Elon Musk tervei a Teslával

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A Tesla jövője

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Tesla jövője


2020/09/24

A napokban megtartott Tesla bemutatón Elon Musk sok érdekes tényt közölt a márka fanatikusainak. Rengeteg jövőképet, fejlesztést és ötleteket hallhattunk ezen az eseményen. Lássuk mik voltak a legérdekesebbek!

Tesla

Elon Musk átalakítja az akkumulátorokat a Tesla modelljeibe

Az előadás végén is komoly meglepetést kaptunk Elon Musk-tól, habár már régebbi híradásokból is hallhattuk azt, hogy a Tesla több radikális változtatást szeretne tenni az autógyártásban. A vezető nyilatkozatából azt tudtuk meg, hogy át akarja alakítani a járművek szerkezeti felépítését. Most eljutottunk odáig, hogy tudjuk mit jelent ez. Az első lépés miatt 10 százalékkal könnyebb lesz a jármű, mivel 370 alkatrésszel kevesebb lesz minden modellbe, ráadásul ezzel javul az autó szerkezeti felépítése is, amitől valószínűleg biztonságosabb lesz a Tesla modelljei. Ha valakinek ez sem elég, akkor ott van még az az információ is, hogy a későbbiekben akár 14 százalékos hatótávolság növekedés is lehet. 

 

Mi a hosszútávú célja a cégnek?

A Tesla úgy gondolja, hogyha az összes kitalált újítást figyelembe veszik, akkor sikerülhet 56 százalékkal csökkenteni az 1 kWh-ra jutó akkumulátorcsomag dollárban értetődő költségét. Az azonban többször is elhangozz az előadás alatt, hogy nehogy bárki is azt gondolja, hogy a cég képes egyik pillanatról a másikra, teljesen új termelési tervet alkalmazni, új cellákkal és architektúrákkal. Ez a változás egy nagyon lassú folyamat lesz, aminek a teljesítése jelenleg a Tesla hosszú távú célja, Elon Musk kihangsúlyozta azt is, hogy nem az a cég célja, hogy egy prototípuson te tudják ezt be tudják mutatni, hanem mindezt a tömeggyártásban legyenek képesek majd megvalósítani. 

 

Mi lesz a jövő?

Lényeges ugyanakkor azt is figyelembe venni, hogy ezek a megoldások nem csak egy ötletbörze elemei, hanem már a Tesla rendelkezik ezekkel a fejlesztésekkel, ami hatalmas előnyt jelent nekik az iparág többi szereplőjéhez képest, és képesek lesznek arra, hogy a mostani számokhoz képest, jóval több elektromos autót le tudnak majd gyártani. Észrevehető az, hogy a Tesla mindig olyan területeket erősít meg, amelyek a tömegtermelést segítették elő, legyen szó a nyersanyagok felhasználásáról, vagy az akkumulátorcsomag borsos árától. Ha téged is érdekel, hogy miket mondott még el Elon Musk a beszámolóján, akkor lapozz a következő oldalra! 


autó



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Céges évzáró rendezvény

A céges évzáró rendezvény esetén kifejezetten fontos a tökéletes helyszín megtalálása,...

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek...

Vorstag

A Vorstag (forstág) az árbocot előre merevítő drótkötél.

Franck Cammas

Franck Cammas vitorlázó életrajz Franck Cammas 1972 december 22.-én született...

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben

Többnapos üzleti rendezvény hotelben   Ahhoz, hogy a rendezvényünk valóban sikert...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.