5+2 luxus hobbi - Nézzük meg milyen luxus hobbik léteznek!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A világ 5+2 legnépszerűbb luxus hobbija

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A világ 5+2 legnépszerűbb luxus hobbija


2023/12/03

Minden ember keményen dolgozik azért, hogy a vágyait ki tudja elégíteni. Sokak ezt úgy érik el, hogy valamilyen hobbiba kezdenek, legyen szó biciklizésről vagy bélyeggyűjtésről. Ám vannak olyan extrémebb, luxusabb hobbik is, mint például autóversenyzés, búvárkodás, művészeti gyűjtés, ritka autók gyűjtése stb.

luxus hobbik

Akváriumok

Az akvárium vagy bármilyen méretű vivárium (terület, amelyet általában egyik oldalról zárnak be és a vízi állatok megfigyelés céljából tartanak), amelynek legalább egy oldala átlátszó, amelyet vízi állatok és növények tárolására használnak. Van, akinek a halászat a hobbija, de vannak olyan emberek, akiknek más kapcsolatuk vannak a halakkal. Ezek az emberek készítik el a világ legnagyobb, luxus, fényűző akváriumait az otthonukba.

 

Műkincsek gyűjtése

A Műkincsek gyűjtése meglehetősen érdekes hobbi. Ha valaki összegyűjtünk pár 20 dolláros művet vagy festményt, akkor azt a jövőben valószínűleg 500 dollárért tudjuk majd eladni. Valaki ezt nem a pénzszerzés miatt csinálja, hanem mert ezek a festmények boldogságot nyújtanak neki. A Leonardo da Vinci az egyik legdrágább műalkotását készítette el a világon. Leonardo Da Vinci műalkotásai között szerepel Mona Lisa, Az utolsó vacsora stb. A Mona Lisa festmény egy remekmű, amely több mint 850 millió dollárba kerül. Mona Lisa festménye a világ legdrágábban eladott festménye.

 

Autóverseny

A verseny csodálatos hobbi, ha a lehető legnagyobb körültekintéssel és biztonsággal csináljuk az, verseny közben vagy vezetés közben betartjuk a szabályokat és előírásokat. Számos város rendelkezik saját versenypályával, ahol az emberek autóval versenyeznek és ezért körönként fizetnek, de ez az összeg könnyen megfizethető. Sokan megőrülnek az autókért és a sebességért, ezért vesznek egy autót, amivel elkezdenek versenyekre járni. Ezek az emberek megveszik kedvenc autójukat, és dollárok ezreit teszik be, hogy módosítsák és gyorsabbá tegyék a versenyzéshez. Ha téged is furdal a kíváncsiság, hogy mi a másik négy luxushobbi, akkor gyorsan lapozz a következő oldalra!


luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Abwind

Az abwind a zavartszelet jelenti.

Paul Elvström

Paul Elvström életrajz és eredmények Született: 1928. februér 25., Koppenhága,...

Rendezvényterem

A tökéletes rendezvényterem megválasztása nagyon fontos minden egyes rendezvény esetén....

Vantni

A vantnik (=csarnak) az árbocot oldalra merevítő drótkötelek.

Bavaria 32

Bavaria 32 - Kötélzet és vitorlázat Nagyvitorla konvencionális...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.