A UNICEF dolgozók ünnepélyes díszvacsorája - Exkluzív környezetben megszervezve

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Az MTA székházában került megrendezésre a UNICEF dolgozók ünnepélyes díszvacsorája

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az MTA székházában került megrendezésre a UNICEF dolgozók ünnepélyes díszvacsorája


2015/10/15

Az UNICEF több mint 190 országban van jelen, különböző minőségben. 156 országban folytat humanitárius és fejlesztési programokat. A fejlett országokban nemzeti bizottságok segítik a Gyermekalap munkáját. A nemzeti bizottságok a helyi törvények szerint, az UNICEF központjától független, nemzeti civil szervezetként működnek, melyeknek fő célja az adományszervezés és a gyerekjogok érvényesítése. A következő cikkünkben láthatod, hogy hogyan sikerült a UNICEF dolgozók díszvacsorája, mely hatalmas sikert aratott! De először is, lássuk, miről szól a UNICEF munkássága.

Exkluzív környezetben a UNICEF dolgozók díszvacsorája

A UNICEF hazai képviseletben – Mit kell tudni a UNICEF munkásságáról?

 

1975-ben a Magyar ENSZ Társaság tagszervezeteként alakult meg az UNICEF Magyar Nemzeti Bizottsága, mely azóta több szervezeti átalakulást is megért. 2011-ben UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány néven alakult újjá, mely egy bejegyzett jótékonysági és civil szervezet, amelyet a saját vezetősége irányít.

 

 

Magyarország először 1946-ban került kapcsolatba a UNICEF-fel, amikor a második világháború után segítségül szolgáltak hazánknak élelemmel és egészségügyi ellátással. Többek között tejport, ruhát és penicillint szállítottak az iskoláknak, kórházaknak és különböző gyermekintézményeknek, emellett malária és vérhas elleni kampányokat szerveztek. Azonban a kormány 1949-ben, politikai okokból kifolyólag bezáratta az irodát, állítva, hogy az ország nincs többé az UNICEF segítségére és támogatására szorulva.

 

Azonban ez 1975-ben megváltozott, ugyanis a Magyar ENSZ Társaság megalapította első tagszervezetét, illetve a UNICEF Magyar Nemzeti Bizottságot, mely azóta több szervezeti átalakuláson is keresztülment. Nevét 2011-ben megváltoztatta, így ma már UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány néven ismert szervezet, mely egy bejegyzett jótékonysági és civil szervezet, amit a saját vezetősége tartja irányítása alatt.

 

 

A UNICEF dolgozók díszvacsorája hatalmas sikert aratott!

 

Ünnepélyes esemény keretein belül került megrendezésre 2015. szeptember 11-én az UNICEF dolgozók díszvacsorája, melyet a Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub Kodály-termében és Vörösmarty-termében bonyolítottak le. A rendezvényen beszédet mondott többek között a magyar UNICEF vezetője, Danks Emese, valamint Simai Mihály akadémikus professzor úr a Magyar ENSZ Társaság elnöke. Az esemény tökéletesen zajlott, a résztvevők egy emlékezetes estét tudhatnak maguk mögött, melyet az eseményhez minden szempontból, minden igényt kielégítően illő helyszínen bonyolítottak le.

 

Prémium rendezvényhelyszín Budapesten, az Akadémia Klub termeiben!

 

Érdekel a rendezvényszervezés világa? Esetleg a jövőben neked is rendezvényt kellene lebonyolítanod, melyhez nem találod a tökéletes helyszínt? Mint azt a UNICEF dolgozók díszvacsorája is mutatja, gyönyörű fővárosunk rengeteg helyszínnel szolgál, mely minden igényünket kielégíti a rendezvények leszervezéséhez, melyhez ha tovább olvasol, Te is láthatod a helyszíneket. Amennyiben szeretnéd, hogy jövőbeni rendezvényed tökéletes sikert arasson, kattints ide a további részletekért: Exkluzív rendezvényhelyszín Budapest

 

Akadémia Klub - Kodály-rendezvényterem

 

Akadémia Klub - Vörösmarty-rendezvényterem


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

karácsonyi céges vacsora

Karácsonyi céges vacsora a nosztalgikus hangulatú Dunyha Étteremben! Tartsa meg karácsonyi...

Akác

Azt mindenki tudja, hogy az illatos akácvirás és a belőle nyert méz milyen hasznos, ugyanakkor...

Sunfish vitorlás hajó

            ...

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező...

Révfülöp Hajóállomás BH Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajóállomás Zrt....
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.