notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Igéretet tett az apjának és be is tartotta!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 8 évesen Mike igéretet tett az apjának, s most végre sikerült beváltani!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

8 évesen Mike igéretet tett az apjának, s most végre sikerült beváltani!


2014/06/07
Rezsóanyu

Forrás: http://www.dailymail.co.uk

Amikor Mike King 8 éves volt, megígérte az apjának, hogy egyszer valóra váltja az álmát és vesz neki egy 1957-es Chevy Bel-Art-t.

Soha nem felejtette el az ígéretét, s a közelmúltban végre sikerült teljesítenie.

Nézd meg a férfi reakcióját, amikor megkapja az autót!

 

57. szülinapi ajándék egy 57-es Chevy

Roger King nemrég lett 57 éves, és Mike, - aki most már 31éves – végre beválthatta az ígéretét, s átadta az apjának a klasszikus türkizkék Chevyt, gyönyörűen felújítva, makulátlan állapotban.

 

Roger King szegény családban nőtt fel és mindig is arról álmodozott, hogy egyszer tulajdonosa lesz egy 1957-es Chevy Bel-Air gépkocsinak. De tudta, hogy soha nem engedhet meg magának egy ilyen autót.

Mike 8 évesen ígéretet tett az apjának, hogy teljesíteni fogja a kívánságát, s lám megtette! 

23 év után meglepte az apját! Mike 57. születésnapjára megkapta hőn áhított ajándékot!

 

 Roger (Louisville, Kentucky) nem a vér szerinti apja Mike-nak. Amikor sok évvel ezelőtt feleségül vette Mike édesanyját, még nem sejtette, hogy egy ilyen csodálatos családi élete lesz.  Mike azt mondta: „Az apám a legjobb dolog, ami történhetett velem!”  „Ő nem a biológiai apám, de ő az igazi apám!”

 

57. szülinapi ajándék egy 57-es Chevy

Az autót már sikerült korábban megvásárolni, de időbe telt, míg a testvérével felújították. Minden szabad percét annak szentelte, hogy az autót rendbe hozza, így az apjának tett ígéretét beválthassa, és csodálatossá varázsolja a születésnapját!

 

Testvérével felvették videóra, amikor kinyitják a garázsajtót és az apa észreveszi az autót teljes pompájában.

Amikor apja végre megpillantja, nem hisz a szemének, majd megöleli a fiát, s örömkönnyekben tör ki.

Amikor belép a garázsba, Mike király adja át a kocsi kulcsot, és az apja az autót hitetlenkedve vizsgálja. Végül odahajol, és megcsókolja a tetőt, mielőtt beülne.

 

Egy csodálatos ember, aki ilyet tesz az apjáért!wink

 

 

 

57. szülinapi ajándék egy 57-es Chevy

Nézd meg te is az örömteli pillanatokat!  Hogyan reagál az 57 éves apa erre a csodálatos gesztusra!

 

 

h2 after


autóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Borda

Borda – a hajótest keresztirányú eleme, merevítõje

Caleb Paine

Caleb Paine Caleb Paine Jorge Zariffal együtt napjaink Junior Finnes...

Log

Log - hajósebességet mérõ müszer

Pütting

A pütting nem más, mint a hajókon a vantni rögzítő verete.

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!