Irányítsd vállalatod jövőjét a sikeresség felé a megfelelő eszközökkel!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A vállalatok jövője - A sikeres vállalatirányítás eszközei

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A vállalatok jövője - A sikeres vállalatirányítás eszközei


2015/09/25

A sikeres vállalat elengedhetetlen eszközei nem csupán a dolgozók, de a vállalaton belül megtalálható eszközök is. Mire gondolunk? A megfelelő készülékek, melyek továbbviszik a vállalat sikerességét a jövőbe!

A vállalatod sikeressége múlhat az eszközökön is!

Sokszor felmerül a kérdés, főként az irodistáknál, akik napi szinten használnak nyomtatót, fénymásolót vagy egyéb más multifunkciós készülékeket, hogy vajon jobb-e megvásárolni, vagy esetleg inkább válasszák a bérlés lehetőségét. A nagyobb irodahelységekben mindig helyet kapnak olyan készülékek, melyek elengedhetetlenek a munkához.

 

Egy vállalatnak fontosak a költségek!

 

 

De mi a jobb, a bérlés vagy a vásárlás?

 

A nagyobb vállalatoknál szinte mindig több készülékre van szükség, ami egyenlő azzal, hogy valamelyik akarva akaratlanul is mindig meghibásodik, elromlik. Hisz ami elromolhat, az el is fog. Ez az örök törvény. Ha ezt a szempontot figyelembe vesszük, talán érdemes lehet megfontolni inkább a bérlés lehetőségét. Hogy miért? Ha a bérlést válasszuk, és netalántán ténylegesen elromlik a nyomtatónk, fénymásolónk vagy egyéb más készülékünk, a legtöbb cég  is azonnal megjavítja az eszközt, hisz a bérléssel ez a szolgáltatás is együtt jár.

 

És ugyebár mikor is mehetne tönkre a készülék, ha nem akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá? Annyiszor előfordul, hogy épp indulnál a tárgyalásra, ügyfélhez, és természetesen pont akkor nem akar működni a nyomtató. Kiborító tud lenni. Szerencsére a bérléssel ez is kiküszöbölhető, hisz rövid időn belül javításra kerül a készülék a szolgáltató által.

 

 

Miért előnyösebb ezen felül a bérlés?

 

A legnagyobb előnye, hogy rengeteget spórolhatunk a bérléssel, mintha megvásárolnánk a készüléket. Mivel az eszközök általában nem számítanak kis beruházásnak, így talán érdemes megfontolni, mik a jobb lehetőségek, főleg a költségek terén.

Természetesen azok, akik csak kevés mennyiségben igényelnék az eszközök használatát, tehát alig használnák a készüléket, annak általában jobb megvásárolni, de azok, akik nagy használatban tartanák az eszközeiket, mindenképpen válasszák a fénymásoló bérlést, és az egyéb eszközök bérlését. A bérlés előnye éppen ezért az, hogy nincs szükség a saját tőke mozgósítására, vagy akár hitel felvételre ahhoz, hogy folyamatosan modern másológéppel dolgozhassanak a cégek. 


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Salgó polc

Salgó Polc

Star

Star vitorlás hajó - 1911 óta A Star egy kétszemélyes, tőkesúlyos olimpiai...

Balaton 295

A Balaton 295 vitorlás hajó bemutatása: A Balaton 295 a közkedvelt és sikeres Balaton...

Salona 37

Salona 37 vitorlás hajó bemutatás A Salona 37 vitorlás hajó követi az előző modellek...

Michel Desjoyeaux

Michel Desjoyeaux vitorlázó életrajz   Nemzetiség: Francia Születési idő:...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.