notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > A vállalati növekedés receptje (DIAMOND MATRIX Módra)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A vállalati növekedés receptje (DIAMOND MATRIX Módra)


2013/07/21

Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

A vállalati növekedés receptje

 

 

 

 

Az alapok


Természetesen ez csak egy olyan vállalatnál lehetséges ahol adott a spirituális fejlődés lehetősége is az mellett, hogy adott a dolgozók számára a folyamatos anyagi fejlődés és biztonság lehetősége. Természetes, hogy fontos az milyen terméket gyárt vagy forgalmaz az adott vállalat, de ez számomra mellékes, mert szerintem első sorban a szolgálat készsége, ami igazán fontos. Arra való törekvése, hogy hogyan szolgálhatjuk a világot jobban, mert ez a mag fog kicsírázni és ezekből az alapokból születik minden, amire mondható, hogy szeretetből van. Ez mellett persze fontos a profit, ami egy vállalat szinten sem elhanyagolható.


A versengés leépítő ereje
Sajnos mára földünkön a legtöbb vállalat tulajdonosa vezetője beállt egy sorba, a versengés sorába, amellyel arra kényszerül, hogy profit orientált legyen és abban hisz, ez fontos a fennmaradáshoz. A tv, a rádió reklámjai, hírei mind, mind ezt a versengés érzetét keltik, amit van, aki lát van, aki nem. Ezzel nem ítéljük meg őket, csak azt láthatjuk, még igencsak van mit fejlődnie sok-sok hatalmon lévő embernek mikor úgy dönt, hogy már nem is a minőség és az emberek öröme igazán fontos számára, hanem a profit. Persze tudni kell, az emberek nagy tömege is bekapcsolódott ebbe a játékba avval, hogy a sugárzott vágy teremtő reklámok, akciók által irányíthatóvá váltak a műanyag minőségtelen termékek piacán s elhitték, minden ami szép az jó is, persze az emberek nagy többségéről beszélek csak.


Előtérben a szolgálat - háttérben a pénz


Nem látunk a vállalatok mögött lévő emberek világába sokan, de én tudom, hogy nagy nyomás és stressz hatások alatt élnek, ha a pénzre összpontosítva arra figyelve fejlődnek, hogy első számúak maradjanak. Ez egy csapda, amelyben élnek a saját maguk csapdája, amelyet az ego teremtett a 22-es csapdája. Sok ember él földünkön a saját csapdájában, fogságában a pénz rabszolgájává válva és értékes hatalmát arra pazarolva, hogy felhalmozzon mindenből még többet kapcsolódva a veszteségtől való félelemhez. De ez meg fog változni, ha tovább fejlődnek, megújulnak belül magukban nem csak kívül cég arculatban és elengedik a régi berögzült sémákat, hallgatva saját belső sugallataikra, akkor ők is nagymértékben változtatni fognak világukon s ez által a mi világunkon is.


Ehhez nem több pénz, vagy jobb gazdaság kell, hanem csak a szív kapujának megnyitása, egy gondolattal egy jó érzéssel, amely egy kapcsolóként kapcsolja világukat a forrás végtelen bőségéhez, amely örök és mindenkinek jut belőle, ha engedi életében szabadon áramlani az anyagi javakat a SZOLGÁLAT igazi érzésének segítségével. Amire figyelünk, az a világunk, ha figyelünk és szeretettel szolgálunk, a világ is figyel és szeretettel szolgál minket és egy ilyen körforgásban élni CSODÁLATOS... Érdemes ezen elgondolkodnunk én nap, mint nap megteszem! :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 
kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Laterál felület

A hajótest vízbemerült részének oldalnézeti vetülete.

Catamaran

            ...

Backstag

A backstag meghatározását lásd az oldalsó hátramerevítő szótárszónál.

Sloop vitorlázat

A legelterjedtebb egyárbocos vitorlázat: nagyvitorla (gross) és orrvitorla (fock).

Vendée Globe

Vendée Globe vitorlás verseny - Elméletben egyszerű Elméletben a Vendée Globe egy...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!