2020 női tetoválások

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A legtrendibb női tetoválások

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legtrendibb női tetoválások


2020/10/16
Marx Károly
A legtrendibb női tetoválások
Trendi tetoválások

Szív tetoválás 

A szív az egyik legnépszerűbb tetoválás, és jó okkal. Ez minden kultúrában általánosan elismert szimbólum, és mély jelentése van viselője számára, beleértve a szeretetet, a veszteséget és a szívfájdalmat. Az egyének a szívtetoválás- minták széles skálája közül választhatnak, némelyik egyszerű, mint egy vázlat, más pedig részletesebb, mint egy biológiai szív. A szín szintén fontos szerepet játszhat a tetoválás kiválasztásában, például a vörös tinta a barátságot és a szeretetet ünnepelheti, míg a fekete a bánatot.

 

Angyal tetoválás

Ezek a tetoválások jelenthetik a bánatot és figyelmeztethetnek a veszélyre, vagy felemelőek és inspirálóak lehetnek, akár egy angyal. Az angyalok a mennyhez kapcsolódnak, és tiszta lényeknek tekintik őket, akik elhatározták, hogy megvédik mindazt, ami jó és szent. Emiatt ezek a tetoválások fantasztikus választás lehetnek azok számára, akik vallásosak és szeretnék tisztelni hitüket. Alternatív megoldásként szolgálhatnak tisztelgésként egy szeretett ember előtt, vagy emlékeztetőül arra, hogy viselőjének gondviselője vigyáz rájuk.

 

Iránytű tetoválás

Ha szenvedélyes utazó vagy, és olyan designra vágysz, amely inspirálja az irányt, akkor ne keress tovább, neked egy iránytű tetoválás kell. A szimbolika a matrózokig nyúlik vissza, akikről úgy gondolják, hogy a képeket a bőrükre festették ré, hogy segítsék őket a tengeren való eligazodásban, és éppen ezért ezek a tervek gyakran útmutatást és védelmet jelentenek. Az iránytűdarab megválasztásakor a viselője emlékeztethet arra is, hogy milyen nehéz időket élt át, a navigációs műszer végig vezet minket a durva időkön, és emlékeztet arra, hogy merre haladunk az életben.

 

Nap tetoválás

Nap nélkül nem tudnánk élni. A fény és energia forrása, de képviseli az igazságot, vagy a remény szimbólumaként is szolgálhat. Van, aki azért viseli, mert leküzdött egy sötét időszakot az életében, és megtalálta a kiutat abból. Másokat azért inspirálhatja a nap, mert ez emlékezteti őket az élet szépségére. A formatervezést sokféle módon értelmezik, és jelentése kissé félreérthető lehet, lehetővé téve a viselő számára, hogy a tintáját a saját preferenciáinak megfelelően alakítsa.
 


divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének...

Banque Populaire V

Banque Populaire V vitorlás hajó,trimarán A Banque Populaire V jelenleg a legnagyobb...

Kékszalag

     Kékszalag 2009...

Alsóörs - Vitorlás SC

Alsóörs - Vitorlás SC kikötő - tudnivalók: Az alsóörsi Vitorlás SC kikötője a tó...

Robert Scheidt

Robert Scheidt   Születési hely/idő 1973. április 15. Sao Paolo Robert...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.