notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A UNICEF dolgozók ünnepélyes díszvacsorája - Exkluzív környezetben megszervezve

hirdetes

Az MTA székházában került megrendezésre a UNICEF dolgozók ünnepélyes díszvacsorája

Vitorlás Életmód Magazin
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az UNICEF több mint 190 országban van jelen, különböző minőségben. 156 országban folytat humanitárius és fejlesztési programokat. A fejlett országokban nemzeti bizottságok segítik a Gyermekalap munkáját. A nemzeti bizottságok a helyi törvények szerint, az UNICEF központjától független, nemzeti civil szervezetként működnek, melyeknek fő célja az adományszervezés és a gyerekjogok érvényesítése. A következő cikkünkben láthatod, hogy hogyan sikerült a UNICEF dolgozók díszvacsorája, mely hatalmas sikert aratott! De először is, lássuk, miről szól a UNICEF munkássága.

Exkluzív környezetben a UNICEF dolgozók díszvacsorája

A UNICEF hazai képviseletben – Mit kell tudni a UNICEF munkásságáról?

 

1975-ben a Magyar ENSZ Társaság tagszervezeteként alakult meg az UNICEF Magyar Nemzeti Bizottsága, mely azóta több szervezeti átalakulást is megért. 2011-ben UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány néven alakult újjá, mely egy bejegyzett jótékonysági és civil szervezet, amelyet a saját vezetősége irányít.

 

 

Magyarország először 1946-ban került kapcsolatba a UNICEF-fel, amikor a második világháború után segítségül szolgáltak hazánknak élelemmel és egészségügyi ellátással. Többek között tejport, ruhát és penicillint szállítottak az iskoláknak, kórházaknak és különböző gyermekintézményeknek, emellett malária és vérhas elleni kampányokat szerveztek. Azonban a kormány 1949-ben, politikai okokból kifolyólag bezáratta az irodát, állítva, hogy az ország nincs többé az UNICEF segítségére és támogatására szorulva.

 

Azonban ez 1975-ben megváltozott, ugyanis a Magyar ENSZ Társaság megalapította első tagszervezetét, illetve a UNICEF Magyar Nemzeti Bizottságot, mely azóta több szervezeti átalakuláson is keresztülment. Nevét 2011-ben megváltoztatta, így ma már UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány néven ismert szervezet, mely egy bejegyzett jótékonysági és civil szervezet, amit a saját vezetősége tartja irányítása alatt.

hirdetes

 

 

A UNICEF dolgozók díszvacsorája hatalmas sikert aratott!

 

Ünnepélyes esemény keretein belül került megrendezésre 2015. szeptember 11-én az UNICEF dolgozók díszvacsorája, melyet a Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub Kodály-termében és Vörösmarty-termében bonyolítottak le. A rendezvényen beszédet mondott többek között a magyar UNICEF vezetője, Danks Emese, valamint Simai Mihály akadémikus professzor úr a Magyar ENSZ Társaság elnöke. Az esemény tökéletesen zajlott, a résztvevők egy emlékezetes estét tudhatnak maguk mögött, melyet az eseményhez minden szempontból, minden igényt kielégítően illő helyszínen bonyolítottak le.

hirdetes

 

Prémium rendezvényhelyszín Budapesten, az Akadémia Klub termeiben!

 

Érdekel a rendezvényszervezés világa? Esetleg a jövőben neked is rendezvényt kellene lebonyolítanod, melyhez nem találod a tökéletes helyszínt? Mint azt a UNICEF dolgozók díszvacsorája is mutatja, gyönyörű fővárosunk rengeteg helyszínnel szolgál, mely minden igényünket kielégíti a rendezvények leszervezéséhez, melyhez ha tovább olvasol, Te is láthatod a helyszíneket. Amennyiben szeretnéd, hogy jövőbeni rendezvényed tökéletes sikert arasson, kattints ide a további részletekért: Exkluzív rendezvényhelyszín Budapest

 

Akadémia Klub - Kodály-rendezvényterem

 

Akadémia Klub - Vörösmarty-rendezvényterem

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Halzolás

A halzolás meghatározását lásd a perdülés szótárszónál. Tovább

Algagátló festék

Algagátló festék: Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 132

Átlagos értékelés: 5.0

érdekességek