A Magyar Templeton Program egy új lehetőség a fiataloknak!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A Magyar Templeton Program hatalmas sikernek ígérkezik, ezzel új lehetőséget adva a fiataloknak!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Magyar Templeton Program hatalmas sikernek ígérkezik, ezzel új lehetőséget adva a fiataloknak!


2015/10/12

A 2015. szeptember 15-én a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége rendezvényt tartott az Akadémia Klub Saroktermében, mely eseményen a Magyar Templeton Program került bemutatásra. Dr. Csermely Péter mellett több neves hazai tudós és üzletember is a programjuk mellett áll (köztük Dr. Lovász László, az MTA elnöke is).

A Magyar Templeton Program hatalmas sikernek ígérkezik!

A Magyar Templeton Program – Mit is kell tudni róla?

 

A Magyar Templeton Programon olyan kiemelkedő tehetségű fiatalokat keresnek, akik 10 év fölöttiek, de még nem töltötték be a huszadik életévüket. Aki bekerül, egy személyre szabott tehetségfejlesztő programban vehet részt a jövő évben, egészen pontosan 2016. március 1-től egy egész éven át. A 10 és 19 évesek közül 200 fiatalt választanak be a programba, melléjük pedig 100 sikeres fiatal kerül a 20 és 29 év közötti korosztályból.

 

A program további részleteiért látogasd meg weboldalukat ide kattintva.

 

Nem sok ilyen lehetőség adódik a fiataloknak! De mik is az előnyei?

 

  • Most először indul ilyen program Magyarországon. Érdemes hát élni vele!
  • Személyre szabott program, mely csak a kiválasztott fiatal tehetségére és fejlesztésére irányul!
  • Egyedi mentorálás a mai kiválóságok közül: egyetemi professzorok, akadémikusok és az üzleti élet meghatározó személyeinek részvételével
  • Abban fejlődhet a fiatal, amiben szeretne! (Pl. soft skill, nyelvi, számítógépes, pénzügyi, vállalkozói, start-up stb.)
  • Bekerülés egy egyedi, kreatív, tehetséges közösségbe!
  • Rengeteg kapcsolatépítési lehetőség, mellyel nem sok fiatal rendelkezik majd jövője során
  • Olyan előnnyel indulsz, mellyel hatalmas hasznot szerezhetsz későbbi életed kialakításához, ami az önéletrajzodban is jól mutat!
  • Nem jár semmilyen kötelezettséggel! A program nem kötelező foglalkozásokat, hanem önkéntesen választott fejlődési lehetőségeket tartalmaz.

 

 

Habár ezen program határideje már nem tart túl sokáig, talán jövőre a te gyermeked is részt vehet a programban, vagy ha te is a fiatalabb korosztályba tartozol, jövőre még élhetsz a lehetőséggel. Ne maradj le róla!

 

A Magyar Templeton Program rendezvénye hatalmas sikert aratott!

 

Ahogy az már említésre került, a rendezvény a Magyar Tudományos Akadémia székházában Működő Akadémia Klubban került megszervezésre, ezen belül is a rendezvény témájához tökéletesen illő Sarokteremben lett megtartva. A helyszín adta lehetőségek megadták az esemény sikerességét, tökéletességét, mellyel akár te is élhetsz. Ha a jövőben neked is hasonló volumenű rendezvényt kellene leszervezned, a prémium rendezvényhelyszín számodra is adott! A további részletekért kattints ide: Exkluzív rendezvényhelyszín Budapest

 

Akadémia Klub - Sarokterem


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kereskedő tanfolyam

Kereskedő tanfolyam   A kiskereskedelem mindig is a világgazdaság egyik húzó...

Balatonszemes - BAHART Kikötő

Balatonszemesi vitorláskikötő Szolgáltatásai: A felújított balatonszemesi kikötőben...

Balatongyörök Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a DR Zrt. csónakkikötője. Saját...

Latni

Vitorlamerevítõ vékony léc vagy mûanyag lap.

Kalóz

A Kalóz kétszemélyes, biztonságos jolle. Versenyzéskor ketten használják, de ideális...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.