Igéretet tett az apjának és be is tartotta!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 8 évesen Mike igéretet tett az apjának, s most végre sikerült beváltani!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

8 évesen Mike igéretet tett az apjának, s most végre sikerült beváltani!


2014/06/07

Forrás: http://www.dailymail.co.uk

Amikor Mike King 8 éves volt, megígérte az apjának, hogy egyszer valóra váltja az álmát és vesz neki egy 1957-es Chevy Bel-Art-t.

Soha nem felejtette el az ígéretét, s a közelmúltban végre sikerült teljesítenie.

Nézd meg a férfi reakcióját, amikor megkapja az autót!

 

57. szülinapi ajándék egy 57-es Chevy

Roger King nemrég lett 57 éves, és Mike, - aki most már 31éves – végre beválthatta az ígéretét, s átadta az apjának a klasszikus türkizkék Chevyt, gyönyörűen felújítva, makulátlan állapotban.

 

Roger King szegény családban nőtt fel és mindig is arról álmodozott, hogy egyszer tulajdonosa lesz egy 1957-es Chevy Bel-Air gépkocsinak. De tudta, hogy soha nem engedhet meg magának egy ilyen autót.

Mike 8 évesen ígéretet tett az apjának, hogy teljesíteni fogja a kívánságát, s lám megtette! 

23 év után meglepte az apját! Mike 57. születésnapjára megkapta hőn áhított ajándékot!

 

 Roger (Louisville, Kentucky) nem a vér szerinti apja Mike-nak. Amikor sok évvel ezelőtt feleségül vette Mike édesanyját, még nem sejtette, hogy egy ilyen csodálatos családi élete lesz.  Mike azt mondta: „Az apám a legjobb dolog, ami történhetett velem!”  „Ő nem a biológiai apám, de ő az igazi apám!”

 

57. szülinapi ajándék egy 57-es Chevy

Az autót már sikerült korábban megvásárolni, de időbe telt, míg a testvérével felújították. Minden szabad percét annak szentelte, hogy az autót rendbe hozza, így az apjának tett ígéretét beválthassa, és csodálatossá varázsolja a születésnapját!

 

Testvérével felvették videóra, amikor kinyitják a garázsajtót és az apa észreveszi az autót teljes pompájában.

Amikor apja végre megpillantja, nem hisz a szemének, majd megöleli a fiát, s örömkönnyekben tör ki.

Amikor belép a garázsba, Mike király adja át a kocsi kulcsot, és az apja az autót hitetlenkedve vizsgálja. Végül odahajol, és megcsókolja a tetőt, mielőtt beülne.

 

Egy csodálatos ember, aki ilyet tesz az apjáért!wink

 

 

 

57. szülinapi ajándék egy 57-es Chevy

Nézd meg te is az örömteli pillanatokat!  Hogyan reagál az 57 éves apa erre a csodálatos gesztusra!

 

 


autóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonszemes - BAHART Kikötő

Balatonszemesi vitorláskikötő Szolgáltatásai: A felújított balatonszemesi kikötőben...

Ballon

A ballon a nagyméretű orrvitorlák gyűjtõneve, például spinakker.

Hajózási Szabályzat ("HSz")

Hajózási Szabályzat ("HSz") - a Vízi Kresz, 39/2003 (VI.13.) GKM rendelet  

Franck Cammas

Franck Cammas vitorlázó életrajz Franck Cammas 1972 december 22.-én született...

Sója

Olyan fából vagy betonból épített rámpa, "lejtő" ahol a vitorlás hajókat,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.