejezését jelenti, hanem a társadalmi felelősségvállalás és rugalmasság jelzője is, amit az olasz elszántság képes elérni. Akik már voltak ilyen eseményen, azok tudják, hogy innen csak élményekkel és millióegy fotóval lehet hazajönni.

Hajós találkozó

Az esemény megszervezése

Két belépési pont lesz, az egyik a Levante oldalán, a Piazzale Kennedy-n a nyilvánosság számára, a másik pedig a Ponente oldalán a kiállítók számára. A Boat Show idei elrendezését, amely teljes egészében 200 000 négyzetméteres, szinte teljes egészében a szabadban alakították ki úgy, hogy lehetővé tegye a sétány szélességének legalább 4-6 méteres kialakítását, ugyanakkor különféle útvonalakat is létrehoztak. A kiállítói standok új lebegő szerkezeteinek tervezésével és megvalósításával együtt sokkal könnyebbé és biztonságosabbá teszi az emberek áramlásának kezelését. A Piazzale Colombo kompterminálban található az új parkoló, amely közvetlenül kapcsolódik a Genova hajókiállításhoz, a Piazzale Kennedy területén használt területeken pedig egészségügyi és biztonsági ellenőrzési pontokat helyeznek majd ki. Ez a forradalmian új szervezeti forma hozzáadott értéket teremt a jövőbeli kiadásokhoz, amelynek eredményei már a nemzetközi sajtó útján egyre ismertebbé válik, és mindezt az Olasz Kereskedelmi Ügynökséggel együtt szerveznek. 

 

Milyen márkákkal találkozhatunk!

A tavalyi kiállítók is visszatérnek a 60. alkalomra, köztük az iparág vezető nevei. A motorok esetében elsőként az Amer Yachts, Arcadia, Azimut Benetti, Bluegame, Boston, Canados, Cayman Yachts Axopar, Fiart, Fijord, Galeon, Gruppo FIPA, Invictus, Menorquin, Pardo, Patrone, Prestige, Princess, Rio Jachtok, Rizzardi, Sanlorenzo, Sciallino, Sealine, Sessa Marine, Solaris Power, Sundeck, Sunseeker és VanDutch. Ha érdekel, hogy a 60. alkalommal megrendezett eseményent kik szponzorálják, és hogy milyen új márkákkal találkozhatunk itt, akkor lapozz a következő oldalra!
 


hajóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kenese Marina Port

A Kenese Marina-Port bemutatása A Kenese Marina-Port , a Balaton egyik legnagyobb, 270...

Halfej

Halfej: a nagyvitorla felsõ sarkába préselt fémlemez.

Élesedés

A szélhez viszonyított olyan irányváltoztatás, melynek során a haladási irány és a...

Biztonságtechnika

A komplex vagyonvédelem a biztonságtechnika szerint a mechanikai védelmen alapszik, melyet az...

Ballaszt

A ballaszt meghatározásád lásd a tőkesúly szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.