Az elmúlt évek kereskedelmi változásai

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A kereskedelem digitalizálása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A kereskedelem digitalizálása


2020/09/25
Marx Károly
A kereskedelem digitalizálása
A technika fejlődése a kereskedelembe

A technika nyújtott lehetőségek

Rengeteg ajánlások léteznek, amelyek bizonyos szempontból már elavultak, hacsak nem igazolják a márkaértékekkel való azonosulásukat. Míg az úgynevezett „belépési ár” a designer divat fényes világához tartozik, amelyet egy 100 eurós címke képvisel, úgy tűnik, most már a testülethez is eljutott, hogy most már megtekinthetőek a divatbemutatók - a magas rangú vásárlók és a sajtó képviselőinek kiváltságos kísértete - egy alkalmazás letöltésével az okostelefonunkra; a párbeszéd szempontjából néhányan személyre szabott élménnyé varázsolták. 

 

Online eladás

Ami az eladást illeti, egyes divatházak akár online vásárlási lehetőséget is kínálnak, amint egy divatbemutató véget ér. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás - a közösségi hálózatokon, elsősorban a Facebook, a Twitter és a Linkedin spektruma a párbeszéd megvalósíthatatlan kapcsolatát képezi, amelyet a jövőben egyre inkább be kell építeni az értékesítésbe - ez fokozatosan a termék személyre szabásához vezet, amelyek még akkor is testre szabhatóak, ha az internetről vásárolunk. Ezenkívül egy felmérés, amelyet a Wall Street Journal vagyonjelentése tartalmazott, ahol a gazdagok fogyasztói mintáiról volt szó, és kiderült, hogy a válaszadók hány százaléka gondolja úgy, hogy a luxuscikkek online vásárlása semmit sem von le a márka értékéből. A legfontosabb az, hogy a szolgáltatás kifogástalan, és hogy az online áruház ugyanolyan színvonalú legyen, mint fizikai megfelelője a szolgáltatáskínálat terén, hogy nyilvánvaló előnyöket élvezhessen, mint például a non-stop nyitva tartás és a termékválaszték, hogy élvezhesse a sokoldalú ügyfélélményt. Míg az online kommunikáció csak egy lépés ebbe az irányba, az értékesítés növelése kézzelfogható cél, még akkor is, ha a kirakat virtuális. Reméljük, hogy a luxus lényege sértetlen marad, még akkor is, ha arra kényszerül, hogy megjelenjen egy elektronikus eszköz síkképernyőjén. Kiderült az is, hogy a válaszadók 94% -a úgy gondolja, hogy a luxuscikkek online vásárlása semmit sem von le a márka értékéből. Ami a legfontosabb, hogy a szolgáltatás kifogástalan, és hogy az online áruház ugyanolyan színvonalú legyen, mint fizikai megfelelője a szolgáltatáskínálat terén, annak érdekében, hogy olyan nyilvánvaló előnyökhöz jusson, mint a nyitvatartási idő és a termékválasztékot
 


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a...

Panorámás ingatlan

Egy panorámás ingatlan remek lehetőséget biztosít, ha lakásvásárláson gondolkozol, hiszen a...

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő.

gyógyszerkiadó

gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam

360

360o büntetésnek nevezzük azt, amikor egy hajó valamilyen szabálytalanságot követ el és...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.