Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A vállalati növekedés receptje (DIAMOND MATRIX Módra)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A vállalati növekedés receptje (DIAMOND MATRIX Módra)


2013/07/21

Világunkban, mint minden másnak, a vállalatoknak is követnie kell az univerzális törvényeket, elengedni a régi programokat, sémákat és valami újat hozni a világba.

A vállalati növekedés receptje

 

 

 

 

Az alapok


Természetesen ez csak egy olyan vállalatnál lehetséges ahol adott a spirituális fejlődés lehetősége is az mellett, hogy adott a dolgozók számára a folyamatos anyagi fejlődés és biztonság lehetősége. Természetes, hogy fontos az milyen terméket gyárt vagy forgalmaz az adott vállalat, de ez számomra mellékes, mert szerintem első sorban a szolgálat készsége, ami igazán fontos. Arra való törekvése, hogy hogyan szolgálhatjuk a világot jobban, mert ez a mag fog kicsírázni és ezekből az alapokból születik minden, amire mondható, hogy szeretetből van. Ez mellett persze fontos a profit, ami egy vállalat szinten sem elhanyagolható.


A versengés leépítő ereje


Sajnos mára földünkön a legtöbb vállalat tulajdonosa vezetője beállt egy sorba, a versengés sorába, amellyel arra kényszerül, hogy profit orientált legyen és abban hisz, ez fontos a fennmaradáshoz. A tv, a rádió reklámjai, hírei mind, mind ezt a versengés érzetét keltik, amit van, aki lát van, aki nem. Ezzel nem ítéljük meg őket, csak azt láthatjuk, még igencsak van mit fejlődnie sok-sok hatalmon lévő embernek mikor úgy dönt, hogy már nem is a minőség és az emberek öröme igazán fontos számára, hanem a profit. Persze tudni kell, az emberek nagy tömege is bekapcsolódott ebbe a játékba avval, hogy a sugárzott vágy teremtő reklámok, akciók által irányíthatóvá váltak a műanyag minőségtelen termékek piacán s elhitték, minden ami szép az jó is, persze az emberek nagy többségéről beszélek csak.


Előtérben a szolgálat - háttérben a pénz


Nem látunk a vállalatok mögött lévő emberek világába sokan, de én tudom, hogy nagy nyomás és stressz hatások alatt élnek, ha a pénzre összpontosítva arra figyelve fejlődnek, hogy első számúak maradjanak. Ez egy csapda, amelyben élnek a saját maguk csapdája, amelyet az ego teremtett a 22-es csapdája. Sok ember él földünkön a saját csapdájában, fogságában a pénz rabszolgájává válva és értékes hatalmát arra pazarolva, hogy felhalmozzon mindenből még többet kapcsolódva a veszteségtől való félelemhez. De ez meg fog változni, ha tovább fejlődnek, megújulnak belül magukban nem csak kívül cég arculatban és elengedik a régi berögzült sémákat, hallgatva saját belső sugallataikra, akkor ők is nagymértékben változtatni fognak világukon s ez által a mi világunkon is.


Ehhez nem több pénz, vagy jobb gazdaság kell, hanem csak a szív kapujának megnyitása, egy gondolattal egy jó érzéssel, amely egy kapcsolóként kapcsolja világukat a forrás végtelen bőségéhez, amely örök és mindenkinek jut belőle, ha engedi életében szabadon áramlani az anyagi javakat a SZOLGÁLAT igazi érzésének segítségével. Amire figyelünk, az a világunk, ha figyelünk és szeretettel szolgálunk, a világ is figyel és szeretettel szolgál minket és egy ilyen körforgásban élni CSODÁLATOS... Érdemes ezen elgondolkodnunk én nap, mint nap megteszem! :)

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Navigáció

 Hajózástan, helyzetmegállapítás+hajóvezetés.

Romantikus étterem

A romantikus éttermek szerte a világon a párok kedvenc helyei. Mint minden országban, nálunk...

Lee oldal

A hajó szél alatti oldala.

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június...

Hepatítisz védőoltás

Hepatitis A elleni védőoltás Kinek lehet beadni a hepatitis A elleni védőoltást? Mikor...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.