A bőrönd - HENK - Mi az az összeg, amit egy bőröndre költene? 10.000? 50.000? 100.000? Ez még semmi!

hirdetes

HENK bőrönd

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mi az az összeg, amit egy bőröndre költene? 10.000? 50.000? 100.000? Ez még a közelébe se jár annak az árnak, amennyibe a legdrágább bőrönd kerül. Ismerje meg a világ legdrágább kétkerekű táskáját!

HENK

A táska megalkotója egy holland üzletember, Henk.  Az a vágy inspirálta, hogy sikereket érjen el ott, ahol mások még nem tudtak.  Henk elégedetlen volt azokkal a bőröndökkel, melyeket a gyakori világkörüli utazásainál használt, ezért elhatározta, hogy megalkot valami jobbat. Sokkal jobbat.

 
Ennek érdekében összeállított egy csapatot tapasztalt tervezőkből és mérnökökből, hogy kifejlessze egy tökéletes bőröndöt. A cél az volt, hogy teljesítsék az üzletemberek és nemzetközi utazók szükségleteit és vágyait, akik igénylik a stílusosságot, kényelmet, luxust és hatékonyságot. 10 évet töltöttek kutatással és fejlesztéssel ehhez a tárgyhoz. Meg akart alkotni egy extrémen erős, de kivételesen könnyű táskát, ami nem csak funkcionális és kényelmes, de vonzza is az érdeklődő tekinteteket. Henk addig nem pihent, míg meg nem találta az egyensúlyt ezen lényeges  - és egyben ellentmondásos - elvárások között. Végül sikerült megalkotni a bőröndöt, mely ötvözi az elvárt tulajdonságokat.
 
Ezek a táskák szuperkönnyűek és olyan tartósra és erősre építették őket, mint a Formula 1-es versenyautókat és néhány alkotója az űrrepülőgépek szerkezetében is megtalálható. Ezek az információk, úgy vélem, eléggé meggyőzőek a táska minőségét illetőleg. Ez valóban egy különleges táska.
HENK
A TV-reklámokban – és sokszor a repülőtereken is – láthatjuk, hogy a poggyászokat milyen módon dobálják, hajigálják, ügyet se vetve arra, hogy kié, mi van benne. A Henk táskánkat nem kell féltenünk, hiszen kézipoggyásszá alakítható, de ha mégis bekerül a többi nagy bőrönd közé, nem kell aggódnunk az épsége miatt.
 
Ez az ébenfekete táska karbon szerkezetű,  igazi olasz fa borítással, lószőrrel és titániummal ötvözve. A kerekei és fogantyúja behúzhatóak, tágas belseje pedig tele van rejtett zsebekkel. Ára viszont nem engedi, hogy minden ember ilyennek utazzon, egy tásba ára 20.000 dollár, ami átszámolva 4,3 millió forint. Az ára is eléggé extrém, nem csak a táska maga.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning nagyon fontos esemény egy cég életében, hiszen egy ilyen esemény... Tovább

Takarás

Egy hajó akkor van takarásban, ha egy másik hajó elfogja előle a szelet. Ez létrejöhet... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 5.0

érdekességek