Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk.

A szeretet kapuja

hirdetes

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk.

De képzeljük csak el, mi lenne, ha minden emberre úgy tekintenénk, mint testvérünkre, családunkra, változtatna-e valamit? ...Szerintem ami a leg fontosabb: szabadon áramolhatna a szeretet függetlenül attól, hogy egy országban milyen a kultúra, milyen életszínvonalon élnek az emberek. Nézzük csak meg ezt a pici kis országot, hazánkat, mennyi féle dologra, cselekedetre pazarolják sokan az energiát, ami bonyolult és nagyon sok stresszel jár, holott akár milyen anyagi s szociális helyzetben mindenki maga dönthet a sorsa felől. Hogy választja a híreket, a negatív információkat és a panaszok világát erősíti s ez által egyre erősebbé teszi az életében a panaszkodni és szidni valót vagy csak az egyszerű szeretetet választja, ami nagyon könnyű út és nehéz letérni róla, ha egyszer valaki tényleg rálép erre az útra.


Véleményem szerint legalábbis, ha a szívünkre hallgatunk és csak azt tesszük, cselekedjük ami jó érzés és nemet mondunk akkor, ha szívünknek nem jó érzés szerintem ez egyszerű szabály de mégis nagyon sokan azt teszik ami pont az ellenkezője a jó érzéseknek. Talán megfelelésből, talán úgy érzik muszájból, vagy éppen áldozatnak érzik magukat , de mindenki számára eljön a pillanat mikor felismeri és átlépi a saját korlátait, határait s úgy ébred reggel, hogy végre önmaga és minden egyes pillanata szeretetből van. Onnantól átlép a szeretet kapuján ahonnan nincs visszaút . Földünkön egyre többen vagyunk, akik átlépték már ezt a kaput és kisebb nagyobb csoportokba vegyülve minden nap építik azt az új világot amelyben csak a szeretetben lehet élni, avval, hogy adakoznak, segítenek másokon, meghallgatják a másik bajba jutott embereket (tiszta szívvel) és megtesznek tudásukhoz mérten mindent a világnak amitől úgy érzik,hogy jobb lesz.

hirdetes

hirdetes

A DIAMOND MATRIX International Group eddigi felépült csapata ezek az emberek közé tartozik és szeretnénk segíteni az embereknek egyrészt ezen a kapun átmenni, másrészt pedig minden más területen ahol érdemes és lehetséges... Tudjuk, csak csapatban, összefogással és szeretettel lehet a világon változtatni, de ha ez megvan, akkor bármit elérhetünk!
Lefordítva a DIAMOND MATRIX International Group vállalat nem a vagyonról szól, ami mögötte van, hanem az emberekről és a szeretetről elsősorban tehát leg erősebb kincsünk maga az emberek és az álltaluk érzett szeretet.

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

2018-04-08

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

Ma már jó tudjuk, hogy aki az online térben nincs jelen, az a felhasználók számára egyszerűen nem létezik. Ahhoz, hogy az interneten népszerűsítsd céged vagy vállalkozásod, neked is szükséged van egy komplex online marketing stratégiára. Megmutatjuk, milyen az!

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-06-30

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-ban 50. évfordulóját ünnepli várossá válásának Siófok. Ezen alkalomra egy igazán szórakoztató, hatalmas látnivalóval készültek a látogatók számára! Ezzel az építménnyel szemünk elé tárják Siófok gyönyörű panorámáját, ami nem más, mint egy Óriáskerék! Ha kíváncsi vagy erre az újdonságra olvasd el cikkünket!

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

2018-07-17

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

Láttál már brutál jó csajokat egy deszkán állva evezgetni a vízen? Ha nem most mutatok párat, illetve azt is, hogy mi az az állva evezés, amit aleggyakrabban SUP-ként emlegetnek, ami az angol „stand up paddleboarding” rövidítése, amit ha nagyon pontosan szeretnénk lefordítani, akkor „állva evezés szörfdeszkán” lehetne. Nemzetközi körökben találkozh

Rövid ismertető a különböző csónaktípusokról

2018-07-18

Rövid ismertető a különböző csónaktípusokról

Bemutatjuk a legismertebb hajótípusokat, öt alapvető hajótípust ismerhettek meg cikkünkből! Ezeket a hajótípusokat illik mindenkinek ismerni, aki szeretne hajókázni!

hirdetes
kreatív

Szótár

Stagreiter

Stagreiter - orrvitorlakapocs (=lovas) Tovább

Hekk

Mi is az a hekk és mi az a csacsihal? Sokan mondják, a hekk, mint hal nem is létezik.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.