Az őszi futás előnyei

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 7+1 tuti érv, hogy miért ne hagyd abba ősszel a futást!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

7+1 tuti érv, hogy miért ne hagyd abba ősszel a futást!


2020/09/12
Marx Károly
7+1 tuti érv, hogy miért ne hagyd abba ősszel a futást!
8 érv a futás mellett

A sötétség szülte problémákkal még nem kell foglalkoznunk

Az őszi időszak elején, még kapunk a Napból bőven, amit érdemes a lehető legtöbbször kihasználni. Miután elmúlik Márton napja, idén is el kell köszönnünk a jóidőtől és a fénytől. A napok meglehetősen rövidek lesznek, így nem tudunk majd olyat csinálni, hogy a munka előtt vagy után elmegyünk még egyet futni sötétedésig. Most érdemes még többet futni, mert később már nem lesz rá alkalmunk az év folyamán.

 

Párosítsuk az edzést a természet kincseinek begyűjtésével

Nagy őszi falevelek, makkok, gesztenyék, tobozok, ha elég kreatívak vagyunk, akkor ezekkel a természetes díszekkel könnyen fel tudjuk dekorálni a lakásunkat, legyen szó egy asztaldíszről vagy egy kopogtatóról. Mikor szedjük ezeket össze, ha nem az őszi kellemes futás során? Vigyünk magunkkal egy üres táskát, és mire hazaérünk tele lesz díszekkel.

 

Felejts el mindent, ami a nyári futással kapcsolatos

Az őszi futásban talán az a legnagyobb előny, hogy nincs szükségünk hatalmas folyadékos pakkokra, így nem is kell azokat magunkkal cipelni. A pulzusszámunk nem szökik az egekbe az első 3 kilométer, ezért bátran el tudunk menni olyan útvonalakra, ahol napos szép idő van és nem kell félnünk, hogy egy komolyabb, őszhöz méltó lehűléssel találjuk szembe magunkat.

 

Készülj már most a karácsonyi ételmennyiségre

Mindenkire felszalad némi súlyfelesleg december környékén az ünnepek alatt. De emiatt kár idegeskedni, ugyanis már ősszel fel tudjuk készíteni a testünket erre az időszakra. Szabadulj meg még most pár felesleges kilótól, így nem fog zavarni az, hogy a karácsonyi menüből háromszor ettél. Mindenki meg fogja hálálni az őszi futást magának decemberben.


sportKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Franck Cammas

Franck Cammas vitorlázó életrajz Franck Cammas 1972 december 22.-én született...

Balatonfüred - Balatonfüredi Yacht Club (BYC)

  A Balatonfüredi Yacht Club A BYC közforgalmú kikötő, 70 kikötőhellyel...

Kenese Marina Port

A Kenese Marina-Port bemutatása A Kenese Marina-Port , a Balaton egyik legnagyobb, 270...

Salgó polc

Salgó Polc

Balatongyörök Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a DR Zrt. csónakkikötője. Saját...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.