notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk.

hirdetes

A szeretet kapuja

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk.

De képzeljük csak el, mi lenne, ha minden emberre úgy tekintenénk, mint testvérünkre, családunkra, változtatna-e valamit? ...Szerintem ami a leg fontosabb: szabadon áramolhatna a szeretet függetlenül attól, hogy egy országban milyen a kultúra, milyen életszínvonalon élnek az emberek. Nézzük csak meg ezt a pici kis országot, hazánkat, mennyi féle dologra, cselekedetre pazarolják sokan az energiát, ami bonyolult és nagyon sok stresszel jár, holott akár milyen anyagi s szociális helyzetben mindenki maga dönthet a sorsa felől. Hogy választja a híreket, a negatív információkat és a panaszok világát erősíti s ez által egyre erősebbé teszi az életében a panaszkodni és szidni valót vagy csak az egyszerű szeretetet választja, ami nagyon könnyű út és nehéz letérni róla, ha egyszer valaki tényleg rálép erre az útra.


Véleményem szerint legalábbis, ha a szívünkre hallgatunk és csak azt tesszük, cselekedjük ami jó érzés és nemet mondunk akkor, ha szívünknek nem jó érzés szerintem ez egyszerű szabály de mégis nagyon sokan azt teszik ami pont az ellenkezője a jó érzéseknek. Talán megfelelésből, talán úgy érzik muszájból, vagy éppen áldozatnak érzik magukat , de mindenki számára eljön a pillanat mikor felismeri és átlépi a saját korlátait, határait s úgy ébred reggel, hogy végre önmaga és minden egyes pillanata szeretetből van. Onnantól átlép a szeretet kapuján ahonnan nincs visszaút . Földünkön egyre többen vagyunk, akik átlépték már ezt a kaput és kisebb nagyobb csoportokba vegyülve minden nap építik azt az új világot amelyben csak a szeretetben lehet élni, avval, hogy adakoznak, segítenek másokon, meghallgatják a másik bajba jutott embereket (tiszta szívvel) és megtesznek tudásukhoz mérten mindent a világnak amitől úgy érzik,hogy jobb lesz.

hirdetes

hirdetes

A DIAMOND MATRIX International Group eddigi felépült csapata ezek az emberek közé tartozik és szeretnénk segíteni az embereknek egyrészt ezen a kapun átmenni, másrészt pedig minden más területen ahol érdemes és lehetséges... Tudjuk, csak csapatban, összefogással és szeretettel lehet a világon változtatni, de ha ez megvan, akkor bármit elérhetünk!
Lefordítva a DIAMOND MATRIX International Group vállalat nem a vagyonról szól, ami mögötte van, hanem az emberekről és a szeretetről elsősorban tehát leg erősebb kincsünk maga az emberek és az álltaluk érzett szeretet.

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a... Tovább

Vidéki rendezvényhelyszín

Egy vidéki rendezvényhelyszín remek otthont adhat egy esküvő, egy üzleti rendezvény vagy... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 204

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív