Nemes célból született a legkisebb Rolls-Royce: jótékonykodik a luxusautó márka

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Jótékony célra készítették el a legkisebb Rolls-Royce-t

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Jótékony célra készítették el a legkisebb Rolls-Royce-t


2019/11/06
VN

A kézzel épített Rolls-Royce SRH, amelyet a cég az angliai Chichesterben található St Richard’s Kórháznak készített egy éjszakára hazatért a Rolls-Royce-hoz, hogy „részt vegyen” a Love Your Hospital jótékonysági szervezet ’First Fifty Club’ projektjének megnyitóján. A First Fifty Club egy új céges adománygyűjtési kezdeményezés, ami a helyi kórházak támogatására hivatott ösztönözni a Nyugat-Sussex-i cégeket.

Rolls-Royce nemes célokért

A legkisebb Rolls-Royce a legkisebbeknek

A Love Your Hospital („Szeresd a Kórházad”) a Western Sussex Hospitals NHS Foundation Trust érdekszövetkezetének jótékonysági szervezete, ami a szövetkezetet alkotó három kórház támogatásával foglalkozik – ezek a St Richard’s Kórház Chichesterben, illetve a Worthing Kórház és a Southlands Kórház Shorehamben.

 

A jótékonysági szervezet létfontosságú támogatást biztosít a kórházi projekteknek az alapvető NHS pénzeken felül, beleértve a korszerű egészségügyi felszerelések beszerzését, a páciensek kezeléséhez szükséges létesítmények fejlesztését, a személyzet továbbképzésének támogatását, illetve a kórházi környezet általános javítását.

 

Az apróságok Rolls-Royce-al utazhatnak a műtőig

A Rolls-Royce SRH-t kézzel szerelték össze a St Richard’s Kórház Paediatric Day Surgery Unitja (gyermekgyógyászati műtőegység) számára a márka otthonában, a West-Sussex-i Chichesterben. A „legkisebb Rolls-Royce” lehetővé teszi a beavatkozásra váró gyerekek számára, hogy saját maguk vezethessenek el egészen a műtőig egy igazi Rolls-Royce-ban. A gyermekgyógyászati egység folyosóiba még forgalmi táblákat is kihelyeztek a még élethűbb élmény érdekében. A kezdeményezés a gyerekek műtét előtti feszültségét hivatott enyhíteni. 2017-es bevezetése óta több mint 1300 gyerek gurult Rolls-Royce-szal a kórház egy műtőjébe.

 

Többen is csatlakoztak a jótékonysági eseményhez

Amanda Tucker, az érdekszövetkezet jótékonysági vezetője szerint „Igazi megtiszteltetés, hogy olyan sok helyi cég tudott csatlakozni hozzánk ezen a nagyon különleges helyszínen a céges ’First Fifty Club” jótékonysági adománygyűjtő kampány megnyitója alkalmából. A helyi céges támogatás létfontosságú számunkra, és lehetővé teszi, hogy a Love Your Hospital tovább javíthassa a páciensélményt mindhárom kórházunkban.”

 

Már 1300 gyermek arcára csalt mosolyt a Rolls-Royce

Andrew Ball, a Rolls-Royce céges kapcsolatainak feje a következőt nyilatkozta: „Örömünkre szolgált támogatni a Love Your Hospitalt az innovatív ’Frist Fifty Club’ megnyitóján, és persze, hogy újra itthon üdvözölhessük a Rolls-Royce SRH-t. Az autó már több, mint 1300 gyermek arcára és családjaikéra csalt mosolyt életük egy különösen nehéz időszakában, és a jövőben is segít majd valamivel kevésbé stresszessé tenni az élményt sok másik fiatalnak kezelésük során.”
 


autó érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Hosszú hétvége

Ha egy ünnep keddre vagy éppen csütörtökre esik, akkor az előtte lévő hétfőt vagy az...

Fonyód Lighting ZRt. Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a GE Lightning Zrt. fonyódi ...

Romantikus vacsorahelyszín Budapest

Romantikus vacsorahelyszín Budapest - A város idilli hangulatát, és a békeidők harmóniáját...

Finn

Finn vitorlás hajó - 1952 óta töretlen A Finn Vitorlás Szövetség az 1952-es Helsinki...

Michel Desjoyeaux

Michel Desjoyeaux vitorlázó életrajz   Nemzetiség: Francia Születési idő:...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.