Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ajándékozz élményt Karácsonyra!


2014/12/12
VZs

Sokan törjük a fejünket így Karácsony tájékán, hogy mit is kellene venni szeretteinknek. A tárgyak tönkremennek, a ruhák amortizálódnak, viszont ami biztosan megmarad az az élmény, az emlékek. Ajándékozz élményt ajándékutalvánnyal!
 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Nagy a sürgés-forgás, mindenki vásárlási lázban ég, a bevásárlóközpontok tele vannak, mindenki szeretné meglepni szeretteit egy tökéletes, személyre szabott ajándékkal.

Sokszor nem is gondolunk bele, hogy a használati tárgyak tönkremennek, a ruhák elkopnak, egy dekoráció könnyen eltörik, viszont, ami biztosan örökre megmarad az egy utazási ajándékutalvány, hiszen az emlékek mindig bennünk élnek majd!
 

Ha szeretnéd idén szeretteidet egy saját választású, személyre szabott élménnyel megajándékozni, akkor kattints ide és rendelj utazási ajándékutalványt!

 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Manapság egyre kevesebbet tudunk utazni, hiszen a munka mellett nem igazán van időnk magunkra, hogy meglepjük saját magunkat egy wellness pihenéssel vagy egy pár napos kikapcsolódással.

Pedig ez nagyon fontos volna, hiszen az egész éves hajtás súlyát sehol máshol nem tudjuk jobban leseperni vállunkról, mint egy olyan helyen, ahol esetleg nem jártunk még vagy, ahol biztosan nem jut eszünkbe a munka, egy távoli városban.
 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Idén én biztosan egy utazási ajándékutalványt választok szeretteimnek, hiszen ezzel olyan különleges élményt és boldogságot adok neki, amely örökre a szívében marad, ráadásul mindig, mikor visszaemlékszik majd a a pillanatokra, mindig én fogok eszébe jutni. Így biztosan mosolyogva fog majd rám is gondolni, mikor felidézi az utazás élményeit, hiszen ezt tőlem kapta!
Nem beszélve arról, hogy így kimaradok a bevásárlóközpontokban lévő nagy sürgés-forgásból, a tolongó tömegből, kényelmesen és könnyen, 1 perc alatt megrendelem a névre szóló személyes ajándékot.
Idén nem aprózom el, biztosan értékállót rendelek!

Ha szeretnéd idén szeretteidet egy saját választású, személyre szabott élménnyel megajándékozni, akkor kattints ide és rendelj utazási ajándékutalványt!

 


 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Soling

Soling vitorlás hajó leírása A Soling Norvégiából indult hódító útra,ugyanúgy,...

720

720o büntetés jár a vitorlás verseny közben elkövetett nagyobb szabálytalanságokért....

Takli

Takli: vitorlázat Tengeri mérföld (tmf v. M) - kb. 1852 méter.

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő.

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.