notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Irányítsd vállalatod jövőjét a sikeresség felé a megfelelő eszközökkel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > A vállalatok jövője - A sikeres vállalatirányítás eszközei

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A vállalatok jövője - A sikeres vállalatirányítás eszközei


2015/09/25
Vitorlás Életmód Magazin

A sikeres vállalat elengedhetetlen eszközei nem csupán a dolgozók, de a vállalaton belül megtalálható eszközök is. Mire gondolunk? A megfelelő készülékek, melyek továbbviszik a vállalat sikerességét a jövőbe!

A vállalatod sikeressége múlhat az eszközökön is!

Sokszor felmerül a kérdés, főként az irodistáknál, akik napi szinten használnak nyomtatót, fénymásolót vagy egyéb más multifunkciós készülékeket, hogy vajon jobb-e megvásárolni, vagy esetleg inkább válasszák a bérlés lehetőségét. A nagyobb irodahelységekben mindig helyet kapnak olyan készülékek, melyek elengedhetetlenek a munkához.

 

Egy vállalatnak fontosak a költségek!

 

 

De mi a jobb, a bérlés vagy a vásárlás?

 A nagyobb vállalatoknál szinte mindig több készülékre van szükség, ami egyenlő azzal, hogy valamelyik akarva akaratlanul is mindig meghibásodik, elromlik. Hisz ami elromolhat, az el is fog. Ez az örök törvény. Ha ezt a szempontot figyelembe vesszük, talán érdemes lehet megfontolni inkább a bérlés lehetőségét. Hogy miért? Ha a bérlést válasszuk, és netalántán ténylegesen elromlik a nyomtatónk, fénymásolónk vagy egyéb más készülékünk, a legtöbb cég  is azonnal megjavítja az eszközt, hisz a bérléssel ez a szolgáltatás is együtt jár.

 

És ugyebár mikor is mehetne tönkre a készülék, ha nem akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá? Annyiszor előfordul, hogy épp indulnál a tárgyalásra, ügyfélhez, és természetesen pont akkor nem akar működni a nyomtató. Kiborító tud lenni. Szerencsére a bérléssel ez is kiküszöbölhető, hisz rövid időn belül javításra kerül a készülék a szolgáltató által.

 

 

Miért előnyösebb ezen felül a bérlés?

 

A legnagyobb előnye, hogy rengeteget spórolhatunk a bérléssel, mintha megvásárolnánk a készüléket. Mivel az eszközök általában nem számítanak kis beruházásnak, így talán érdemes megfontolni, mik a jobb lehetőségek, főleg a költségek terén.

Természetesen azok, akik csak kevés mennyiségben igényelnék az eszközök használatát, tehát alig használnák a készüléket, annak általában jobb megvásárolni, de azok, akik nagy használatban tartanák az eszközeiket, mindenképpen válasszák a fénymásoló bérlést, és az egyéb eszközök bérlését. A bérlés előnye éppen ezért az, hogy nincs szükség a saját tőke mozgósítására, vagy akár hitel felvételre ahhoz, hogy folyamatosan modern másológéppel dolgozhassanak a cégek. 
érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Mancsaftolni

A kormányzás kivételével az összes többi hajósfeladat elvégzése a...

Balatongyörök Horgász Egyesület

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Horgász Egyesület...

Abdrift

Az abdrift a hajó oldalra való sodródása, csúszása.

Kenese Marina Port

A Kenese Marina-Port bemutatása A Kenese Marina-Port , a Balaton egyik legnagyobb, 270...

Legénybúcsú helyszín Budapest

Íme, egy méltán híres legénybúcsú helyszín Budapesten!. Természetesen a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!