Amikor az autó elveszi tőled a kormányt...

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Amikor az autó elveszi tőled a kormányt...

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Amikor az autó elveszi tőled a kormányt...


2013/02/03

Már nem csak az autó kiállításokon „pózolnak” az autómárkák legújabb koncepciói, hanem az elektronikai kiállításokon is. A Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n az önjáró autó felé vezető utat és a jövő világítási technológiáit vázolta fel az Audi.

robot autó

 

Már a robot vezet...

 
Az autók hamarosan teljesen leveszik rólunk a vezetés terhét… Először egy 60 km/h sebességig működő rendszer érkezik majd, amely városi forgalomban képes az autó önálló vezetésére. Ehhez már szinte minden megvan a mai autókban is: az adaptív tempomathoz csak a kormányzási funkciót kell hozzáadni, amihez lényegében a sávtartó asszisztens szenzorait kell kicsit továbbfejleszteni. 
 
robot autó
A jövő lámpái! Nagyon művészi!
 

Kívülről nézheted, ahogy a kocsid magától leparkol

 
Az önálló parkolás már ma is létezik, de a következő lépés az lesz, hogy már bent sem kell ülnünk a kocsinkban a parkolás pillanatában. Konkrétan kívülről nézhetjük, ahogy az autónk (vagy a robotunk… ahogy tetszik) magától beparkol, ezután természetesen lezárja magát. Miközben a kocsink egyedül van sms-ek segítségével kommunikálhatunk majd vele. Leírhatjuk neki, hogy melegítse elő a motort vagy adott időpontban kapcsolja fel a fényszóróját. 
 
robot autó
 
Nagyon izgalmas jövő elé nézünk az biztos. Akik szeretnek vezetni azoknak biztosan nem jó hírek ezek, de reméljük a jó öreg vasainkat a jövőben is bármikor utcára vihetjük majd, egy kis autózás kedvéért. Kérdés még az is, hogy a jogszabályok megengedik-e majd a teljesen sofőrnélküli autózást. A közeljövőben biztosan nem.
 
 
 
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Bríz

A bríz jelentése könnyű szél.

Hétvége Bécsben

Hétvége Bécsben

Vízipisztoly egy örök nyári szórakozás

A vízipisztoly egy örök klasszikus, ami mindig meg fogja találni a maga közönségét, legyen...

Salona 37

Salona 37 vitorlás hajó bemutatás A Salona 37 vitorlás hajó követi az előző modellek...

Gross

A gross (ejtsd: grósz) a nagyvitorla.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.