Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A szeretet kapuja

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A szeretet kapuja


2013/06/30

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk

Véleményem szerint minden ember a földön szeretne egy olyan társasághoz, csoporthoz tartozni ahol bátran és szabadon megnyílhat és biztonságban érezheti magát. Természetesen ez a csoport kicsiben a saját családunk.

De képzeljük csak el, mi lenne, ha minden emberre úgy tekintenénk, mint testvérünkre, családunkra, változtatna-e valamit? ...Szerintem ami a leg fontosabb: szabadon áramolhatna a szeretet függetlenül attól, hogy egy országban milyen a kultúra, milyen életszínvonalon élnek az emberek. Nézzük csak meg ezt a pici kis országot, hazánkat, mennyi féle dologra, cselekedetre pazarolják sokan az energiát, ami bonyolult és nagyon sok stresszel jár, holott akár milyen anyagi s szociális helyzetben mindenki maga dönthet a sorsa felől. Hogy választja a híreket, a negatív információkat és a panaszok világát erősíti s ez által egyre erősebbé teszi az életében a panaszkodni és szidni valót vagy csak az egyszerű szeretetet választja, ami nagyon könnyű út és nehéz letérni róla, ha egyszer valaki tényleg rálép erre az útra.


Véleményem szerint legalábbis, ha a szívünkre hallgatunk és csak azt tesszük, cselekedjük ami jó érzés és nemet mondunk akkor, ha szívünknek nem jó érzés szerintem ez egyszerű szabály de mégis nagyon sokan azt teszik ami pont az ellenkezője a jó érzéseknek. Talán megfelelésből, talán úgy érzik muszájból, vagy éppen áldozatnak érzik magukat , de mindenki számára eljön a pillanat mikor felismeri és átlépi a saját korlátait, határait s úgy ébred reggel, hogy végre önmaga és minden egyes pillanata szeretetből van. Onnantól átlép a szeretet kapuján ahonnan nincs visszaút . Földünkön egyre többen vagyunk, akik átlépték már ezt a kaput és kisebb nagyobb csoportokba vegyülve minden nap építik azt az új világot amelyben csak a szeretetben lehet élni, avval, hogy adakoznak, segítenek másokon, meghallgatják a másik bajba jutott embereket (tiszta szívvel) és megtesznek tudásukhoz mérten mindent a világnak amitől úgy érzik,hogy jobb lesz.


A DIAMOND MATRIX International Group eddigi felépült csapata ezek az emberek közé tartozik és szeretnénk segíteni az embereknek egyrészt ezen a kapun átmenni, másrészt pedig minden más területen ahol érdemes és lehetséges... Tudjuk, csak csapatban, összefogással és szeretettel lehet a világon változtatni, de ha ez megvan, akkor bármit elérhetünk!
Lefordítva a DIAMOND MATRIX International Group vállalat nem a vagyonról szól, ami mögötte van, hanem az emberekről és a szeretetről elsősorban tehát leg erősebb kincsünk maga az emberek és az álltaluk érzett szeretet.

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonlelle - BL Yacht Club

A BL Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása:  A Balaton nyugati medencéjének...

Farkasfog

A farkasfog a kötél gyors rögzítésére szolgáló szerelvény. Az ívesen fogazott...

Hajózási Szabályzat ("HSz")

Hajózási Szabályzat ("HSz") - a Vízi Kresz, 39/2003 (VI.13.) GKM rendelet  

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán.

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.