Új pénzszerzési lehetőség a csalóknak a koronavírus miatt

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A koronavírus rengeteg csalónak ad újabb pénzszerzési lehetőséget

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A koronavírus rengeteg csalónak ad újabb pénzszerzési lehetőséget


2020/08/27
Marx Károly

Rengeteg támogatói program indult a világ különböző pontjain, hogy a vállalkozások túl tudják vészelni a koronavírus által létrejött helyzetet. A Bloomberg Businessweek nevű cégnek az erre szakosodott elemzői megvizsgálták, hogy a világjárvány keretében megítélt támogatásokat rengeteg csaló is kihasználta. A csalók okozta károk meghaladják az 1 milliárd dolláros értéket. Az átutalásokért felelős kormányzati hivatal azt mondta, hogy a nagy nyomás és a feszített tempó miatt nem képesek elég alaposan ellenőrizni a vállalkozásokat az átutalás előtt.

Csalók a támogatások körül

Jó szándékú program, a közös, nemes cél érdekében, de ezt rengetegen kihasználták

A Bloomberg Businessweek által elvégzett elemzések, amik a Small Business Administration (SBA), kisvállalatokkal kapcsolatos hivatal adatainak a segítségével készült el, olyan eredményt mutattak ki, hogy a program keretein belül valószínűleg elég magas, cirka 1 milliárd dolláros támogatást kaphattak, különböző hamis, csaló vállalkozások.

 

Hatalmas eltérések

Mit is vizsgáltak meg Bloomberg elemzői tüzetesebben? Azt ellenőrizték, hogy az SBA által hivatalosan közölt adatok szerint, hány olyan üzlet, vállalkozás van az egyes körzetekben, ahol a munkavállalók létszáma meghaladja a 10 főt, és ehhez a számhoz viszonyították a megítélt 10 ezer dolláros támogatásoknak a számát. Az ebből következett eltérés óriási volt. A hivatalt felügyelő és vizsgáló Hannibal War már egy korábbi jelentésében figyelmeztette a hivatalt, hogy körülbelül 48 millió dollárnyi támogatás ment olyan helyre, ami nem felel meg a kritériumoknak, de a Bloomberg elemző csapata ennél sokkal nagyobb hibát talált a rendszerbe. Olyan mértékű ez a különbség, hogy elég nehezen lehetne megmagyarázni azzal, hogy az üzleti kedv hirtelen fellendült. Összesen 1 milliárd dollárnyi plusz támogatást osztott ki a hivatal, ha minden egyes körzetet figyelembe veszünk. Ha érdekel, hogy melyik területen történt meg a legtöbb csalás, és milyen technikákat alkalmaznak a csalók a rendszer kijátszására, akkor lapozz a következő oldalra!


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kenese Marina Port

A Kenese Marina-Port bemutatása A Kenese Marina-Port , a Balaton egyik legnagyobb, 270...

Eladó lakások Balatonon

Eladó lakások Balatonon? A Balaton mellett élni, a balatoni hétköznapok részesének lenni...

Asso

Asso 99 vitorlás hajó Asso 99 vitorlás hajó - Licospars, Bogliaco, Garda tó A hajót...

Vidéki rendezvényhelyszín

Egy vidéki rendezvényhelyszín remek otthont adhat egy esküvő, egy üzleti rendezvény vagy...

Lobogtatni

Vitorlás hajót megállítani a vitorlák kilobogtatásával lehet.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.