notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

hirdetes

A vállalati növekedés receptje (DIAMOND MATRIX Módra)

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

A vállalati növekedés receptje

 

 

 

 

Az alapok


Természetesen ez csak egy olyan vállalatnál lehetséges ahol adott a spirituális fejlődés lehetősége is az mellett, hogy adott a dolgozók számára a folyamatos anyagi fejlődés és biztonság lehetősége. Természetes, hogy fontos az milyen terméket gyárt vagy forgalmaz az adott vállalat, de ez számomra mellékes, mert szerintem első sorban a szolgálat készsége, ami igazán fontos. Arra való törekvése, hogy hogyan szolgálhatjuk a világot jobban, mert ez a mag fog kicsírázni és ezekből az alapokból születik minden, amire mondható, hogy szeretetből van. Ez mellett persze fontos a profit, ami egy vállalat szinten sem elhanyagolható.


A versengés leépítő ereje


Sajnos mára földünkön a legtöbb vállalat tulajdonosa vezetője beállt egy sorba, a versengés sorába, amellyel arra kényszerül, hogy profit orientált legyen és abban hisz, ez fontos a fennmaradáshoz. A tv, a rádió reklámjai, hírei mind, mind ezt a versengés érzetét keltik, amit van, aki lát van, aki nem. Ezzel nem ítéljük meg őket, csak azt láthatjuk, még igencsak van mit fejlődnie sok-sok hatalmon lévő embernek mikor úgy dönt, hogy már nem is a minőség és az emberek öröme igazán fontos számára, hanem a profit. Persze tudni kell, az emberek nagy tömege is bekapcsolódott ebbe a játékba avval, hogy a sugárzott vágy teremtő reklámok, akciók által irányíthatóvá váltak a műanyag minőségtelen termékek piacán s elhitték, minden ami szép az jó is, persze az emberek nagy többségéről beszélek csak.

hirdetes


Előtérben a szolgálat - háttérben a pénz


Nem látunk a vállalatok mögött lévő emberek világába sokan, de én tudom, hogy nagy nyomás és stressz hatások alatt élnek, ha a pénzre összpontosítva arra figyelve fejlődnek, hogy első számúak maradjanak. Ez egy csapda, amelyben élnek a saját maguk csapdája, amelyet az ego teremtett a 22-es csapdája. Sok ember él földünkön a saját csapdájában, fogságában a pénz rabszolgájává válva és értékes hatalmát arra pazarolva, hogy felhalmozzon mindenből még többet kapcsolódva a veszteségtől való félelemhez. De ez meg fog változni, ha tovább fejlődnek, megújulnak belül magukban nem csak kívül cég arculatban és elengedik a régi berögzült sémákat, hallgatva saját belső sugallataikra, akkor ők is nagymértékben változtatni fognak világukon s ez által a mi világunkon is.

hirdetes


Ehhez nem több pénz, vagy jobb gazdaság kell, hanem csak a szív kapujának megnyitása, egy gondolattal egy jó érzéssel, amely egy kapcsolóként kapcsolja világukat a forrás végtelen bőségéhez, amely örök és mindenkinek jut belőle, ha engedi életében szabadon áramlani az anyagi javakat a SZOLGÁLAT igazi érzésének segítségével. Amire figyelünk, az a világunk, ha figyelünk és szeretettel szolgálunk, a világ is figyel és szeretettel szolgál minket és egy ilyen körforgásban élni CSODÁLATOS... Érdemes ezen elgondolkodnunk én nap, mint nap megteszem! :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Takarás

Egy hajó akkor van takarásban, ha egy másik hajó elfogja előle a szelet. Ez létrejöhet... Tovább

Balatonföldvár Vitorláskikötő

A Balaton nyugati medencéjének délii partján található a Balatoni Hajózási. Zrt.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 197

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív