Tippek a sikeres élethez

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 6+1 tipp ahhoz, hogy sikeres férfi legyen belőled

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

6+1 tipp ahhoz, hogy sikeres férfi legyen belőled


2020/09/17

A most következő dolgok voltak azok, amelyek segítségével rengeteg nehéz helyzetben lévő ember talpra tudott állni és sikerült vennie az akadályokat. Nézzük meg, hogy miket tanácsolnak a sikeres, győztes embertársaink.

6+1 tipp a sikerhez

Egy ember élete során sokszor érezheti magát szomorúnak vagy magányosnak. Sajnos olyan emberből is sok van, akik úgy érzik, hogy semmibe se elég jók, és nem tudják, hogy melyik az az út, ami a boldog élet felé halad. Szerencsére olyan emberek is vannak, akik ezeket az akadályokat le tudták győzni, és elmesélték, hogy miket tettek a nehéz időszakok alatt.

 

Kérjük ki mások tanácsát

Bármilyen szituációban, legyen jó egy állásinterjúról vagy egy bértárgyalásról, mindig kérjünk tanácsot, akkor is, ha nagyjából biztosak vagyunk a dolgunkba. Azzal, hogy tanácsot kérünk egy másik embertől, akarva akaratlanul elismerjük őt szakmailag. Ezen kívül az emberek nagytöbbsége nem akarja kihasználni a feléjük nyújtott bizalmat, ezért a legtöbb ilyen helyzetben örömmel segíteni fognak nekünk egy-két jó tanáccsal. Ez minden témára igaz, az emberek szívesen segítenek olyannak, aki sebezhetőnek, illetve nem tökéletesnek tűnik.

 

Ne mindig mi akarjuk learatni a győzelem babérjait

Sokak abba a hibába esnek, hogy minden feladatot ők akarnak egyedül megcsinálni, majd a siker ízét egyedül élvezni. Ha egy cégnél mindig a főnök aratja le a babérokat, az nem vet rá túl jó fényt, és hamar meglesz a következménye. Olyan helyzetben, ahol mindig csak egyetlen egy ember élvezi a győzelem ízét, attól a személytől rövid időn belül el fognak távolodni a kollégák, és végül teljesen egyedül marad.

 

Minden nap a fejlődni akarás lebegjen a szemünk elött

Rengeteg olyan történetet hallhattunk már életünk folyamán, hogy volt egy depressziós, stresszes, csőd közeli férfi, aki nem tudta etetni a családját, és nem tudta, hogy mit kezdjen az életével. Az ilyen embereknek egyetlen lehetőségük van. Optimistán felfogni az élet akadályait, és a lehető legegyszerűbb módon legyőzni őket. Ha minden egyes nap motiváltan állunk a dolgainkhoz, akkor hamar boldogok és sikeresek leszünk. A motiváltsághoz a fejlődni akarás is hozzá tartozik, ami minden nap egyre előrébb visz minket. Legyen egy vagy két olyan dolog az életünk folyamán, amit minden nap fejlesztünk, előrébb viszünk a célhoz. Ha ezt meg tudjuk csinálni, akkor garantált a siker és a boldog élet. Ha érdekel a többi tanács is, akkor lapozz a következő oldalra!


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Légszekrény

Légszekrény - kishajókba épített kamrák, amik boruláskor nem engedik a hajót elsüllyedni

Pádli

  Egytollú, rövid evező.

Cumulus

A cumulus egy 1-2 km magasan úszó gomolyfelhő. A zivataros idő előhírnöke. A vastagabb...

Fonyód - Keresztes György Kikötő (Hajóállomás BH Zrt)

A Fonyódi Keresztes György Kikötő tudnivalói: A Balaton nyugati medencéjének déli...

Rolex Miami OCR

Rolex Miami OCR vitorlás verseny Ezt a vitorlás versenyt az egyik legnagyobb és...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.