notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Irányítsd vállalatod jövőjét a sikeresség felé a megfelelő eszközökkel!

hirdetes

A vállalatok jövője - A sikeres vállalatirányítás eszközei

Vitorlás Életmód Magazin
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A sikeres vállalat elengedhetetlen eszközei nem csupán a dolgozók, de a vállalaton belül megtalálható eszközök is. Mire gondolunk? A megfelelő készülékek, melyek továbbviszik a vállalat sikerességét a jövőbe!

A vállalatod sikeressége múlhat az eszközökön is!

Sokszor felmerül a kérdés, főként az irodistáknál, akik napi szinten használnak nyomtatót, fénymásolót vagy egyéb más multifunkciós készülékeket, hogy vajon jobb-e megvásárolni, vagy esetleg inkább válasszák a bérlés lehetőségét. A nagyobb irodahelységekben mindig helyet kapnak olyan készülékek, melyek elengedhetetlenek a munkához.

 

Egy vállalatnak fontosak a költségek!

 

 

De mi a jobb, a bérlés vagy a vásárlás?

 

A nagyobb vállalatoknál szinte mindig több készülékre van szükség, ami egyenlő azzal, hogy valamelyik akarva akaratlanul is mindig meghibásodik, elromlik. Hisz ami elromolhat, az el is fog. Ez az örök törvény. Ha ezt a szempontot figyelembe vesszük, talán érdemes lehet megfontolni inkább a bérlés lehetőségét. Hogy miért? Ha a bérlést válasszuk, és netalántán ténylegesen elromlik a nyomtatónk, fénymásolónk vagy egyéb más készülékünk, a legtöbb cég  is azonnal megjavítja az eszközt, hisz a bérléssel ez a szolgáltatás is együtt jár.

hirdetes

 

És ugyebár mikor is mehetne tönkre a készülék, ha nem akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá? Annyiszor előfordul, hogy épp indulnál a tárgyalásra, ügyfélhez, és természetesen pont akkor nem akar működni a nyomtató. Kiborító tud lenni. Szerencsére a bérléssel ez is kiküszöbölhető, hisz rövid időn belül javításra kerül a készülék a szolgáltató által.

 

 

Miért előnyösebb ezen felül a bérlés?

 

A legnagyobb előnye, hogy rengeteget spórolhatunk a bérléssel, mintha megvásárolnánk a készüléket. Mivel az eszközök általában nem számítanak kis beruházásnak, így talán érdemes megfontolni, mik a jobb lehetőségek, főleg a költségek terén.

hirdetes

Természetesen azok, akik csak kevés mennyiségben igényelnék az eszközök használatát, tehát alig használnák a készüléket, annak általában jobb megvásárolni, de azok, akik nagy használatban tartanák az eszközeiket, mindenképpen válasszák a fénymásoló bérlést, és az egyéb eszközök bérlését. A bérlés előnye éppen ezért az, hogy nincs szükség a saját tőke mozgósítására, vagy akár hitel felvételre ahhoz, hogy folyamatosan modern másológéppel dolgozhassanak a cégek. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 213

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek