notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Alice Lewis, a 9 éves kislány egy modell tehetségével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Egy 9 éves kislány egy modell tehetségével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egy 9 éves kislány egy modell tehetségével


2014/11/07
Petra

Alice Lewis modellnek született! Pályafutását 7 évesen kezdte, viszont ma már olyan képek készülnek róla, amiket egy befutott modell is megirigyelne. A kislány története is nagyon érdekes; látszik, hogy nem egy átlagos gyerek.

Egy kislány egy modell tehetségével
Alice Lewis mondhatni, nem egy átlagos kislány. Mindössze 9 éves, de már most komoly szinten hódol kedvenc hobbijának: a modellkedésnek. Bár a gyerekektől megszokhattuk, hogy szeretnek elmenekülni a fantázia világába és eljátszani a kedvenc mesehőseik szerepét, de ez a kislány mindezt kamerák előtt űzi és olyan fényképeket készítenek róla, hogy azt még egy befutott modell is megirigyelhetné. Alice 7 éves volt, amikor örökbe fogadta egy fotós család. Ez viszont nemcsak az ő életében volt sorsdöntő pillanat, hanem a családjáéban is, ugyanis a kislány remek tehetségnek bizonyul a kamerák előtt. Alice kevdenc elfoglaltsága az volt, hogy nevelőanyjának, Kelly Lewisnek állt modellt.

Egy kislány egy modell tehetségével

Alice Lewist eredetileg nem így keresztelték el, viszont egy bizonyos könyv olyan nagy hatással volt rá, hogy megváltoztatta a nevét. Mindez akkor történt, amikor a család örökbe fogadta. Nagyon nem nehéz kitalálni, hogy melyik lehetett az, mert nincs olyan ember, aki ne ismerné az Alice Csodaországban című mesét. Így a kislány Alicera változtatta a nevét és teljes erőbedobással kedvenc hobbijának kezdett hódolni. Ez abból áll, hogy belebújik a kedvenc hőseinek bőrébe és eljátssza a szerepüket. A lányról annyira művészi fotók készültek, hogy a kislány egyáltalán nem tűnik 9 évesnek, legalábbis hogyha belenézünk a szemébe.

Egy kislány egy modell tehetségével

Alice nevelőanyja egy blogot is vezet a fotózásokról, ahol személyes élményeit is leírja. Nagyon jó döntésnek tartja, hogy annak idején örökbe fogadta ezt a kislányt, mert az egész életét megváltoztatta pozitív érdekében. Így arra biztatja a többi szülőt, hogyha egy ilyen döntést fontolgat, érdemes belevágni, mert egy nagyon pozitív dolog jöhet ki belőle.

Egy kislány egy modell tehetségével

Érdekes lesz Alice jövője és hogy felnőtt korában is űzni fogja-e a modellkedést. Most nagyon tehetségesnek bizonyul és látszik rajta, hogy sikerült teljesen beleélnie magát kedvenc mesehőseinek szerepébe, de vajon amikor felnő, akkor is képes lesz erre?divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Tükör

Tükörnek nevezzük a hajók hátsú síkját.

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)...

Behúzókötél

A behúzókötél a vitorlák behúzására, kiengedésére, szélhez való optimális...

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.

Kávézó Budapesten

A tökéletes kávézó Budapesten mindenkinek más jelent, abban azonban egyetérthetünk, hogy a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!