Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

A vállalati növekedés receptje (DIAMOND MATRIX Módra)

hirdetes

Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

A vállalati növekedés receptje

 

 

 

 

Az alapok


Természetesen ez csak egy olyan vállalatnál lehetséges ahol adott a spirituális fejlődés lehetősége is az mellett, hogy adott a dolgozók számára a folyamatos anyagi fejlődés és biztonság lehetősége. Természetes, hogy fontos az milyen terméket gyárt vagy forgalmaz az adott vállalat, de ez számomra mellékes, mert szerintem első sorban a szolgálat készsége, ami igazán fontos. Arra való törekvése, hogy hogyan szolgálhatjuk a világot jobban, mert ez a mag fog kicsírázni és ezekből az alapokból születik minden, amire mondható, hogy szeretetből van. Ez mellett persze fontos a profit, ami egy vállalat szinten sem elhanyagolható.


A versengés leépítő ereje


Sajnos mára földünkön a legtöbb vállalat tulajdonosa vezetője beállt egy sorba, a versengés sorába, amellyel arra kényszerül, hogy profit orientált legyen és abban hisz, ez fontos a fennmaradáshoz. A tv, a rádió reklámjai, hírei mind, mind ezt a versengés érzetét keltik, amit van, aki lát van, aki nem. Ezzel nem ítéljük meg őket, csak azt láthatjuk, még igencsak van mit fejlődnie sok-sok hatalmon lévő embernek mikor úgy dönt, hogy már nem is a minőség és az emberek öröme igazán fontos számára, hanem a profit. Persze tudni kell, az emberek nagy tömege is bekapcsolódott ebbe a játékba avval, hogy a sugárzott vágy teremtő reklámok, akciók által irányíthatóvá váltak a műanyag minőségtelen termékek piacán s elhitték, minden ami szép az jó is, persze az emberek nagy többségéről beszélek csak.

hirdetes


Előtérben a szolgálat - háttérben a pénz


Nem látunk a vállalatok mögött lévő emberek világába sokan, de én tudom, hogy nagy nyomás és stressz hatások alatt élnek, ha a pénzre összpontosítva arra figyelve fejlődnek, hogy első számúak maradjanak. Ez egy csapda, amelyben élnek a saját maguk csapdája, amelyet az ego teremtett a 22-es csapdája. Sok ember él földünkön a saját csapdájában, fogságában a pénz rabszolgájává válva és értékes hatalmát arra pazarolva, hogy felhalmozzon mindenből még többet kapcsolódva a veszteségtől való félelemhez. De ez meg fog változni, ha tovább fejlődnek, megújulnak belül magukban nem csak kívül cég arculatban és elengedik a régi berögzült sémákat, hallgatva saját belső sugallataikra, akkor ők is nagymértékben változtatni fognak világukon s ez által a mi világunkon is.

hirdetes


Ehhez nem több pénz, vagy jobb gazdaság kell, hanem csak a szív kapujának megnyitása, egy gondolattal egy jó érzéssel, amely egy kapcsolóként kapcsolja világukat a forrás végtelen bőségéhez, amely örök és mindenkinek jut belőle, ha engedi életében szabadon áramlani az anyagi javakat a SZOLGÁLAT igazi érzésének segítségével. Amire figyelünk, az a világunk, ha figyelünk és szeretettel szolgálunk, a világ is figyel és szeretettel szolgál minket és egy ilyen körforgásban élni CSODÁLATOS... Érdemes ezen elgondolkodnunk én nap, mint nap megteszem! :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

2018-04-08

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

Ma már jó tudjuk, hogy aki az online térben nincs jelen, az a felhasználók számára egyszerűen nem létezik. Ahhoz, hogy az interneten népszerűsítsd céged vagy vállalkozásod, neked is szükséged van egy komplex online marketing stratégiára. Megmutatjuk, milyen az!

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-06-30

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-ban 50. évfordulóját ünnepli várossá válásának Siófok. Ezen alkalomra egy igazán szórakoztató, hatalmas látnivalóval készültek a látogatók számára! Ezzel az építménnyel szemünk elé tárják Siófok gyönyörű panorámáját, ami nem más, mint egy Óriáskerék! Ha kíváncsi vagy erre az újdonságra olvasd el cikkünket!

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

2018-07-17

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

Láttál már brutál jó csajokat egy deszkán állva evezgetni a vízen? Ha nem most mutatok párat, illetve azt is, hogy mi az az állva evezés, amit aleggyakrabban SUP-ként emlegetnek, ami az angol „stand up paddleboarding” rövidítése, amit ha nagyon pontosan szeretnénk lefordítani, akkor „állva evezés szörfdeszkán” lehetne. Nemzetközi körökben találkozh

Rövid ismertető a különböző csónaktípusokról

2018-07-18

Rövid ismertető a különböző csónaktípusokról

Bemutatjuk a legismertebb hajótípusokat, öt alapvető hajótípust ismerhettek meg cikkünkből! Ezeket a hajótípusokat illik mindenkinek ismerni, aki szeretne hajókázni!

hirdetes
kreatív

Szótár

Lenzventil

Lenzventil - a hajóban felgyülemlett vizet az áramlástan alapján távolítja el Tovább

Rolex Middle Sea Race

Rolex Middle Sea Race történet A Rolex Middle Sea Race egy klasszikus, magas presztizsű... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.